Jett-li Историята завърши. ПРОДАДЕНА

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
AE86
Автомобил: Jetta mkII
Двигател: PN 1989

Re: Jett-li Историята продължава

Мнениеот AE86 » Нед 27 май 2012 15:00

Видях джета и не се сдържах.Евала за ентусиазма и хъса с който правиш колата.Не ми допада,че разнасяш кита,а не си го направил веднага :) Крайни идеи имаш ли за завършен вид или караш лека по-лека? Успех в надчинанието и...дано някой ден ги съберем напудрените бабки на едно място :да:

golfmk1
Low rider
Автомобил: OLD
Двигател: OTO

Мнениеот golfmk1 » Пон 28 май 2012 10:53

Помисли си добре дали искаш да сложиш тези дръжки на колата :!:

Потребителски аватар
Wrofeel_VR6
Автомобил: Passat 3B2 1.8T 20V
Двигател: AEB

Мнениеот Wrofeel_VR6 » Пон 28 май 2012 12:27

Дано си промениш мнението, за какво са ти тези от ауди остани си с оригиналните :applause: .

Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Div Selqnin » Пон 28 май 2012 16:21

AE86 написа:Видях джета и не се сдържах.Евала за ентусиазма и хъса с който правиш колата.Не ми допада,че разнасяш кита,а не си го направил веднага :) Крайни идеи имаш ли за завършен вид или караш лека по-лека? Успех в надчинанието и...дано някой ден ги съберем напудрените бабки на едно място :да:

И на мен не ми хареса ама докъто исъхна и започна да вали и така много време
ПП Къде си ме видял колега :beer

Крайната идея възможно най изчистена визия бели (не кристални а бели) стопове окачването го взех преди малко сега търсим някоя джантичка 16" имам идеи ама засега не съм оформил крайно завършено ще се пипа на всякъде и всичко ама повечето няма да си личи.

Решението за дръжките е взето много отдавна още с предишната джета има друга визия с оригиналната дръжка обаче от страна здравина и лекота на отваряне аудито по ми харесва пък искам и леко да разчупя визията

Новината от днес в багажника вече се вози новото окачване снимки в петък евентуално (може и да е другия) защото в момента нямам с какво да снимам (на Плевен съм си) чудя се дали да го монтирам ама засега с тия 13-ки мисля че ще бъда снегорин/метач...

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пон 28 май 2012 16:58

Div Selqnin написа:Решението за дръжките е взето много отдавна още с предишната джета има друга визия с оригиналната дръжка обаче от страна здравина и лекота на отваряне аудито по ми харесва пък искам и леко да разчупя визията

В голяма грешка си за това с дръжките. В нета има прилични комплекти на Хелла, мисля, че няма да са по-зле от оригиналните. Относно здравината - двете ми предни се отварят с един пръст, ако не вярваш да ти демонстрирам. Оригиналните от 1985г. са. :beer

Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Div Selqnin » Чет 31 май 2012 13:43

съгласявам се и все пак остава това за визията :)

Продължавам по нататъъккк чакам да ми пратят снимките на окачването да ги кача предното е вече монтирано кларах 115км от плевен до козлодуй и макар че колата не е минала на реглаж на предницат колата се държа доста добре на пътя задното ще се монтира тия дни минаваме на реглаж и засега съм се спрял на едни джантички брок б6 16-ка на 7,5J ако не се лъжа

Снимки на колата скоро :)

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Чет 31 май 2012 14:51

С тоя брок б6 нищо не правиш, защо помислиш за нещо по-добро ;)

Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Div Selqnin » Чет 31 май 2012 14:54

и на мен не ми се иска тоя брок ... търся в момента друго но засега по добро нещо не намирам а мисля че с тва окачване да карам на 13-ката е пък още по грозно

ПП Ако имаш някви предложения сподели.

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Чет 31 май 2012 15:40

Карай на 13" докато си намериш точните джанти.
За съжаление повечето джанти които аз бих сложил са 5х100мм

Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Div Selqnin » Съб 02 юни 2012 19:55

Изображение
Изображение

Ето ги хамортисьорчетатЪ

още чакам снимки на колата с монтирано окачване снимките са от на един приятел телефончето че нямам с какво да снимам :oops:

В момента съм започнал да събирам за джанти насочил съм се вече към борбет А или Т 16"
после ще премина през филма с поставянето на табло от г3 със всичките ми нещица по него и ще се опитам да вържа някой друг климатик да подухва.
Плановете за вбъдеще към които се насочвам в момента са именно джанти, табло+климатик/троник(това на едно за да не го свалям тва табло 15 пъти), после ще обезшумя купето, по междудодругото може да сложа някое воланче (чудя се между спортен и между тройковия гти волан) някоя решетка без емблема стопове бели и музика, като кза финал по външния вид едно пребоядисване във една идея по тъмен сив цвят(графит). И чак след като изчистя визията и интериора на колата ще помисля за засилване на двигателя като ми се въртят много варианти в главата, но засега е прекалено рано да говорим за тази част от "проекта"...

П.П. За рожденния ми ден искам лепенка за задния прозорец "Направено от закуски"

Потребителски аватар
AE86
Автомобил: Jetta mkII
Двигател: PN 1989

Мнениеот AE86 » Нед 03 юни 2012 10:48

Това нещо с тройково табло нещо не ми се връзва.Не ти ли харесва ръбатият дизайн :lol: Кога ще я видим с окачването ? За Борбета с 2 ръце и 2 крака те подкрепям :да:

Потребителски аватар
Special mk3
Автомобил: Vw Golf Mk3
Двигател: TDI
Контакти:

Мнениеот Special mk3 » Нед 03 юни 2012 11:12

добре си се насочил към джанти но не слагай ауди дръжките със оригиналните с добър външен вид ще бъде униклано.
Успех

Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Div Selqnin » Нед 03 юни 2012 11:40

окачването е монтирано ама нямам с какво да снимамм :oops: :oops: :oops: вади според мен уникална стойка въпреки че джантите малко развалят всичко :D ще видя днес едно приятелче днес на сбирката в плевен да я снима и да качи снимките вместо мен че да я видите :)

Потребителски аватар
xhetto
Автомобил: BMW E46 330ci Convertible
Двигател: M54B30
Контакти:

Мнениеот xhetto » Чет 07 юни 2012 19:45

Какво ли не можеш да намериш паркирано пред автото. mhihi mhihi
Изображение
Изображение
Изображение
Btw Сандиии нема ли да се похвалиш ? mhihi

Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Div Selqnin » Чет 07 юни 2012 21:07

Ей само ме дъните вие :D

Такаааам да поговорим малко за музичкаааа...
разкарах дива-та която ползвах за сд и закачих едно сони xplode което и то ще си замине скоро за същото ама с флашка. В неделя ме издебнаха със пари в ръце и желание за нещо ново и се сдобих с един голям бушон дълги дебели кабели усилвател Тъндър тца 4111 (4х110) от който ползвам само два канала на мост че да захраня едно блаупунктче гт серията (утре ще допълня кой точно модел) със самоделка каса полята обилно в смола да не издиша вътре ватичка абе грамотна работа само да си я облицовам.
Това е новото за тази седмица скоро няма да има някакво кой знае какво развитие защото финансово съм нестабилен и ми предстои прехвърляне на колата (най-накрая...)

:beer :beer :beer

Върни се в “Моят Volkswagen”