Anita`s GTI

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
Apokaliptiko
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1998 AFN

Re: Anita`s GTI

Мнениеот Apokaliptiko » Пет 01 ное 2013 16:02

Gigabyte написа:
Apokaliptiko написа:
refresh4o написа:свали си номера в бронята, премахни дръжка и емблема и според мен нищо друго по задницата... а и чистачката си премахни или сложи такава от голф5

Уникални съвети, в стил Fast And Furious.

П.С. Не бих приел нито един от тях.

Какъв си ти да казваш ,кой какви съвети и в какъв стил са ,О'велики тунинг гуро! Всеки си прави колата както си иска ,за какво задавате някакви стереотипи не знам ,но се поспрете малко... ставате банални и на събори гледаме еднакви коли.

Какъв съм аз, си знам само аз. А нямам ли право да давам съвети? Забранено ли е? А не може ли да репликирам дадено мнение? А с това за Великия тунинг гуру изтъркано е вече....

А на Вас кое Ви харесва повече? Аз бих се водил по тия изображения.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Ако бях притежател на Голф 3 бих се водил, или съветвал от темите и съветите на тия хора.

А мисля, че има и друго всичко е с времето си....Преди време бе модерно номерата да са в задната броня, върна се старият оригинален стил. След време може да излезе нещо ново, което ще засенчи всички останали.

Anita_ GTI
Автомобил: Golf MK3
Двигател: 2.0 1993

Мнениеот Anita_ GTI » Пет 01 ное 2013 17:31

Момчета спокойно аз исках мнение. Нормално е да има две мнения по въпроса. Затова нека не се превръща в спор , кой какъв е.
:wink А и в крайна сметка ще бъде това което аз реша. Но съм много против това че е наложен някакъв стереотип или че по съборите се сблъскваме с него. Всеки изразява своето виждане за какъвто и да било вид тунинг. Нали идеята е колата да радва притежател Различни хора различни идеали. :beer Поправете ме ако нещо греша, но това е моето виждане :)

Потребителски аватар
mk5_gti
Автомобил: Golf 5 GTI DSG
Двигател: BPY 2008

Мнениеот mk5_gti » Пет 01 ное 2013 17:43

Направи си колата така, че когато се возиш да ти е кеф на теб..

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Пет 01 ное 2013 18:53

Да ,но вече е писнало да чета "ами сложи и едни джанти,окачване и туй то". Ами не е да ти кажа... това грубо ,после знаеш ли колко детайла са и колата пак няма да е циганска или каквато там я наричате. Знаеш ли колко модела само ножове има за Г3 ,колко фарове, колко салона има 3ката ,колко други салони може да си приспособиш и да изглеждат адските ,колко стопове има ,генерации ,игра с мотора и т.н.? Аз тея неща ги знам ,защото при моята кола е точно обратното... части каталожни има ,но иди ги търси. Това ме дразни ,всички знаят джанти и окачване - истината е в детайла. Ядосвам се на стереотипа ,който се налага и всички го следят - нали вече да имаш Г2 е равносилно да я караш кат музеен експонат и сакън да не си сложил някое спортно гърне ,че си изяден.

Потребителски аватар
refresh4o
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил: VW POLO B5188PP
Двигател: AEX 1996

Мнениеот refresh4o » Пет 01 ное 2013 18:55

''''''''''''моряка''''''''''''' все разбираческата изказва мнение и неговото се опитва да го наложи над другите... приятелю, успокой се малко :beer

Потребителски аватар
Apokaliptiko

Мнениеот Apokaliptiko » Пет 01 ное 2013 19:01

refresh4o написа:''''''''''''моряка''''''''''''' все разбираческата изказва мнение и неговото се опитва да го наложи над другите... приятелю, успокой се малко :beer

Ако знаеш как ти се обидих за думите.... И ако знаеш колко съм спокоен. С думите ти чак ми спря часовника. :dummy

Потребителски аватар
Apokaliptiko

Мнениеот Apokaliptiko » Пет 01 ное 2013 19:08

Gigabyte написа:Да ,но вече е писнало да чета "ами сложи и едни джанти,окачване и туй то". Ами не е да ти кажа... това грубо ,после знаеш ли колко детайла са и колата пак няма да е циганска или каквато там я наричате. Знаеш ли колко модела само ножове има за Г3 ,колко фарове, колко салона има 3ката ,колко други салони може да си приспособиш и да изглеждат адските ,колко стопове има ,генерации ,игра с мотора и т.н.? Аз тея неща ги знам ,защото при моята кола е точно обратното... части каталожни има ,но иди ги търси. Това ме дразни ,всички знаят джанти и окачване - истината е в детайла. Ядосвам се на стереотипа ,който се налага и всички го следят - нали вече да имаш Г2 е равносилно да я караш кат музеен експонат и сакън да не си сложил някое спортно гърне ,че си изяден.

