Re: Jetta mk2 Automatic iliankocov

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Mishonti
Автомобил: C220
Двигател: CDI 2007

Мнениеот Mishonti » Пон 28 окт 2013 17:08

Дай някоя снимка отвън де :th_up Всичко добре, само се чудя защо си изолирал маслените пари, не ми се струва много удачно според мен.

Потребителски аватар
iliankocov
Автомобил: Golf 2 Edition One
Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007

Мнениеот iliankocov » Пон 28 окт 2013 18:14

Отвън други подобрения, освен 15-ките джанти, няма. Маслените пари ги изолирах, защото филтъра беше целият в масло, когато го свалих.

Потребителски аватар
iliankocov

Мнениеот iliankocov » Съб 19 апр 2014 16:34

Много, много отдавна не съм писал в тая тема, та рекох да и изтупам малко прахта. Общо взето колата се кара всеки ден и няма никакви много сериозни повреди, от последното ми писане. Беше закупен още миналата година десен амортисьор, тъй като тоя беше много зле. Колата се промени тотално. В момента нещото, което най - много ме дразни са дрънкащите накладки. Също така беше сложено ново копче за фаровете, защото на старото се включваха още от първата степен и бяха превързвани едни кабели отзад, беше ужас :no Бяха сменени газовите мембрани, защото последните километри, които минах, беше с разход 18/100. След това направих бърза регулировка на кранчето и въздуха... Направих го, пътувайки за Русе, когато разбрах, че почти всеки баир го изкачвам с максимална скорост 40км/ч. Най - новото нещо, с което се сдоби колата е нов ляв праг, който взех от г60 комплекта, който купих за голфа, предна лява вежда ГТИ и лява лайстна на вратата + 2 табелки GTI. Така целия комплект е събран и е почти без забележка. Оправени са всички брави и ключалки, защото вратите много трудно се отваряха. Сменено е маслото в скоростите. Също така BBS-a от голфа ще премине на нея и след месец, живот и здраве, влиза за цялостно пребоядисване. Кодът на боята ще е LC3U - същия като този на голфа. Все още се чудя дали да слагам предни дискове 280мм или да си карам с тези, защото зимата няма да могат да влезнат по - малки джанти от 15 цола. Търся да закупя задна дясна врата, предна броня с основата, без значение дали е с халогени или без, лява кора на вратата - сива, отгоре с черна кожа.
Ето и две снимки от посещението ми в Русе, когато все още нямаше вежда и лайстна :)
Изображение
Изображение
Надявам се много скоро да има развитие и доста повече снимки на колата. Поздрави!

Потребителски аватар
kiro rachnata
Автомобил: vw
Двигател: бензинов

Мнениеот kiro rachnata » Нед 20 апр 2014 10:47

Мисля че, ще ти застане добре един оригинален накрайник за ауспуха под широката броня.Става и от пасат Б-3 иначе колата ми харесва :th_up

Потребителски аватар
iliankocov

Мнениеот iliankocov » Нед 20 апр 2014 18:50

kiro rachnata написа:Мисля че, ще ти застане добре един оригинален накрайник за ауспуха под широката броня.Става и от пасат Б-3 иначе колата ми харесва :th_up

Спрял съм се на KR гърне, че така и така старата генерация почти си е заминала(на звук, че не съм я гледал откакто съм я купил отдолу :mhihi ), но това ще е, когато вече е готова, след боя. :)

Mishonti
Автомобил: C220
Двигател: CDI 2007

Мнениеот Mishonti » Сря 25 юни 2014 21:47

Еми от тук нататък продължавам отново аз :) С твоя помощ естествено :th_up

Върни се в “Моят Volkswagen”