Golf MK2 Tornado Red
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Re: Golf MK2 Tornado Red
Огледах 2-3 и да,нещо като винил е,но аз мисля да сложа фолио черен мат 

- pavkomk2
- Автомобил: Jetta mk2
- Двигател: 112 PB -- 139 KR
Според мен ще стана много гладко нали знаеш в момента как ти е прага по точно там е грапаво мисля че дори е боди, а този винил който е оригинален и той е така грапав като бодито така че търси някъде в ebay примерно да си порачаш такъв винил защото с черния мат няма да стои добре зависи сега като се замисля ако се награе това фолио и прилепне по грапавата част може да се получи ефекта :)
- toshara
И така...възможно най-лошото продължение на темата
Случи се...най-лошото...което никога не съм очаквал,че ще се случи
Важното е,че аз и приятелката ми сме абсолютно невредими,колата не мога да кажа все още как е защото се случи снощи около 12часа,на първо гледане има калник,носач,накрайници и нещо много лошо не се затварят предните врати.
От умора цял ден лекции,шофиране,концерти при прибиране на по-малко от 1км вкъщи съм си затворил очите незнайно как,но точно 15метра преди удара има легнал полицай и си спомням как минах от там...Така де,ударих един Пасат отзад за джантата(Пасата няма никакви други поражения!) и после в един 25см бордюр - джантата е сцепена на 5 части,носача е крив,калника и това,което най-ме притеснява,че предните 2 врати не се затварят добре - дори и дясната,при положение че отдясно няма никакъв удар
Дано не се е усукало купето.
По-скоро снимки и инфо,сега отивам на оглед и ще се мъча да я постегна,за да я прибера до нас
Който ме познава,знае колко я обичам тази кола и се надявам да не е усукано купето
Случи се...най-лошото...което никога не съм очаквал,че ще се случи
Важното е,че аз и приятелката ми сме абсолютно невредими,колата не мога да кажа все още как е защото се случи снощи около 12часа,на първо гледане има калник,носач,накрайници и нещо много лошо не се затварят предните врати.
От умора цял ден лекции,шофиране,концерти при прибиране на по-малко от 1км вкъщи съм си затворил очите незнайно как,но точно 15метра преди удара има легнал полицай и си спомням как минах от там...Така де,ударих един Пасат отзад за джантата(Пасата няма никакви други поражения!) и после в един 25см бордюр - джантата е сцепена на 5 части,носача е крив,калника и това,което най-ме притеснява,че предните 2 врати не се затварят добре - дори и дясната,при положение че отдясно няма никакъв удар

Дано не се е усукало купето.
По-скоро снимки и инфо,сега отивам на оглед и ще се мъча да я постегна,за да я прибера до нас

Който ме познава,знае колко я обичам тази кола и се надявам да не е усукано купето

- icotoooo
- Автомобил: VW Golf MKIV GT-TDI
- Двигател:
Е това,което се е случило никак не е хубаво.Дано няма усукано,другото се оправя сравнително лесно.И най-важното е,че вие сте живи и здрави.Успех 

- Wrofeel_VR6
- Автомобил: Passat 3B2 1.8T 20V
- Двигател: AEB
Добре че ви няма нищо! Купета има колкото искаш.
- toshara
Носач,накрайник,лапа на ск.кутия,джантата е набило леко купето откъм педалите.Вратата не се затваря,горе не ляга добре...
Преди малко и взех накрайник и поизправих носача,колкото да я прибера на ход в гаража,оставям я за 1-2 дена,искам да си почина малко и да започна всичко с пълна сила

Преди малко и взех накрайник и поизправих носача,колкото да я прибера на ход в гаража,оставям я за 1-2 дена,искам да си почина малко и да започна всичко с пълна сила

- silven-VW FOREVER
- Автомобил: Audi A6 Audi A1
- Двигател: FSI TFSI
Кофти работа
Важното е че на вас ви няма нищо

- toshara
Може пък да е за добро,знае ли се...
Продължавам напред с вдигната глава - без много финанси,но с много любов и желание
Всичко ще си го правя сам засега,дано няма много спънки
Продължавам напред с вдигната глава - без много финанси,но с много любов и желание

Всичко ще си го правя сам засега,дано няма много спънки

- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Аууууу....много гадно човек, добре, че не се е случила по-голяма беля.
Малко тва със затварянето на вратите е притеснително....щото е възможно от удъра на джантата в точно тая колонка къде са пантите и да я е преместила. Врата горе предполагам седи надигната?
Малко тва със затварянето на вратите е притеснително....щото е възможно от удъра на джантата в точно тая колонка къде са пантите и да я е преместила. Врата горе предполагам седи надигната?
- Kiro Kompota
- Автомобил: VW MK4 R32 + AGU
- Двигател: BJS
- Контакти:
Тъкмо щях да ти честитя, че си един от малкото двойкаджии, които правят добри проекти и като видях снимката припаднах... Как стана това?
- Fearless
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AZD
Много кофти,колега
По самата снимка се вижда,че вратата е избягала с няколко санта,дано е поправимо всичко 

- Koko95
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: ATD
Егати случката! Скоро ще блесне от ново и ще е по готин от преди 

- icotoooo
- Автомобил: VW Golf MKIV GT-TDI
- Двигател:
На познат 2-ойката приключи наскоро с почти същите щети....
Виждам,че джантата е тотал http://prodavalnik.com/dzhanta-1-br-ats-4h100-15-i30035121 .Тази я продава познат,мога да го разпитам за точни размери,състояние и цена,стига да имаш интерес
Виждам,че джантата е тотал http://prodavalnik.com/dzhanta-1-br-ats-4h100-15-i30035121 .Тази я продава познат,мога да го разпитам за точни размери,състояние и цена,стига да имаш интерес

- toshara
То търся джанта,ама тая не е АТS...
Някой ако има 1 или 2бр ATS CUP 15X7J ET20
Или по-добре 2х9J веднага да се свърже с мен ;-)
- Golf2GTISLIVEN
- Автомобил: VW GOLF 2
- Двигател: 1.8 EV GTI + 16V KR
toshara написа:То търся джанта,ама тая не е АТS...
Свържи се с Костадин Марков в Фейсбука предполагам се знаете има АТС КЪП джанта не е реплика по спомен и искаше 35 лв , ако случайно не се знаете пиши на ЛС да ти дам профила му в Фейсбук