Горда собственичка на Поло-99г. на 13900км!
- lz2aii
- Автомобил: VW Passat B 5.5
- Двигател: AVB 1.9 TDI 2002
Re: Горда собственичка на Поло-99г. на 13900км!
Аре Иве и от мен честито. Милион безаварийни километри. Да влизаш в сервиз само за смяна на масло. Карай си колата с кеф. Между другото - много шарени топленки имаш
.

Честито и от мен.Хубава и запазена кола.Виждал съм коли на малко километри...не е нещо което не се намира особено в този клас.Да те радва по дълго време. 

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Колата е добра, ама какво направихте с дървото?
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Колежке, много свежо поло! Не се впрягай кой какво написал, казал и т.н. Истинската кола си е истинска, колкото и да искаш да съживиш един мъртвец, (автомобил) не можеш да го направиш като нов! Личи си, че твоята кола е гледана и пазена, още по снимките, представям си на реално каква кукла е! Сега остава да ти се погоди и да не създава проблеми! По принцип колите които идват в България, чрез автокъщите не идват защото са много хубави, ами защото имат някакъв проблем, и западняка не мисли да я прави! Дано стоенето на колата ти, не се окаже нож с две остриета! Ако може още снимки на колата, ще е прекрасно! 

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Доколкото знам от доста седене може гарнитурите на мотора може да са позаминали. Обслужи я покарай я малко и следи за течове ;)
- Iveto777
- Автомобил: VW Polo-1999
- Двигател: 1.9 Dizel
Ето още снимки и случайно да можете да ми кажете как мога да се сдобия с една капачка за тазовете?
- Iveto777
Полото вече е собственост на един върл фен на фолксваген от Враца. Казва се Огнян.
- lz2aii
- Автомобил: VW Passat B 5.5
- Двигател: AVB 1.9 TDI 2002
...и зaщо тaкa?
lz2aii написа:...и зaщо тaкa?
Защото за 18 години шофиране е сменила 18 автомобила, поне така е написала по-назад в темата и още това и онова, бла-бла, а цялата тема е едно такова нищо според мен.
Имам Гоуф на 13900 км.Ходено е само на цръква с него,и то само в неделя.Разбира се че е карана от инвалид.
Та ако има некой врачанин фен ........
- Iveto777
gabongo написа:lz2aii написа:...и зaщо тaкa?
Защото за 18 години шофиране е сменила 18 автомобила, поне така е написала по-назад в темата и още това и онова, бла-бла, а цялата тема е едно такова нищо според мен.
Лапееее, да ти покажа всички договори за покупко-продажба да се увериш в някой неща!
lz2aii написа:...и зaщо тaкa?
За 5(пет) броени хилядарки я прежалих!
Росен2 написа:Имам Гоуф на 13900 км.Ходено е само на цръква с него,и то само в неделя.Разбира се че е карана от инвалид.
Такива отворковци като теб, искам да отидат да видят колата и да се уверят сами, и след това да знаят много тук!
-
- Автомобил: CC
- Двигател: 2.0 bluemotion diesel 177 hp
Честито. Аз лично имам много лош спомен от преди 15 години с passat 2 който беше стоял в гараж, но може аз да съм бил карък. Беше произведен 91-ва, аз го взех 99-та и се оказа трагедия - не излизаше от сервиза, изтраях го точно 2 години.
Аз лично не разбирам защо продавачите на коли на старо масово лъжат за километрите - бих взел кола на 200 000 километра ако е сервизирана коректно.
Пожелавам тази да се окаже читава и да я караш безаварийно много километри!
Аз лично не разбирам защо продавачите на коли на старо масово лъжат за километрите - бих взел кола на 200 000 километра ако е сервизирана коректно.
Пожелавам тази да се окаже читава и да я караш безаварийно много километри!
- Iveto777
Явно не си чел докрай!
Вече не е моя колата!
Вече не е моя колата!
Iveto777 написа:gabongo написа:lz2aii написа:...и зaщо тaкa?
Лапееее, да ти покажа всички договори за покупко-продажба да се увериш в някой неща!
Ама много солидно ме подмлади, благодаря за което! :)
Иначе не се интересувам от някоЙ твои неща.
Тук темите се пускат за да разкаже собственика на дадена кола какво е направил, какво иска да постигне и т.н. Не е място да си вириш нослето и да замеряш потребители с някакви си твои изводи/квалификации и т.н.