Успех колега !
 Успех колега !Jetta Mk2
- Johnsword
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.8 RP1991
Re: My passat B3
Пасата е страхотен ! Според мен с бронята от B4 интеркулера ще се показва отдолу ? Или се заблуждавам ? Попринцип пасата има по хубава визия с оригиналната B3 броня, но това е въпрос на вкус  Успех колега !
 Успех колега !

Успех колега !
 Успех колега !- vw 1.6TDI
- Автомобил: Vw Corrado 2 9 vr6
- Двигател: Abv 1992
Благодаря колега вече е с оригиналната си броня и наистина с нея е по добре,а за интеркулера все още не съм закупил..просто не му е дошло времето..И така по колата няма нищо ново по визията освен предната броня. Наскоро имаше малко по голям ремонт..сменяне на предни дискове нови накладки нова спирачна течност и ново масло на хидравликата,термостат,каренца,накрайници,тампони на амортисиорите,и т.н сдобих се и с плитко рекаро но него не съм го снимал..и последва един опит за полиране на борда на АТС-а но...не стана много добре и ще се коригират и ето в момента колата как е..
Ето ги и джантите..

Ето ги и джантите..
- Johnsword
Тва е вече приказка   Айде колега успех с ремонта ! Пасата отново го казвам е супер !
 Айде колега успех с ремонта ! Пасата отново го казвам е супер !

Айде колега успех с ремонта ! Пасата отново го казвам е супер !
 Айде колега успех с ремонта ! Пасата отново го казвам е супер !- vw 1.6TDI
Благодаря. ремонта е направен остана да се сложи задният мост с досковите спирачки и това ще му бъде засега..   

И една снимка от зимата която ми харесва много
Това е засега..скоро мисля да дойде ред на интеркулера защото се спука отново..(незнам но тези кулери заводските не трябва ли да издържат на налягане от 2 бара колата ми в момента се кара на 1.3-4 бара и този кулер просто се пука...??) Поздрави на всичкии !

И една снимка от зимата която ми харесва много
Това е засега..скоро мисля да дойде ред на интеркулера защото се спука отново..(незнам но тези кулери заводските не трябва ли да издържат на налягане от 2 бара колата ми в момента се кара на 1.3-4 бара и този кулер просто се пука...??) Поздрави на всичкии !

- Johnsword
Кой знае.. ква лабава ламарина е щом не издържа   Иначе и аз мисля за заден мост с дискове, нали само въжето на ръчната се сменява ?
  Иначе и аз мисля за заден мост с дискове, нали само въжето на ръчната се сменява ?

Иначе и аз мисля за заден мост с дискове, нали само въжето на ръчната се сменява ?
  Иначе и аз мисля за заден мост с дискове, нали само въжето на ръчната се сменява ?- vw 1.6TDI
Да само то се сменя но като го сложа ще споделя дали нещо др трябва да се смени :)

- vw 1.6TDI
Така да избутаме малко темата нагоре..Паско се раздели с 15-ките АТС и се сдоби със 17-киии..За момента не опират никаде докато АТС опираха много защото бяха ЕТ20...А тези са ЕТ35..Гумите са 205/40 от пред и 215/45 отзад возията очквах да е по твърда но..незнам не намирам разлика единствено воланът малко по трудно се върти.Цветът нещо не ми харесва и все още не съм решил какъв цвят да бъдат..замислил съм графитено но незнам как ще изглежда ак0 някой може да работи с фотошоп да ги направи графитени ще съм благодарен.. Поздрави на всички и ето няколко снимки..  

- vwladi
- Автомобил: VW Passat B3 35i
- Двигател: ABS 1992
Страхотен е пасата колега, а тези 17-ки са ми много познати, не знам дали "nokiangage" има нещо общо дано не се бъркам  
   , но определено много му отиват иначе наистина с оригиналната броня е по-добре, всичко е перфе а за кулера просто в България само боклуци и то затова части каквито и да е все менте
, но определено много му отиват иначе наистина с оригиналната броня е по-добре, всичко е перфе а за кулера просто в България само боклуци и то затова части каквито и да е все менте   . А понеже аз трябва да сменям също с дискове отзад, че барабаните се оказаха за смяна и няма сми ще може ли да покажеш как става( а ти цял мост ли ще взимаш или и главини)
 . А понеже аз трябва да сменям също с дискове отзад, че барабаните се оказаха за смяна и няма сми ще може ли да покажеш как става( а ти цял мост ли ще взимаш или и главини)

, но определено много му отиват иначе наистина с оригиналната броня е по-добре, всичко е перфе а за кулера просто в България само боклуци и то затова части каквито и да е все менте
, но определено много му отиват иначе наистина с оригиналната броня е по-добре, всичко е перфе а за кулера просто в България само боклуци и то затова части каквито и да е все менте   . А понеже аз трябва да сменям също с дискове отзад, че барабаните се оказаха за смяна и няма сми ще може ли да покажеш как става( а ти цял мост ли ще взимаш или и главини)
 . А понеже аз трябва да сменям също с дискове отзад, че барабаните се оказаха за смяна и няма сми ще може ли да покажеш как става( а ти цял мост ли ще взимаш или и главини)- vw 1.6TDI
Да колега цял мост съм взел от пассат гт само трябва да си купя дискове и ще го сложа като го слагам ще снимам и ще обесня това онова :)   А за джантите да негови бяха малка трампа направихме с него : )
 А за джантите да негови бяха малка трампа направихме с него : ) 

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Да кача две снимки от днешната среща  

- dj_beat_boxer
- Автомобил: GOLF MK4 2.3 V5
- Двигател: AGZ
Пастета е супер, браво колега. Имам един въпрос от къде взе спортни пружини?

- vw 1.6TDI
Бях взел от голф две но сега е без пружини смисъл от пред е с заводски на голф 2 а от зад е сток

- vw 1.6TDI
Новата придобивка Jetta MK2
Здравейте.Не съм писал скоро защото нямаше нищо ново по пасата,но вече той ще се кара от друг член от семейството.Новата придобивка е Jetta MK2 1.6TD с код на мотора SB тоест същия като на пасата,но в много по-добро състояние.За в момента ще изглежда така но в близко бъдеще ще и сложа окачване и друг цвят на джантите.

- Johnsword
Честита да ти е Джесиката и много безаварийни !

- 
				Mishonti
- Автомобил: C220
- Двигател: CDI 2007
Охоо честито! Гледах я аз джетичката в карса, ето че си я грабнал. Надявам се да я развиваш в правилната посока, и ще следя темата с интерес.