Golf Mk2 - "Тадеуш" ( Локомотивчето )

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
spar4o
Автомобил:
Двигател:

Re: Golf Mk2 - "Тадеуш" ( Локомотивчето )

Мнениеот spar4o » Пет 01 фев 2013 17:48

Малко да ду'уна прахта от темичката за Локомотивчето. Купих си нови разпръсквачи за дюзите, смених едната тъй като беше няква френска от нещо си и сега съм ток и жица.Сега мотора е бомба..май :mrgreenfun Скоро искам да сменя маслен, горивен филтър, масло на мотора + на скорости + добавка за скоростите тъй като ми вие 5-та скорост и не ми влиза 3-та скорост когато свалям 4-та 3-та.Влиза с междинна газ.
Днс тъй като беше много слънчево и приятно реших да си поизчиста леко колицата.Ето няколко снимки за да видите моментното й състояние. :lovevw
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Както виждате вече е с рекаро плитичко от 3-та. Един колега продаваше изгодно и след като продадох старите седалки на практика рекарото ми излезе около цената на 400 грама сирене...ама хубаво :mrgreenfun

Другото което забелязвате понеже не съм го направил като хората това е бас касата.Нямам плат и лепило, а сега в студените дни не ми се занимава.Като се позатопли ше я оправя и ще вържа усилвателчето.

Освен това виждате че кората в багажника е увиснала от ляво.Мисля отдолу без да се вижда да завинтя със черни болчета някаква подпора за да се изправи.
Общо взето е това.
Не е абсолютно нищо интересно спрямо проектите тук но на това съм способен в момента.Дано се получи нещо интересно.
За в бъдеще смятам едни пружини 40/40 на обикновените амортесьори (което ако не е мн правилно моля да кажете) както и железните джанти (задните, предните са ми зимни) да ти разшира до около 9 j задни и 7-7,5 j предни.Преди джантите обаче трябва широка предна броня със широк нож от 2-ка, не от 3-ка.Също имам идея целия стоп да е червен.Мисля че ще стои красиво, пък ще си купя цветни крушки.

Поздрави! :lovevwclubbg

Потребителски аватар
spar4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spar4o » Вто 12 фев 2013 14:40

Една дребна придобивкау благодарение на колегата TiL който много ми влезе в положението за което съм благодарен. Имам малка идея за това как ще застанат на колатау но преди това трябва да им се пръсне една ръка със лак с по-едни частици на джантите че съмзамислил нещо свежо...до колкото е възможно.

Изображение

Потребителски аватар
spar4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spar4o » Пет 12 апр 2013 17:46

Ето к'во сътворих с джантите. Две са вече на тоя хават, две остават да се направят. Остава още един маалък щрих към тях, кой то ще видите когато са вече монтирани :biggrin

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
spar4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spar4o » Чет 18 апр 2013 21:19

Пак съм аз да си побутна темичката малко от малко :death :mrgreen
Ето как застанаха задните. Предните сега ги подготвям за боя, ма ми липсват две гуми.
Ако някой има 195/60-65/14 евтино да казва :icon_lol

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Koko95
Автомобил: MK4 TDI
Двигател: ATD

Мнениеот Koko95 » Пет 19 апр 2013 0:14

Предна широка или задна тясна броня ти трябва? Че нещо не ме кефи така с различни брони :bishop

Потребителски аватар
spar4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spar4o » Пет 19 апр 2013 10:17

И аз като го съзра със различни брони и ми става ясно че притежавам един от най-грозните голфчета :Mr Green Fun
Преда широка ще сложа, но сега имам леки затруднения с ценните хартийки и ги внасям малко в по-друга посока. Джантите ги направих защото имах материалите и ми излезе почти без пари.
Освен предна широка и широк нож, ще сложа и така прословутата решетка с 2 фара и бедз емблема и мисля предницата да е готова.

СЕга кажете- на джантите мислех да сложа 7-8мм червен кант по края. Сега като ги сложиш се замислих.Кажете как ще седи по-добре.
Червеният кант трябваше да се върже с този на решетката

Потребителски аватар
kazakstaneca
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kazakstaneca » Пет 19 апр 2013 10:47

Лично аз, като съзирам червения прословут кант по джанти, гледам по най-бързия начин да си фокусирам зрението в/у друга част от автомобила :th_up

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Пет 19 апр 2013 13:43

а коларските болтове на увисналата задана броня не те ли дразнят?

Потребителски аватар
spar4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spar4o » Пет 19 апр 2013 14:50

След като направя и 4-те джанти мисля да лепна по един кант от фолио и ако не ми хареса да го разкарам. Ако ми хареса пък ще направя от CAST фолио, което няма да мръдне от условията на които е изложено

Болтовете на бронята ме дразнят, дразни ме и че е поувиснала в крайщата но и на това ще дойде време. Трябва да я разглобя и да видя къде може да се захване по-добре. Засега ще седи така докато поучовеча още малко колата.

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Пет 19 апр 2013 15:17

Бронята ти е така, защото си с гредата от тясната броня. :wink
Най-добре си вземи тясна задна броня.

Потребителски аватар
spar4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spar4o » Вто 30 апр 2013 11:02

Изображение

Изображение

Ето ги джантоците, леко са мръсни иначе боята е мн добре нанесена от татИ :Mr Green Fun Според мен стоят добре на колата. В скоро време трябва този червен кант да се комбинира със all red стопове и червеният кант на решетката отпред.
Другото си е простотиика дето си направих :mrgreen

Изображение

Потребителски аватар
microelement
Автомобил: Audi B5
Двигател: AFN
Контакти:

Мнениеот microelement » Сря 01 май 2013 9:42

Откъде ги взимате тия лепенки ве ейй само аз нямам :banghead

Потребителски аватар
spar4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spar4o » Сря 01 май 2013 9:47

Аз си ги правя колега - това работя. И от някоя поръчка когато остане фолио си правя нещо интересно. :mrgreen

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Сря 01 май 2013 9:54

Джантите са станали много свежи в бяло :th_up , капачките и те ще бъдат в бяло предполагам...давай снимки като станат готови :Mr Green Fun
Замислял ли си се колега ей така, дори за проба да "хвърлиш" едно червено фолио на стоповете? :drunk

Потребителски аватар
spar4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spar4o » Сря 01 май 2013 19:11

Приятел, замислял съм се и аз, но все или не успявам да отида до мястото до където взимам, или като отида за на някой поръчка съм толкова изветрен че не се сещам за мене си :mrgreen
ИЗкам да ги направя целите червени, но се колебая дали ако сложа и отзад Hella treser и тя цялата червена дали ще седи красиво. Има една изоставена 2-ка с тресер червено и оранжево на близо и ако успея да намеря собственика може да ми я продаде и тя да мине през червеното фолио. Само незнам дали ще стане претрупана задницата.. :gruebel

Благодаря за джантите :beer и на мен ми харесват. Сега обаче се чудя дали да слагам капачките или стават много плоски джантите-идеята ми за тях беше целите бели и само емблемата да е червена. Но дали няма да стане грозно като са почти без борд джантите!?...

Върни се в “Моят Volkswagen”