Golf 4 - Чебурашка стайл [®-line]

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Re: Golf 4 - Чебурашка стайл :P

Мнениеот Sashko_Trg » Сря 26 окт 2011 18:29

Направо и слагай Magic Colour стопове като на колегата crank666 i всичко заспива.

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Сря 26 окт 2011 19:00

никога на моята кола :Mr Green Fun

Този модел няма нищо общо със стоковата визия и излъчване. Аз се колебаех между EURO и US версията, ти за Hella Magic Black ми говориш :shock

Потребителски аватар
mircho82
Автомобил: Golf IV TDI GTI
Двигател: ARL 2001

Мнениеот mircho82 » Сря 26 окт 2011 20:39

morfei1 написа:Следващият "ъпгрейд" по екстериора на колата ще бъде връщане обратно към стокова тъмна Hella, която серийно се слага на MK4 Anniversery, R32 и Highline EURO моделите :)

А GTI-то каде го забравяш? mhihi И на мен най-ми допадат тези и USA.

Потребителски аватар
crank666
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот crank666 » Сря 26 окт 2011 22:33

US варианта ми изглежда по-красив, а и няма да е толкова масов модел. По специален ще е с тях.

Red Devil
Автомобил: MK4
Двигател: ASV+

Мнениеот Red Devil » Сря 26 окт 2011 23:49

тук viewtopic.php?f=45&t=292470 един колега продава такива, но се надявам тая 1-ца в цената да е от невнимание...

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Сря 26 окт 2011 23:50

US модела е хубав, дори много. Много добре се вписва във визията на Галиано и на Работника, но.... е доста по-близък като излъчване до моя, отколкото оригиналната затъмнена Hella и мисля че няма да стои така добре, както ще стои оригинала. А и бягам от стоковата визия на Jubi-то, която може и да не завърша напълно, но смятам да следвам.... пък докъдето ми стигнат възможностите и мерака :) .

Идеята е да изглежда, семпло, не натрапчиво и завършено. Не се търси индивидуалност. Anniversery визията сама по себе си е доста индивидуална. Аз лично такъв Golf на живо не съм виждал, а вие?

GTI няма да има поради простата причина, че няма на какво да ми се върже... нито на мотор, нито на купе, нито на джанти. Обмислях емблема "R" на предна решетка, но твърдо реших че колата ще изглежда прекалено кичозно. Една е повече от достатъчна :) .

Стоповете вече са намерени. Утре ще ги вида в какво състояние са точно, ще бъдат освежени - пастирани, полирани и ще бъдат монтирани :)

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пон 31 окт 2011 0:00

Волана пристигна, но нещо съм с противоречиви впечатления.. за цената която струва, очаквах много повече.

1-во. Кожата не е гладка, а е пореста. Въпреки че порестата се вързва с airbag-а доста по-добре, воланите са направени от гладка, на снимката беше дадена гладка и очавах да получа гладка.

2-ро. Загледах се едва сега след като получих волана, но не са спазили и оригиналния шев, а са използвали някакъв който съм виждал на воланите на Мерцедес. На снимката се вижда шевът, който са направили, впреки че не е съвсем ясно понеже няма в близък план, но ми е чудно от къв зор.... при положение че оригиналния си е достатъчно хубав.

3-то Поради използването на този шев, в дясната страна на волана точно където е лъча, кожата стои леко сбръчкана, не е болка за умиралка, но пък за ценато която плащаш е недупустимо според мен.

4-то. Волана някак си изглежда по-дебел от колкото оригиналния, нямам предвид местата поради които се отличава нормалния триличъв.

5-то логото изглежда малко като залепено, докато на оригинала изглежда всякаш е вградено в основата.

Общо взето съм със доста противоречиви впечатления или можеби не съм свикнал още и ми изглежда все едно е напомпен с въздух. Доста по-удобно и приятно се кара, усещането като се държи е по-приятно, но е и факт че изглежда много по различно от оригинала.... :roll: .Очаквах повече и по високо качество и изработка.

Изображение

Потребителски аватар
MK4
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARY 2003

Мнениеот MK4 » Пон 31 окт 2011 9:38

На снимката ли е излязло така или действително се разминава така цвета с този на airbag-а?

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Пон 31 окт 2011 10:22

Колко пари струва това, ако не е тайна ?

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Пон 31 окт 2011 10:32

точно за това разминаване в цветовете ти говорех на лс, а и на моя приятел е пореста кожата а не гладка, за шев не съм обърнал внимание. дано след ползване цветовете се изравнят, но се съмнявам малко да ти кажа :roll:

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пон 31 окт 2011 20:13

Волана струва 502лв без Airbag. По-дебел е от оригиналния трилъчев с 2мм, незнам защо ми изглежда толкова по-дебел.... :roll:

Цвета се разминава, поради простата причина че кожата е нова и стои сива, въпреки че е черна-Шварц. С времето потъмнява. Airbag-а стои черен понеже е ползван, и е пипан хиляди пъти и е мазан с различни мазила. Ако Airbag-а също е нов, не стои черен а сивее.

Изображение

Eто една снимка на стария ми волан след като го тапицирах преди 3 години

Изображение

Така изглежда в момента...

Изображение

Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aprilia » Пон 31 окт 2011 21:16

От снимките ли не се вижда добре или логото 'Р' е малко накриво :roll:
иначе седи чук и аз преди да скоча на такъв от 5-ца много точих лиги на тия р32-ковите :Mr Green Fun

Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Мнениеот driver » Пон 31 окт 2011 21:22

Все едно са го тапицирали автоджамбазите на Горубляне. Не се сърди, но са напълно неоправдани 500 -те лева за него. Може и да потъмнее кожата след време, но тва че е дебел като салам няма да се оправи. Табелката също е зле..... Сигурна ли е работата че не е някой китайски ментак???

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пон 31 окт 2011 21:35

като гледам каква е изработката.... много ме съмнява да ми е сложил оригинална емблемка.

http://www.ebay.de/itm/ws/eBayISAPI.dll ... 0537123511

Аз не виждам много прилика с това което поръчах.... :roll:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 31 окт 2011 21:55

Имаш право да им върнеш стоката, ако не ти харесва. Ако пък не са съгласни, можеш и отрицателен feedback да им праснеш ...

Върни се в “Моят Volkswagen”