Последни снимки с тази боя. Бяха набавени всички детайли в перфектно състояние по които има ръжда или дори малко кит. Искам и целя всичко да стане по възможно най-добрия и чист начин. На 9-ти Май (следващата събота) я оставям в ръцете на бояджията. Единственото за което го помолих е да отида аз да си я разглобя. Все още разглеждам нюанси на черното. Единственото което съм решил на 100% е, че ще е металик защото в момента не е и това малко ме дразни. Набавен е и нов заден капак, но не съм го снимал, защото е добре опакован. А да.. Смених и оригиналния плеър за пореден път. Навигацията й изгоря аудио процесора и известно време бях с оригинално CD от Seat.
Колата е при бояджията. Цвета който избрах е доста интересен нюанс на черното. Ето и една снимка от VWaterfalls. Да се надяваме, че към края на месеца ще си я прибера. Сега се движа с другия V5 който мина цялостно обслужване преди 1 месец.
Ами още като я купих си имаше леки забележки които не смятах да оправям, защото като цяло не смятах да стигам чак до тук. Зимата като цяло беше доста тежка.. Паднах от един бордюр и двата прага се изкривиха, падна шегрето и тръгна ръжда. По калниците имаше кит и ръжда на обичайното място за Г4 и Бора. Всичко ще бъде отстранено перманентно и сменено и да се надяваме, че скоро няма да се налага да се занимавам с това. Цвета като основа ще е LC9Z, но вместо сиви перлени частици, ще са червени. На последното S3 се пръска този цвят и стои адски свежо на слънце.