Golf 4 - Чебурашка стайл [®-line]
- RO$$KO
- Автомобил: VW MK6 GTI
- Двигател: TSI EA888 2009
Re: Golf 4 - Чебурашка стайл :P
колега според мен само оварта според закона има6 право да варне6 стоката без обяснения в 7 дневен срок.а волана е истинска гавра за 500 лв според мен си искаи парите и не отстапваи
Човека ми предлага нов волан, качествено направен, подарък скоростен лост и стария волан си остава за мен. Поне аз така разбирам думите му.
Мисля че човека се опитва да се компенсира по-възможно най-добрият начин
В крайна сметка ивнестира волан който струва 40 евро, малко материяли, труд и доставка която също е 18 евро.
Иначе губи повече. Аз в крайна сметка искам хубав волан, преценил съм че цената която съм платил е адекватна, стига да получа онова за което съм платил.

В крайна сметка ивнестира волан който струва 40 евро, малко материяли, труд и доставка която също е 18 евро.
Иначе губи повече. Аз в крайна сметка искам хубав волан, преценил съм че цената която съм платил е адекватна, стига да получа онова за което съм платил.
Последна промяна от morfei1 на Сря 02 ное 2011 16:15, променено общо 1 път.
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
morfei1 написа:По скоро си мисля че е сбъркал вместо our е написал your
Ето така пробължава кореспонденцията ми с шефаHello,
That was really a mistake of one worker from me, because it never should be send to customer in such a quality. If you will to send it back and receive your money back, i can understad it and you can do it. We will give you the money back.
But is not exactly like you write with cost for return shipping. You right, that we have to refund cost in one way, but in the second way we do not have to.
My idea was that you do not have to send the bad quality steering wheel back and we send you on our cost next one steering wheel to (proofed quality).
As bonus i could send you some gear knob in leather. (see examples on our homepage). That are really nice items.
If you send it, so that we have to pay by receive ... we won't receive it (we never do it). That way please wait until we clear what we do in next step.
If you do not will accept my idea, i can understand it ... then we will find some solution, that you will be happy and we will be happy as well.
Greets
Wieslaw
Като гледам какви качествени неща предлагат - http://leatherinteriors.carsdream.com/i ... realizacje
Направо съм изумен от състоянието на моя
от последния абзац нищо не му разбрах, заклевам се

но до колкото разбирам иска да ти прати нов заедно с топка за скоростите и стария да си остане за теб

бая е бягал от часовете по ингилизки

- RO$$KO
определено проблема не е в теб сложно му е.ина4е да ти прати волана и кожата и да си прецени6 дали те остроива а волана може да го пусне6 в форума на по приятна цена някои може да го земе вапреки састоянието му
Последна промяна от RO$$KO на Сря 02 ное 2011 16:19, променено общо 2 пъти.
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
morfei1 написа:Човека ми предлага нов волан, качествено направен, подарък скоростен лост и стария волан си остава за мен. Поне аз така разбирам думите му.
Ако сме го разбрали и 2-мата правилно, това което предлага не е лошо стига да ти прати тоя път качествен волан, защото ще имаш добро качество волан и един който най-после може да разпориш и да си направиш някакви експерименти ако ти се занимава

- RO$$KO
за6то да го пори като може да земе някои лв. от него
Говорим си за връщането...
Човека ми каза че ще проучи как стоят нещата с връщането и дали въобще си струва да го връщам....
След тово ми обяснава че са задължени да да платят транспорта само в едната посока. В случая ако ми изпратят нов, а аз им върна стария немогат да платят и в двето посоки. Обяснява също че и нестава те да го платят с наложен платеж, просто или до сега не са го правили или са имали някакви проблеми.... нямат такава практика.
Аз му казах че съм отворен за всякакви предложения преди това. Човека ми предлага нов волан, скоростен лост и стария волан си оставя за мен.
Обясних му че искам хубава гладка черна кожа, оригинален шев с черен конец, и логото да е вградено, а не просто залепено. Казах му че искам топка за скоростен лост на Голф 4 с оригинален шев и хубава черна гладка кожа. Попитах го дали старият наистина остава за мен и дали трябва да плащам допълнително нещо, сега чакам отговор, потвърждаващ от него.
Ако старият остане за мен, ще бъде разпорен и претапициран с качествена кожа и добре направена емблема. Ще бъде пуснат в продажба на хубава цена.
Човека ми каза че ще проучи как стоят нещата с връщането и дали въобще си струва да го връщам....
След тово ми обяснава че са задължени да да платят транспорта само в едната посока. В случая ако ми изпратят нов, а аз им върна стария немогат да платят и в двето посоки. Обяснява също че и нестава те да го платят с наложен платеж, просто или до сега не са го правили или са имали някакви проблеми.... нямат такава практика.
Аз му казах че съм отворен за всякакви предложения преди това. Човека ми предлага нов волан, скоростен лост и стария волан си оставя за мен.
Обясних му че искам хубава гладка черна кожа, оригинален шев с черен конец, и логото да е вградено, а не просто залепено. Казах му че искам топка за скоростен лост на Голф 4 с оригинален шев и хубава черна гладка кожа. Попитах го дали старият наистина остава за мен и дали трябва да плащам допълнително нещо, сега чакам отговор, потвърждаващ от него.
Ако старият остане за мен, ще бъде разпорен и претапициран с качествена кожа и добре направена емблема. Ще бъде пуснат в продажба на хубава цена.
- RO$$KO
колега ако полу4и6 тези 2 не6та и са ка4ествени си на огромна оферта а с теб можем да измислим не6то за гадния при желание от твоя страна
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Следя темата постоянно и драмата с волана, и се радвам на развръзката сега. Точно така трябваше да стане, според мен
Нямам търпение да видя новия волан, който ща пратят и топката, естествено. Предполагам, че ще бъдат на много високо ниво, каквото заслужава тази кола.

