Някой ден ако се посъберат финанси може и да се търси тази ценност,но преди нея има други неща като нова боя - сегашната е евтина и има доста забележки,като я боядисвах преди години исках просто освежаване,не съм мислил за проект
колега,като пуска инсталацията за дигиталното табло откъде взе сигнал за оборотите?от бобината или от 7-ми крак на комутатора?при мен на 7-ми кра не излиза сигнал
и при мен играят,а съм го закачил на бобината.като като пусна газта си показва нормално.изглежда като подам газ волтажа на искрата се вдига и почва да лъже.
аз не съм с електронно табло ама и аз пуснах първо кабел от бобината а след това го намерих по инсталацията къде идва в купето оргинално и имам чувството че лъже след около 3000 об/мин
Колега и аз взех от 7 пин на комутатора и няма грижи.Преди това ми беше от бобината и много играеше и по същия начин като върна гаста и отчиташе правилно
Евала колега, колата ти е станала доста приятна за шофиране! Мислил ли си нещо за чистачките, подобрение или смяна на перата! Иначе както гледам всичко друго ти е адски добре изпипано с мерак