ПАСАТ Б3-Корабът---MK2 GTI PB
- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
Re: ПАСАТ Б3-Корабът
Не, не е по-широк. Щом ще товариш мятай 205/50/15 макс и това е.
- wishsalor
- Автомобил: Passat B5 variant x2
- Двигател: AFN 97-98
- Контакти:
ММ, цът......ще си останат засега 195/60/15, е ся ако има вариант за 225/235/245 ще се замисля, ако трябва ще режа....ама как да преценя колко, след като ще се и товари....уф...нямам угодия.
Но затова пък вече упорито търся идеи за цвят на джантите, както споменах ще се боядисват, пак повтарям, ако някой може да даде пример я с фотошоп я някак иначе, ще съм благодарен.
Идеята е да бъдат червено-черни, червено-сребристи, червено-черно-сребристи.
Чаакам идеи.
ПП
Струва ми се, че малко по малко ме налазва крастата...считам се за зарибен вече по тоз пасат..!
Но затова пък вече упорито търся идеи за цвят на джантите, както споменах ще се боядисват, пак повтарям, ако някой може да даде пример я с фотошоп я някак иначе, ще съм благодарен.
Идеята е да бъдат червено-черни, червено-сребристи, червено-черно-сребристи.
Чаакам идеи.
ПП
Струва ми се, че малко по малко ме налазва крастата...считам се за зарибен вече по тоз пасат..!
- genov1
- Автомобил: Passat CC
- Двигател: CBBB 2008
Ако минеш на 245 разхода ти вече няма да е 7 

- wishsalor
- Контакти:
Ми то седем никак няма да е, ни и 70също нема да стане, литър два нагоре не ме бъркат, кораба и без това е злояд, не случайно казах че тази кола ми гори най-малко от всички, които съм имал, не броя корсата-тя е антикола... 

- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
genov1 написа:Ако минеш на 245 разхода ти вече няма да е 7
и ще спре да вЪри ......
- wishsalor
- Контакти:
Привет на всички. Тъкмо се замислих че скоро не бях писал по темата. То всъщност не съм и правил кой знае какво значително, но все пак последното въведение определено си е попадение. Разбира се със щедрото спомоществователство на COZMO, любимата ми марка Pioneer, и в частност неповторимият 257Д2, и малко мътни СПЛ мисли откъм кутията и две вечери смятане....
- CoZmO
- Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
- Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
- Контакти:
Хо-хо-хо... Хайде честито! Тъкмо вече 5-6 дни се сещам за теб и как изчезна като старите петолевки... Радвам се че си стегнал и си вкарал в действие стъпалото! Еваларката! 

- wishsalor
- Контакти:
Еми да, стегнах го- всъщност играх малко рисково но определено се получи ефекта-една седмица чаках частите, една седмица и половина-две работа, но се получи-струваше си, определено! То че свети, свети, ам да видиш като се полира и почисти, особено като се почисти - имах чуството че има огледало, а не усилвател...Пък логото О2 кво е нечовешко вечерно време, особено на зелена LED светлина...или пък бяла....
И тъй като би било интересно на повечето невиждали Oxygen-уникална динамика, предостатъчен запас от сила, въпреки това перфектно балансиран бас, ненадминати крос-оувъри, които след профилактика и галванизиране правят чудеса с фините настройки, предната линия стана като жива музика, елипсите живнаха, хайпас филтъра е прекрасен, умело подчертава средите и високите, без да надвиква баса....и да не забравяме палавото копче BASSDRIVE което кара субуфера да полудява
И все пак един огромен поклон пред колегата КоЗмО, и велики благодарности-благодарение на неговия жест научих много полезна информация, а също така и постигнах едно що-годе прилично ниво на музикалната система.
А що се отнася до пасата-лятото съм му замислил боя и ламаринени приключения, живот и здраве.
И тъй като би било интересно на повечето невиждали Oxygen-уникална динамика, предостатъчен запас от сила, въпреки това перфектно балансиран бас, ненадминати крос-оувъри, които след профилактика и галванизиране правят чудеса с фините настройки, предната линия стана като жива музика, елипсите живнаха, хайпас филтъра е прекрасен, умело подчертава средите и високите, без да надвиква баса....и да не забравяме палавото копче BASSDRIVE което кара субуфера да полудява

И все пак един огромен поклон пред колегата КоЗмО, и велики благодарности-благодарение на неговия жест научих много полезна информация, а също така и постигнах едно що-годе прилично ниво на музикалната система.
А що се отнася до пасата-лятото съм му замислил боя и ламаринени приключения, живот и здраве.
- CoZmO
- Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
- Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
- Контакти:
Супер, брат. Особено след описателният ти разказ... И аз готвя и почти съм сготвил едни палави истории по моят дзвер, но като се сготвят, тогава ще се хваля... Засега темата си почива... :D
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Рейсаджии

- wishsalor
- Контакти:
Re: ПАСАТ Б3-Корабът-GOLF MK2 GTI (PB)
Незнам от къде да го започна, но ще го карам по спомен.
Седя си аз в пасата и си правя мазен моаббет с другаря Васил относно един пасат, и от дума на дума.......голф....двойка....гти....
Пасата вече се радва на ново началство-баща ми, а аз, естествено реших че искам да ми е готино и взех та взех голфа...
В последствие се оказа, че този голф е на приятел и отдавна, така да се каже му бях хвърлил око.
Не мога още да си го обясня сам на себе си, та камо ли и на вас, но уви-да купих си голф...нисък...бърз....черен.
Тази вечер ще кача снимки и обяснения. Странно ми е, досега съм нямал голф, незнаех какво е,
Даже май няма и точни иконки да се изразя, но уви-факт, яко ми е ...
Седя си аз в пасата и си правя мазен моаббет с другаря Васил относно един пасат, и от дума на дума.......голф....двойка....гти....
Пасата вече се радва на ново началство-баща ми, а аз, естествено реших че искам да ми е готино и взех та взех голфа...
В последствие се оказа, че този голф е на приятел и отдавна, така да се каже му бях хвърлил око.
Не мога още да си го обясня сам на себе си, та камо ли и на вас, но уви-да купих си голф...нисък...бърз....черен.
Тази вечер ще кача снимки и обяснения. Странно ми е, досега съм нямал голф, незнаех какво е,

Даже май няма и точни иконки да се изразя, но уви-факт, яко ми е ...
- passatfen
- Автомобил: Vw Golf Mk7
- Двигател: CLHA++
- Контакти:
Това не може да е истине не неее
Снимки няма ли да ни покажеш

Снимки няма ли да ни покажеш

- yordannnnnn
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 93
Колега задължително да прехвърлиш музиката на новия звяр 

- Johnsword
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.8 RP1991
Хубав Пасат колега ! Доста добре се грижиш за него и изглежда добре. Относно маската, ще слагаш ли bad look или просто ще премахваш емблемата ?
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Нямам търпение да го скивам голфа