...и аз се надявам искрено, това да е просто едно недоразумение, грешки стават непрекъснато, защото иначе филма продължава.
Нека се самоцитирам, малко след като направих поръчката, на въпрос колко струва?
Заглавие: Golf 4 - Чебурашка стайл
Нека се самоцитирам, малко след като направих поръчката, на въпрос колко струва?
Заглавие: Golf 4 - Чебурашка стайл

morfei1 написа:Нека първо видим ко ши получа
- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
Аз с моите дефицитни познания по чужди езици до колкото разбрах човека не иска волана, който имаш. Но пък за да те обезщети за допуснатата грешка иска да ти изпрати друг волан, че с бонус топка за скоростен лост. И поредното "НО" ти трябва да си поемеш транспорта.
Човека или овърта, или иска доволни клиенти
Ако се получи така много ще се замисля дали и аз да не се наредя в списъка с чакащи да отнесат другия волан
Човека или овърта, или иска доволни клиенти

Ако се получи така много ще се замисля дали и аз да не се наредя в списъка с чакащи да отнесат другия волан

- sempay_stz
- Автомобил:
- Двигател:
Tipsy написа:Аз с моите дефицитни познания по чужди езици до колкото разбрах човека не иска волана, който имаш. Но пък за да те обезщети за допуснатата грешка иска да ти изпрати друг волан, че с бонус топка за скоростен лост. И поредното "НО" ти трябва да си поемеш транспорта.
Точно и правилно си разбрал.Транспорта трябва да го плати "morfei 1".

Четете избирателно, плюс това имаше и следващ мейл в който казва:
Допуска грешки при писане, правописни и граматически, което ме навява на мисълта че моеже би е допуснал грешка при правописа. Все пак съм даскал по Ангийски
. Също казва че са длъжни да поемат транспорта в едната посока, докато в другата аз си го поемам, така или иначе аз съм го платил и втори път няма да има.
Тъй като аз съм си платил вече веднъж транспорта, той не иска да си вземе старият волан обратно, понеже си губи смисъла, но предлага да ми изпрати нов + подарък, е редно той да си поеме транспорта. Дефакто се пада вторият път.
Ето така би трябвало да изглежда подаръка ми
Снимката е взета от сайта им

Да не си останат само голи приказки.
Ще видим накрая какво ще стане.... времето никой не може да го излъже.
But is not exactly like you write with cost for return shipping. You right, that we have to refund cost in one way, but in the second way we do not have to.
My idea was that you do not have to send the bad quality steering wheel back and we send you on our cost next one steering wheel to (proofed quality).
As bonus i could send you some gear knob in leather. (see examples on our homepage). That are really nice items.
Допуска грешки при писане, правописни и граматически, което ме навява на мисълта че моеже би е допуснал грешка при правописа. Все пак съм даскал по Ангийски

Тъй като аз съм си платил вече веднъж транспорта, той не иска да си вземе старият волан обратно, понеже си губи смисъла, но предлага да ми изпрати нов + подарък, е редно той да си поеме транспорта. Дефакто се пада вторият път.
Ето така би трябвало да изглежда подаръка ми
Снимката е взета от сайта им

Да не си останат само голи приказки.
Ще видим накрая какво ще стане.... времето никой не може да го излъже.
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Кат гледам таз топка
по-добре си взимай парите и ги забравяй тез
аз нищо хубаво не виждам в нея ама нз
както ти казах по принцип такава е практиката при връщане на стоката, курса наобратно за твоя сметка 

Шева и е външен за това така ти се струва. Оригинално е вътрешен, кото моята която съм претапицирал.
Излишно съм му казал какво искам, също съм му обяснил как искам да изглежда топката. Ако той се съгласи и не изпълни обещанието, в крайна сметка всичко е написано черно на бяло и мърдане няма.
Ето така трябва да изглежда оригиналната топка.

Разгледай им нещата на сайта им
http://leatherinteriors.carsdream.com/
Ето три снимки на волани тапицирани с различна кожа, то се вижда каква е разликата. Първата снимка е оригинален Р32 претапициран. Личи си по линията му, ако е правен такъв още по-добре, явно разликите идват от вида кожа. Ще му изпратя точно тази снимка за да види как трябва да изглежда + бадж и оригинален черен шев.
Вторият волан е такъв като моя в момента който ми пристигна..... грозен като смъртта
Третия волан е моделът който харесах и поръчах. Въпреки че има разлика с първия, също стои много красиво и елегантно.
Излишно съм му казал какво искам, също съм му обяснил как искам да изглежда топката. Ако той се съгласи и не изпълни обещанието, в крайна сметка всичко е написано черно на бяло и мърдане няма.
Ето така трябва да изглежда оригиналната топка.

Разгледай им нещата на сайта им
http://leatherinteriors.carsdream.com/
Ето три снимки на волани тапицирани с различна кожа, то се вижда каква е разликата. Първата снимка е оригинален Р32 претапициран. Личи си по линията му, ако е правен такъв още по-добре, явно разликите идват от вида кожа. Ще му изпратя точно тази снимка за да види как трябва да изглежда + бадж и оригинален черен шев.
Вторият волан е такъв като моя в момента който ми пристигна..... грозен като смъртта
Третия волан е моделът който харесах и поръчах. Въпреки че има разлика с първия, също стои много красиво и елегантно.
Последна промяна от morfei1 на Пет 04 ное 2011 0:11, променено общо 5 пъти.