Peter Angelov написа:Golf4V6 написа:Peter Angelov написа:Ето един за 3К лв.

Правих, правих и скоро в раздел продава някой друг ще се радва на напълно направена кола
колега, ти май от доста време се каниш да го продаваш

Да има нещо такова направих го напълно и търся друга авантюра

А и съм от друга секта
Голфа е невероятен, изключително добро поведение, баланс мотор, кутия,поведение, сцепление. Последно предполагам повечето знаят пътя Златоград - Смолян, доста екстремно като път и надолу и нагоре!С колата нагоре качвах баира на 5-та и на 6-та предавка, изключително балансирана и направена сполучливо

Трудно ще се разделя с нея като знам какво е и колко съм вложил но на там вървят нещата

А за феновете на разход на гориво-
1700 км. от които 1200 км. само планинско разход - 8.5 л./100 км.

Ти направо ме уби с тази цифра 8.5 л./100 км.

те от завода извън градско в перфектни условия го дават да харчи 8.1л/100км..., в градски условия 15л/100км., този смесен разход дето го казваш ме шокира... На мен дори извънградско ми дава 10-12л/100км. в зависимост дали съм на климатроник, но тая цифра дет я обяви ме вкара в космоса... не знам как си карал, но ако е истина направо си уникален

BTW извини ме, но ако верно си решил да продаваш голфа за 3к мога да ти кажа, че ще направиш на някой много голям подарък! Даже може да ми пишеш ЛС ако го пускаш, може да си купя още 1 щом ще го подаряваш за тези символични 3к... Те най-разбитите 4ки са над тази сума...