Абе то 220 паунда са си 500лв. тъй че е безмислено, те в немския ибей пак са толкова 500 - 600лв. втора ръка фарчета.
Калобраните свалят ли се, това автоматично значи прагове и задна добавка. До такава степен ми е изкривено мисленето, че просто тази кола без калобрани, ако си остане с настоящата задна добавка и стокове прагове, не мога да я възприема. Което пък значи 200 евро прагове втора ръка, и поне още 100 евро боядисване и транспорт. Задната добавка значи 130 евро и поне още 40 евро боя.... и си хвръкват едни 500 евро като стой та гледай

. Може и да се случи, но определено няма да е преди пролетта, и на 101% трябва да реша, че искам пълна Jubi визия на моята кола, то е ясно че ми харесва много.
Най-лошото в случая е че ще трябва да си гледам праговете и задната добавка почти непрекъснато кални, отделно отпред става малко по ниска, отзад също, а така също и отстрани, което не е никак за пренебрегване. Тази попара веднъж съм я ял, и втори път трудно ще се реша

Не знам какво толкова против имате калобраните в тоя нашия форум, но ако започнете да посещавате примерно uk-mkivs.net и техният раздел за members' ride ще видите колко много хора ги използват, на доста по-направени коли. Не гледайте само wallpaper-и, тука говорим за ежедневки.
Моята кола няма за цел да бъде ебати тунинг проекта.... ала "най-яката 4-ка в България", а една прилична стоковица, пипната тук там