Стария тъмно син Пасат Б5
- Martin_Zdravkovski
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8 20v 125
Re: Старото синьо пасаторче
Ето го и резултата, пръснах го със структурна боя със пистолета, че беше останала малко след една кола. След морето мисля да направя същото със ножа на предната и задната броня, а лайсните мисля да ги направя в цвета на колата :)
- Martin_Zdravkovski
Нямам промени по пасатчето просто нова идея за визията! :)
Първоначално се стремях към така наречения ,,Bad look'' със тези вежди на фаровете и до някъде се получи, мислих да го играя като преправя предния капак, но там нагазваме в дълбоки води
Поразрових се в продавалника и намерих комплект оригинални фарове с мигачи за пасата на изненадващата цена от 37лв :D ... Чакам малко парички и ако не ги е продал пича ги взимам. Та идеята ми е следната, поиграх си малко на фотошоп и ето резултата....така ще си имам два комплекта фарове с мигачи, като се позамисля има много плюсове да си имаш 2 комплекта, тъй като може да се комбинират по няолко начина, а и винаги ще си имам едни резервни

Първоначално се стремях към така наречения ,,Bad look'' със тези вежди на фаровете и до някъде се получи, мислих да го играя като преправя предния капак, но там нагазваме в дълбоки води

Поразрових се в продавалника и намерих комплект оригинални фарове с мигачи за пасата на изненадващата цена от 37лв :D ... Чакам малко парички и ако не ги е продал пича ги взимам. Та идеята ми е следната, поиграх си малко на фотошоп и ето резултата....така ще си имам два комплекта фарове с мигачи, като се позамисля има много плюсове да си имаш 2 комплекта, тъй като може да се комбинират по няолко начина, а и винаги ще си имам едни резервни

- Martin_Zdravkovski
Търся си и нож за предната броня, но не намерих никъде, само в Marveltuning но не е точно това, което искам!
Някой от вас колеги ако знае къде може да ми направят един нож за бронята и ми каже ще съм много благодарен
Някой от вас колеги ако знае къде може да ми направят един нож за бронята и ми каже ще съм много благодарен

- borislav_mladenov
- Автомобил: VW Passat B8
- Двигател: 2_0 TDI 150
супер :) 

- Martin_Zdravkovski
Реших да оправя някои дреболии и започваме да спестяваме за някоя 17-18 цола хубава джанта
- Martin_Zdravkovski
Ето и няколко снимки на интериора. Малко е позахабен ( корите на вратите са се разлепили леко, но тавана е перфектен)и тези дни ще претърпи освежаване. Като за начало ще купя предна пасажерска дръжка (вътрешна), че един страхлив абитюрент я откърти
...След това ще подготвя и четирите дръжки на вратите, също така централната конзола на таблото със поставката за чашите и ще ги пръсна със черна боя и лак ( малко да поразчупи интериора ) След това може би трилъчев волан, не съм решил още 

- Martin_Zdravkovski
Пасатчето успешно ни закара до морето и обратно, дори с 5 човека и много багаж не се задъхваше на магистралата. Също така даде изненадващо нисък разход на газ 11л/100км на климатик и с постоянна скорост 130-140км.
- За съжаление нямах време за снимки и направих само една
- За съжаление нямах време за снимки и направих само една

- Martin_Zdravkovski
И веднага, след като се върнах реших да почна с освежаването на интериора. Свалих централната конзола, след обработване ще се пръсне в черно и ще се лакира, а по-нататък и дръжките на вратите :)
- Martin_Zdravkovski
Качи некоя друга снимка тогава, да видя как е станало : )
- MAX75
- Автомобил: VW Passat 1997
- Двигател: AFN
Колега, аз от доста време се каня да направа това с кората и средният стоп и все не намирам време.Вдъхновен от теб, днес я свалих и я предадох на жената да я почисти, разбира се под мое зорко надблюдение
.При мен е ужасна.От светла е станала черна.

- crank1968
- Автомобил:
- Двигател:
Martin_Zdravkovski написа:Търся си и нож за предната броня, но не намерих никъде, само в Marveltuning но не е точно това, което искам!
Колега виж тази добавка за бронята.

За нож ето

Ножа е от Сеат Леон Купра МК1. Мисля, че това е модела Model: 1ML805903
Едно момче от форума е с такъв нож :) Поздрави и продължавай все така
- Martin_Zdravkovski
Стари коли караме, все имат нещо за правене по тях, а като го оправиш е голям кеф 

- Martin_Zdravkovski
Този нож на сивия пасат е много хубав, а този от черния пасат го има в Marvetuning, най-вероятно от там ще се поръча.