Ами то хората зареди това само дават съвет за окачване и джанти тъй като към тия за които са съветите стават нежни и веднага се обиждат. Твоята кола е реликва и ми е ясно че за да намериш нещо за нея трябва да обиколиш всички Исторически музеи. Но ако имам като твоят вид кола бих се водил от 3-4 човека тук включаеш и ти в тях. А тук за детайла си прав. Но пак трябва да играе ситото за да подбереш и да не прекалиш.

P.S. Добро изказване от твоя страна, не съм го очаквал. Казвам го от хубавата страна на нещата.

Anita_ GTI
Автомобил: Golf MK3
Двигател: 2.0 1993

Мнениеот Anita_ GTI » Съб 02 ное 2013 9:42

Apokaliptiko написа:
Gigabyte написа:Да ,но вече е писнало да чета "ами сложи и едни джанти,окачване и туй то". Ами не е да ти кажа... това грубо ,после знаеш ли колко детайла са и колата пак няма да е циганска или каквато там я наричате. Знаеш ли колко модела само ножове има за Г3 ,колко фарове, колко салона има 3ката ,колко други салони може да си приспособиш и да изглеждат адските ,колко стопове има ,генерации ,игра с мотора и т.н.? Аз тея неща ги знам ,защото при моята кола е точно обратното... части каталожни има ,но иди ги търси. Това ме дразни ,всички знаят джанти и окачване - истината е в детайла. Ядосвам се на стереотипа ,който се налага и всички го следят - нали вече да имаш Г2 е равносилно да я караш кат музеен експонат и сакън да не си сложил някое спортно гърне ,че си изяден.

Ами то хората зареди това само дават съвет за окачване и джанти тъй като към тия за които са съветите стават нежни и веднага се обиждат. Твоята кола е реликва и ми е ясно че за да намериш нещо за нея трябва да обиколиш всички Исторически музеи. Но ако имам като твоят вид кола бих се водил от 3-4 човека тук включаеш и ти в тях. А тук за детайла си прав. Но пак трябва да играе ситото за да подбереш и да не прекалиш.

P.S. Добро изказване от твоя страна, не съм го очаквал. Казвам го от хубавата страна на нещата.

Аз това с изнежването не мога да го разбера.Как хем искаш съвет...хем се сърдиш после на някого за казаното от него. Защо изобщо тогава искат мнения!? Ние жените по може да се засегнем,защото не разбираме чак толкова много,но и това не е оправдание според мен. А що се отнася до мнението на колегата Gigabyte и аз съм съгласна,че детайла е от много голямо значение.

Потребителски аватар
gabongo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gabongo » Съб 02 ное 2013 19:50

Anita_ GTI написа:Чудя се новия багажник как да изглежда и за т`ва искам да посъбера мнения.Въпроса е с номер ли да бъде или да го изместя долу на бронята.

Ами моето лично мнение е, че номерът трябва да бъде където му е мястото - горе на вратата. Долу на бронята поне при голф 2 и голф 3 не стои добре /пак лично мнение/.

Потребителски аватар
Жоро Делчев
BBS Collector
Автомобил: Golf GTI16V
Двигател: ABF 1994

Мнениеот Жоро Делчев » Съб 02 ное 2013 21:21

Загубена кауза поддържаш братле :mhihi

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Нед 03 ное 2013 2:58

Ко речи?

Потребителски аватар
didinka
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AFT 1996
Контакти:

Мнениеот didinka » Сря 11 дек 2013 13:37

Айде стига,съсипахте на момичето темата. Ани голфчето винаги ще е красиво ако го направиш по свой вкус,следвай интуицията си и го направи както на теб ще ти носи удоволствие ;)

Потребителски аватар
albena_sladurana
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: PB

Мнениеот albena_sladurana » Сря 11 дек 2013 14:02

didinka написа:Айде стига,съсипахте на момичето темата. Ани голфчето винаги ще е красиво ако го направиш по свой вкус,следвай интуицията си и го направи както на теб ще ти носи удоволствие ;)

+1 :th_up

snuupy93
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snuupy93 » Сря 11 дек 2013 17:50

Отностно номерата... Не гледайте от Golf 4 и Polo 6N2 и натам моделите.. Загледайте се хубаво във всеки детайл. Така, там е сложен номера в бронята, но самата емблема е по-голяма, по-нагоре разположена,в самата броня си има отделно място за номера + осветление на номера! Стои си заводско, а като се закитне капака на някоя от старите коли и се сложи в бронята.. седи много "пусто" и грозно според мен... Просто си личи, че някой е хванал и мацал с кита и боята..

По темата: Много ми харесва голфа. Единствено според мен ще е по-изчистен с някои Меджик Колор стопове, с по-нормално крайно гърне и без веждата на фаровете... или поне тя да бъде продължена от капака, а не да е отделен детайл. Успехи и прави колата, както на теб ти харесва! :th_up

Потребителски аватар
yordannnnnn
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 93

Мнениеот yordannnnnn » Сря 11 дек 2013 21:11

по принцип най добре е да се пробва,сменяш фарове, стопове,прагове,задна врата :mhihi и т.н. докато попаднеш на каквото ти хареса,всичко е до твоя преценка,съветите винаги ще са противоречиви

Върни се в “Моят Volkswagen”