МК 2 ТД-малко помощ

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
batko_miro
Автомобил: VW Golf
Двигател: CHGA 2010

Re: МК 2 ТД-малко помощ

Мнениеот batko_miro » Сря 10 ное 2010 21:14

Ако ще оставаш с тези стопове, по-добре махни добавката.
Съгласен съм със знайнайнай, намери си черна хела.
Ако си сръчен, мога да ти подаря счупен широк нож. На мен не ми се занимава да го оправям.
Намери ли си бели бленди за мигачите? По 6-7 лева са.
:drinking:

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Сря 10 ное 2010 21:17

Станало е отчайващо казах ти сложи черната хела и без това имаш супер рядката добавка на тресер :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
daywalker
Автомобил: VW Passat
Двигател: DS

Мнениеот daywalker » Сря 10 ное 2010 22:32

Видях един колега,с тресер и черна хела,но не ми хареса.Така ми допада,а и тези стопове струват колкото черната хела. :beer То наистина може да е селско,но си е въпрос на предпочитание.Без добавката пак не ми харесва-много бяло става. :horror:

Потребителски аватар
emiltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emiltd » Съб 29 яну 2011 10:18

daywalker написа:Видях един колега,с тресер и черна хела,но не ми хареса.Така ми допада,а и тези стопове струват колкото черната хела. :beer То наистина може да е селско,но си е въпрос на предпочитание.Без добавката пак не ми харесва-много бяло става. :horror:

Отзад бива,отпред гледам,че си с кристализета,което не се връзва нещо с халогените,та те съветвам да помислиш за два фара,а и моля те махни козирката.Красотата на тези коли е в по-спартанския вид според мен :bowdown

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Съб 29 яну 2011 11:58

Изобщо не се връзват тези китайчета с добавката на Тресер scare

Потребителски аватар
daywalker

Мнениеот daywalker » Съб 29 яну 2011 13:06

stefan4o написа:Изобщо не се връзват тези китайчета с добавката на Тресер scare

Личен избор-не разбирам защо задължително за да е добре трябва черна хела-уважавам мнението на всеки,но имам чувството,че тунинг или оптика вече е равно на клише...всеки сложил една чистачка,даи черна хела,задължително широк нож...според мен тунинг е индивидуалност.
Емо,отпред си търсих кристални малки фарове,но не намерих и затова само големите са кристални. :talk:

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Съб 29 яну 2011 13:09

Именно де, изразявам мнение само. И то е, че не стоят едно до друго добре. Ако едното от двете го няма, тогава ефектът би бил друг. Недей да се сърдиш или от сорта. След като си пуснал тема в тоя раздел не очаквай само положителни мнения по работата си. Както сам каза - въпрос на вкус. Но от дотук прочетеното май тези, които мислим, че стоповете не се връзват преобладаваме над другите (т.е. ти) mhihi :beer

Потребителски аватар
daywalker

Мнениеот daywalker » Съб 29 яну 2011 13:14

stefan4o написа:Именно де, изразявам мнение само. И то е, че не стоят едно до друго добре. Ако едното от двете го няма, тогава ефектът би бил друг. Недей да се сърдиш или от сорта. След като си пуснал тема в тоя раздел не очаквай само положителни мнения по работата си. Както сам каза - въпрос на вкус. Но от дотук прочетеното май тези, които мислим, че стоповете не се връзват преобладаваме над другите (т.е. ти) mhihi :beer

Със сигурност ефектът би бил друг-но на мен няма да ми хареса.Не се сърдя,не очаквам и само добри мнения...Много от колегите,които писаха тук ми помогнаха да се ориентирам и им благодаря.Но от много то съвети човек трябва сам да реши..На другите не им харесва-ок,не ги карам да карат моя Голф..Стефанчо,пак ти казвам целта не е 100 човека(към които и ти естествено) да ми кажат--"ооо,много добре ,че си го направил",а просто да покажа резултата,какъвто и да е той :beer

Потребителски аватар
emiltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emiltd » Съб 29 яну 2011 15:36

daywalker написа:
stefan4o написа:Именно де, изразявам мнение само. И то е, че не стоят едно до друго добре. Ако едното от двете го няма, тогава ефектът би бил друг. Недей да се сърдиш или от сорта. След като си пуснал тема в тоя раздел не очаквай само положителни мнения по работата си. Както сам каза - въпрос на вкус. Но от дотук прочетеното май тези, които мислим, че стоповете не се връзват преобладаваме над другите (т.е. ти) mhihi :beer

Със сигурност ефектът би бил друг-но на мен няма да ми хареса.Не се сърдя,не очаквам и само добри мнения...Много от колегите,които писаха тук ми помогнаха да се ориентирам и им благодаря.Но от много то съвети човек трябва сам да реши..На другите не им харесва-ок,не ги карам да карат моя Голф..Стефанчо,пак ти казвам целта не е 100 човека(към които и ти естествено) да ми кажат--"ооо,много добре ,че си го направил",а просто да покажа резултата,какъвто и да е той :beer

Точно така,важното е на теб да ти хареса и да си индивидуалист,иначе всичките тунинговани двойки в БГ ще са на 90% еднакви

Потребителски аватар
emiltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emiltd » Съб 29 яну 2011 15:43

daywalker написа:
stefan4o написа:Изобщо не се връзват тези китайчета с добавката на Тресер scare

Личен избор-не разбирам защо задължително за да е добре трябва черна хела-уважавам мнението на всеки,но имам чувството,че тунинг или оптика вече е равно на клише...всеки сложил една чистачка,даи черна хела,задължително широк нож...според мен тунинг е индивидуалност.
Емо,отпред си търсих кристални малки фарове,но не намерих и затова само големите са кристални. :talk:

Доколкото знам JOM предлагаха такива крист. халогени,виж в платени обяви,но май беха скъпички :cry:

Потребителски аватар
marto_vw
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marto_vw » Съб 29 яну 2011 15:48

Решетка с емблема с 2 фара и някакви по класически джанти за да се връзват на броните биха отивали доста повече според мен....Много унил изглежда голфа с тази бялата вежда отпреде :?

За джанти имам предвид нещо такова
Изображение

Потребителски аватар
daywalker

Мнениеот daywalker » Нед 30 яну 2011 10:13

marto_vw написа:Решетка с емблема с 2 фара и някакви по класически джанти за да се връзват на броните биха отивали доста повече според мен....Много унил изглежда голфа с тази бялата вежда отпреде :?

За джанти имам предвид нещо такова
Изображение

Унил...по-скоро намръщен :) не съм свикнал да го гледам без веждата.За какво пък джантетата :Д какво им е..какво разбираш под класически?

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Нед 30 яну 2011 10:33

Класически - BBR RS/RM, BORBET A, AZEV A, ATS CUPS ; примерно mhihi

Потребителски аватар
daywalker

Мнениеот daywalker » Нед 30 яну 2011 11:20

[quote="kokobraiz"]Класически - BBR RS/RM, BORBET A, AZEV A, ATS CUPS ;

Благодаря ,примерно... :063:

Потребителски аватар
marto_vw
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marto_vw » Нед 30 яну 2011 13:15

daywalker написа:Унил...по-скоро намръщен :) не съм свикнал да го гледам без веждата.За какво пък джантетата :Д какво им е..какво разбираш под класически?

Нищо им няма на джантите колега, дори аз съм имал същия модел.Просто изразявам лично мнение и насоки как би изглеждала по-добре :) Пък ти си решаваш вече кое как :beer

Върни се в “Моят Volkswagen”