Golf 4 - Чебурашка стайл [®-line]
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Re: Golf 4 - Чебурашка стайл :P
Направо и слагай Magic Colour стопове като на колегата crank666 i всичко заспива.
никога на моята кола 
Този модел няма нищо общо със стоковата визия и излъчване. Аз се колебаех между EURO и US версията, ти за Hella Magic Black ми говориш

Този модел няма нищо общо със стоковата визия и излъчване. Аз се колебаех между EURO и US версията, ти за Hella Magic Black ми говориш

- mircho82
- Автомобил: Golf IV TDI GTI
- Двигател: ARL 2001
morfei1 написа:Следващият "ъпгрейд" по екстериора на колата ще бъде връщане обратно към стокова тъмна Hella, която серийно се слага на MK4 Anniversery, R32 и Highline EURO моделите
А GTI-то каде го забравяш?

- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
US варианта ми изглежда по-красив, а и няма да е толкова масов модел. По специален ще е с тях.
-
- Автомобил: MK4
- Двигател: ASV+
тук viewtopic.php?f=45&t=292470 един колега продава такива, но се надявам тая 1-ца в цената да е от невнимание...
US модела е хубав, дори много. Много добре се вписва във визията на Галиано и на Работника, но.... е доста по-близък като излъчване до моя, отколкото оригиналната затъмнена Hella и мисля че няма да стои така добре, както ще стои оригинала. А и бягам от стоковата визия на Jubi-то, която може и да не завърша напълно, но смятам да следвам.... пък докъдето ми стигнат възможностите и мерака
.
Идеята е да изглежда, семпло, не натрапчиво и завършено. Не се търси индивидуалност. Anniversery визията сама по себе си е доста индивидуална. Аз лично такъв Golf на живо не съм виждал, а вие?
GTI няма да има поради простата причина, че няма на какво да ми се върже... нито на мотор, нито на купе, нито на джанти. Обмислях емблема "R" на предна решетка, но твърдо реших че колата ще изглежда прекалено кичозно. Една е повече от достатъчна
.
Стоповете вече са намерени. Утре ще ги вида в какво състояние са точно, ще бъдат освежени - пастирани, полирани и ще бъдат монтирани

Идеята е да изглежда, семпло, не натрапчиво и завършено. Не се търси индивидуалност. Anniversery визията сама по себе си е доста индивидуална. Аз лично такъв Golf на живо не съм виждал, а вие?
GTI няма да има поради простата причина, че няма на какво да ми се върже... нито на мотор, нито на купе, нито на джанти. Обмислях емблема "R" на предна решетка, но твърдо реших че колата ще изглежда прекалено кичозно. Една е повече от достатъчна

Стоповете вече са намерени. Утре ще ги вида в какво състояние са точно, ще бъдат освежени - пастирани, полирани и ще бъдат монтирани

Волана пристигна, но нещо съм с противоречиви впечатления.. за цената която струва, очаквах много повече.
1-во. Кожата не е гладка, а е пореста. Въпреки че порестата се вързва с airbag-а доста по-добре, воланите са направени от гладка, на снимката беше дадена гладка и очавах да получа гладка.
2-ро. Загледах се едва сега след като получих волана, но не са спазили и оригиналния шев, а са използвали някакъв който съм виждал на воланите на Мерцедес. На снимката се вижда шевът, който са направили, впреки че не е съвсем ясно понеже няма в близък план, но ми е чудно от къв зор.... при положение че оригиналния си е достатъчно хубав.
3-то Поради използването на този шев, в дясната страна на волана точно където е лъча, кожата стои леко сбръчкана, не е болка за умиралка, но пък за ценато която плащаш е недупустимо според мен.
4-то. Волана някак си изглежда по-дебел от колкото оригиналния, нямам предвид местата поради които се отличава нормалния триличъв.
5-то логото изглежда малко като залепено, докато на оригинала изглежда всякаш е вградено в основата.
Общо взето съм със доста противоречиви впечатления или можеби не съм свикнал още и ми изглежда все едно е напомпен с въздух. Доста по-удобно и приятно се кара, усещането като се държи е по-приятно, но е и факт че изглежда много по различно от оригинала....
.Очаквах повече и по високо качество и изработка.

