Здравейте . Реших да посъживя малко темата и да споделя с вас какво става с колата от последното ми писане

След като снегът се махна дойде време за монтиране на окачването .

След това при минаване на стенд , видях че и кормилните накрайници са за смяна и след като ги смених колата отново застана на пътя ниско както трябва

Така , Крушуна наближаваше , а джантите които бях взел все още си стояха в гаража криви и с олющена боя .За това следващата ми задача беше да се погрижа и за тях .

Преди да бъдат монтирани обаче на колата , се наложи да подгъна и ръбовете на калниците за да съм сигурен , че мога да смъкна колата до желаната височина без да обира

(не се вижда кой знае колко , но който се е занимавал с това ще знае за какво става въпрос)
Така , събора на Крушуна мина , видях се с доста приятели , зародих и нови контакти ... всичко беше окей . Но малко след това се сблъсках с нещо доста неприятно . Реших да направя обстоен оглед на пода на колата , защото взе да се образува доста влага в купето и тогава се стреснах :/ Пода от пасажерската страна беше "наяден" от мишки

Веднага се почна процедура по отстраняване на проблема .

Хубавото беше , че на друго място нямаше гнило и така би трябвало да кара още няколко годинки

Последното нещо което правих по колата беше монтирането на спортно гърне и премахване на катализатора .

.
Предстои ми да монтирам и нож от сеат толедо , с които най-накрая се снабдих след може би 3 4 месеца търсене и да полирам бордовете на джантите

Това е моментното състояние на колата

. За сега толкова от мен и до нови срещи