Една година стана колата от както е при мен.Онзи ден чукна 273 000км по километраж от които аз съм направил 26 000км.Повредите бяха отказал клеморед на контактния ключ,протекла водна помпа,протекъл заден амортисьор

Другото са консумативи като тези по горе плюс свещи,капачка,горивен филтър и тн.
Ходих на 28 май на писта Междене на нещо което трябваше да е Опел събор,ама се оказа миш-маш събор

Имаше коли от всякакви марки и модели което ме изкефи доста.Изкарах си много добре,видяхме се с колегата Георги Бойчев и синьото комби.Пуснахме се два пъти на пистата като първия път старта ми беше ужасен и ме отнесе

Втория път вървяхме равни до 3та скорост и започна да ми дърпа като разликата беше около кола на финала.Но все пак говорим за абсолютно стоково 2Е срещу AFN със някои жокерчета.Около 15 минути след гонката задна лява гума беше на мекица и докато аз избълвам всички псувни които си бях наумил колегата вече беше сложил резервната

.Благодаря Георги

Имаше възможността да пробва масажиращите седалки на пасата може да сподели мнение ако иска

Ето и малко пресни снимчици

Алуминиевите ми фланци на задните колела.По спомен са 15мм