Днс тъй като беше много слънчево и приятно реших да си поизчиста леко колицата.Ето няколко снимки за да видите моментното й състояние.

Както виждате вече е с рекаро плитичко от 3-та. Един колега продаваше изгодно и след като продадох старите седалки на практика рекарото ми излезе около цената на 400 грама сирене...ама хубаво

Другото което забелязвате понеже не съм го направил като хората това е бас касата.Нямам плат и лепило, а сега в студените дни не ми се занимава.Като се позатопли ше я оправя и ще вържа усилвателчето.
Освен това виждате че кората в багажника е увиснала от ляво.Мисля отдолу без да се вижда да завинтя със черни болчета някаква подпора за да се изправи.
Общо взето е това.
Не е абсолютно нищо интересно спрямо проектите тук но на това съм способен в момента.Дано се получи нещо интересно.
За в бъдеще смятам едни пружини 40/40 на обикновените амортесьори (което ако не е мн правилно моля да кажете) както и железните джанти (задните, предните са ми зимни) да ти разшира до около 9 j задни и 7-7,5 j предни.Преди джантите обаче трябва широка предна броня със широк нож от 2-ка, не от 3-ка.Също имам идея целия стоп да е червен.Мисля че ще стои красиво, пък ще си купя цветни крушки.
Поздрави!