Съгласен съм със знайнайнай, намери си черна хела.
Ако си сръчен, мога да ти подаря счупен широк нож. На мен не ми се занимава да го оправям.
Намери ли си бели бленди за мигачите? По 6-7 лева са.

daywalker написа:Видях един колега,с тресер и черна хела,но не ми хареса.Така ми допада,а и тези стопове струват колкото черната хела.То наистина може да е селско,но си е въпрос на предпочитание.Без добавката пак не ми харесва-много бяло става.
stefan4o написа:Изобщо не се връзват тези китайчета с добавката на Тресер
stefan4o написа:Именно де, изразявам мнение само. И то е, че не стоят едно до друго добре. Ако едното от двете го няма, тогава ефектът би бил друг. Недей да се сърдиш или от сорта. След като си пуснал тема в тоя раздел не очаквай само положителни мнения по работата си. Както сам каза - въпрос на вкус. Но от дотук прочетеното май тези, които мислим, че стоповете не се връзват преобладаваме над другите (т.е. ти)![]()
daywalker написа:stefan4o написа:Именно де, изразявам мнение само. И то е, че не стоят едно до друго добре. Ако едното от двете го няма, тогава ефектът би бил друг. Недей да се сърдиш или от сорта. След като си пуснал тема в тоя раздел не очаквай само положителни мнения по работата си. Както сам каза - въпрос на вкус. Но от дотук прочетеното май тези, които мислим, че стоповете не се връзват преобладаваме над другите (т.е. ти) mhihi :beer
Със сигурност ефектът би бил друг-но на мен няма да ми хареса.Не се сърдя,не очаквам и само добри мнения...Много от колегите,които писаха тук ми помогнаха да се ориентирам и им благодаря.Но от много то съвети човек трябва сам да реши..На другите не им харесва-ок,не ги карам да карат моя Голф..Стефанчо,пак ти казвам целта не е 100 човека(към които и ти естествено) да ми кажат--"ооо,много добре ,че си го направил",а просто да покажа резултата,какъвто и да е той :beer
daywalker написа:stefan4o написа:Изобщо не се връзват тези китайчета с добавката на Тресер
Личен избор-не разбирам защо задължително за да е добре трябва черна хела-уважавам мнението на всеки,но имам чувството,че тунинг или оптика вече е равно на клише...всеки сложил една чистачка,даи черна хела,задължително широк нож...според мен тунинг е индивидуалност.
Емо,отпред си търсих кристални малки фарове,но не намерих и затова само големите са кристални.
marto_vw написа:Решетка с емблема с 2 фара и някакви по класически джанти за да се връзват на броните биха отивали доста повече според мен....Много унил изглежда голфа с тази бялата вежда отпреде
За джанти имам предвид нещо такова
daywalker написа:Унил...по-скоро намръщенне съм свикнал да го гледам без веждата.За какво пък джантетата :Д какво им е..какво разбираш под класически?
Потребители, разглеждащи този форум: zdravkop64 и 6 госта