Значи ако караш с ладов пиши на едно лично кога си свободен и ела да я погледнеме, имам 5 ладови карбуратора та се ще я направиме само да се върна от морето пък ще се радвам и да видя как е с оригиналната кутия... Горе долу към 20-ти... А иначе въздуха определено не и стига, трябва и суперчарджър и направо по сфетофарите ще ги наплесквам
Добре, върнах се аз от морето, докато си седях на брега и пийвах едно малко наливно бургаско, си направих равносметка на нещата, така че трябва да си се действа... Утре започвам с тръканйето на 2000 водно...
Аз отдавна съм го замислил това извръщение на тоз мотор и знам за доста от перипетите описани из интернет.Внимавай с аванса и ако имаш желание ,ще споделя това което съм прочел и видял.Много скоро и аз ще почвам да сглобявам такъв мотор.Само че най-вероятно колекторите ( и двата ) ще са ръчно направени
Изчакай да го направя, надявам се до месец и половина да съм приключил и ще предцениш какво да правиш ;) изчакай ако го пръсна да ти кажа поне как е било :) :) :) Вчера споделих на баща ми, че почвам да правя колата турбо и ми каза, че няма нужда и че съм ненормален... и май ме понахрани малко
Айде време е да попиша малко по темата за Голфчо, че напоследък доста неща се случиха, и нямаше как да мисля за темата която бях почнал... Голфчето е напълно завършено, сурка се по завоите с 300
Много добре изглежда колата сега колега спрямо първите снимки и браво, че си се захванал с този представител на марката. С какви параметри са джантите и гумите?