А бе много е нисък не ме кефи ... бъзикам се ... Ама нещо като че ли имаше по голям чар с ТД то , жалко за печката ...прероди я в бегачка Евала Много ме кефят сините ниски дизелови голфове , вече и бензинови
Крайно време беше и аз да си up-на малко темата,че я позанемарих малко Колата вече от доста време е на ход и си варви доста добре но трябва да си призная че усештането в дизела беше по-яко все пак турбо.... Но и абф-а няма да остане атмосферен,обмислям вече вариянти за да се позасили малко това моторче вчера реших малко да я смъкна на долу че ми беше висока и не ми харесваше,ето малко снимчици
Здравеите искам да пипитам колегата как се справя с дупките при такава височина.Между другото казвам се Марин и сам нов е форума защтото от скоро имам един Г3 ама несам от БГ и ми е малко трудно с намирането на части и темподобни.Иначе евала на колицата страшна е.Успех голега.
Казвал съм го мн пъти когато се кара бавно и внимателно може да се мине почти от всякаде... естествено ножа го отнася най-мн но все още е здрав ...имам и тесен нож ама не ми харесва как седи с него и за това не го слагам. Даже искам да я сваля още малко на долу но не може вече