Извинявам се за офтопика,но каква е тази ламаринка с номерче на ключовете на колегата?И аз имах такава(май още я пазя),а колата ми я взехме преди ~10 години

toshara написа:Поздрави,количката е много хубава,много безпроблемни километри
Извинявам се за офтопика,но каква е тази ламаринка с номерче на ключовете на колегата?И аз имах такава(май още я пазя),а колата ми я взехме преди ~10 години
ZeroCool написа:Ох и мен ме чака тая процедура, че лака почна да си ляга вече на мястото
Ама като знам че ще ми отиде един ден само да я пребагам на водно цялата.....чак не ми се почва...па и немам време сега..
Bai Sando написа:ZeroCool написа:Ох и мен ме чака тая процедура, че лака почна да си ляга вече на мястото
Ама като знам че ще ми отиде един ден само да я пребагам на водно цялата.....чак не ми се почва...па и немам време сега..
Помня когато черния голф го минавах на 2000 воднаТолкова е хамалогия,че само като се сетя....После тепърва се почват пастите и цял ден едвам стига.Много е труд и ако трябва някой бояджия да се заеме е напълно в правото си да вземе 150+ лв.Но накрая резултата си заслужава.Стига да имащ един уикенд свободен и машинка за пастирането ще се справиш на 100%
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта