Нека оставим момчетата да видим какво ще сътворят нека неги плуем може пък да ни изненадат с една доста прилична машинка накрая все пак има предавания по дискавари кадето реставрират каде каде по зле ;) успех момчета само не правете глупости.
Я си прави колата и не обръщай внимание на разбирачи, дето една заварка не са направили през живота си. Ще потърся на другия комп снимките на старото Уно преди и след ремонта, за успокоение на духовете.
На мене не ми правят впечатление изобщо,и я правим с удоволствие.Спрял съм да обръщам внимание на всякакви коментари от сорта че нищо не става от колата. :)
Браво, момчета щом Ви се занимава давайте. А тези снимки за които спомена, кога ще ги видим тук или някъде другаде? Може би чакате да я направите цялата и тогава всичко наведнъж? Успех.
Ехе колега това Уно станало като ново бе... ако не знае човек кво е било няма да го познае. Обаче една от снимките в които се вижда закърпеното дъно, не се вижда... оправи линка, че в бързината не си го сложил както трябва.
А относно голфа, чакаме обещаните снимки. Стига с тези пиянски вечери колеги, давайте да видим какво сте сътворили вече.
Момчета, върху ръждата ли мацате с това антикорозионното покритие? Ако я правите така, мисля че няма да изкара много време преди да ви се покажат краката отдолу