1-во. Кожата не е гладка, а е пореста. Въпреки че порестата се вързва с airbag-а доста по-добре, воланите са направени от гладка, на снимката беше дадена гладка и очавах да получа гладка.
2-ро. Загледах се едва сега след като получих волана, но не са спазили и оригиналния шев, а са използвали някакъв който съм виждал на воланите на Мерцедес. На снимката се вижда шевът, който са направили, впреки че не е съвсем ясно понеже няма в близък план, но ми е чудно от къв зор.... при положение че оригиналния си е достатъчно хубав.
3-то Поради използването на този шев, в дясната страна на волана точно където е лъча, кожата стои леко сбръчкана, не е болка за умиралка, но пък за ценато която плащаш е недупустимо според мен.
4-то. Волана някак си изглежда по-дебел от колкото оригиналния, нямам предвид местата поради които се отличава нормалния триличъв.
5-то логото изглежда малко като залепено, докато на оригинала изглежда всякаш е вградено в основата.
Общо взето съм със доста противоречиви впечатления или можеби не съм свикнал още и ми изглежда все едно е напомпен с въздух. Доста по-удобно и приятно се кара, усещането като се държи е по-приятно, но е и факт че изглежда много по различно от оригинала....

- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
На снимката ли е излязло така или действително се разминава така цвета с този на airbag-а?
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Колко пари струва това, ако не е тайна ?
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
точно за това разминаване в цветовете ти говорех на лс, а и на моя приятел е пореста кожата а не гладка, за шев не съм обърнал внимание. дано след ползване цветовете се изравнят, но се съмнявам малко да ти кажа 

Волана струва 502лв без Airbag. По-дебел е от оригиналния трилъчев с 2мм, незнам защо ми изглежда толкова по-дебел....
Цвета се разминава, поради простата причина че кожата е нова и стои сива, въпреки че е черна-Шварц. С времето потъмнява. Airbag-а стои черен понеже е ползван, и е пипан хиляди пъти и е мазан с различни мазила. Ако Airbag-а също е нов, не стои черен а сивее.

Eто една снимка на стария ми волан след като го тапицирах преди 3 години

Така изглежда в момента...

Цвета се разминава, поради простата причина че кожата е нова и стои сива, въпреки че е черна-Шварц. С времето потъмнява. Airbag-а стои черен понеже е ползван, и е пипан хиляди пъти и е мазан с различни мазила. Ако Airbag-а също е нов, не стои черен а сивее.

Eто една снимка на стария ми волан след като го тапицирах преди 3 години

Така изглежда в момента...

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
От снимките ли не се вижда добре или логото 'Р' е малко накриво
иначе седи чук и аз преди да скоча на такъв от 5-ца много точих лиги на тия р32-ковите

иначе седи чук и аз преди да скоча на такъв от 5-ца много точих лиги на тия р32-ковите

- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
Все едно са го тапицирали автоджамбазите на Горубляне. Не се сърди, но са напълно неоправдани 500 -те лева за него. Може и да потъмнее кожата след време, но тва че е дебел като салам няма да се оправи. Табелката също е зле..... Сигурна ли е работата че не е някой китайски ментак???
като гледам каква е изработката.... много ме съмнява да ми е сложил оригинална емблемка.
http://www.ebay.de/itm/ws/eBayISAPI.dll ... 0537123511
Аз не виждам много прилика с това което поръчах....
http://www.ebay.de/itm/ws/eBayISAPI.dll ... 0537123511
Аз не виждам много прилика с това което поръчах....

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имаш право да им върнеш стоката, ако не ти харесва. Ако пък не са съгласни, можеш и отрицателен feedback да им праснеш ...