Golf 4 - Чебурашка стайл [®-line]

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
Aprilia
Автомобил:
Двигател:

Re: Golf 4 - Чебурашка стайл :P

Мнениеот Aprilia » Сря 02 ное 2011 20:59

Абе разгледах наистина впечатляващи неща, воланите за 5-ца ГТИ изглеждат по-обещаващи от оригинала даже :roll: ама незнам дали на сайта не е изложено най-хубавото все пак това си е вид реклама, дано ти се получат нещата с новия волан, както и сам каза стават грешки, може да е бил за скрап твоя и някой да го е пуснал по погрешка, ако е голяма фирма нищо чудно. дръж ни в течение че ми е интересно, ако наистина ги могат нещата понатам може и аз клиент да им стана :mrgreen:

и аз чакам волан от ибея, много интересно откакто стана драмата с твоя моя се загуби в черна дупка тракинг номера вече е ънтрейсъбъл, черна магия ги удари тез волани :shock

Потребителски аватар
yarek
Автомобил: Passat B5
Двигател: AJM 2000

Мнениеот yarek » Сря 02 ное 2011 20:59

Морфи ако имаш пробеми с полския, мога да ударя едно рамо, той ми е майчин, смисъл да ти напиши обяснинията си на полски, ще ти ги преведа, да не стане няква разминавка пак, въпреки че си разбрал правелно, той доста ясно се изказа че иска да ти прати БАШ хубавия волан заедно с топката. Според мен човека не иска да си губи рейтинга и за това ти предлага този вариант. Топката някак си странно изглежда, или само на мен ми се струва така?

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Сря 02 ное 2011 21:37

топката е ОК, просто шева и е външен - води се спортен

Съответно кожата е нова и стои малко ръбеста, с времето омеква и си ляга равномерно, разбира се ако е направена хубаво. Моята , а и старата на аудитоно ми, също бяха така.

Маншона който го тапицирах миналата зима също първоначално изглеждаше много фалшиво въпреки че е с естествена гладка кожа, докато сега е просто перфектен

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Сря 02 ное 2011 21:46

Ето снимки като беше нов

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пет 04 ное 2011 11:13

Мисля че това ще е крайната развръзка на ситуацията с волана. След няколко мейла си изчистихме нещата кой, какво и защо. Намерихме решение което е удобно и за двамата, това беше целта на занятието.

I meant, that you send us for 12 Euro the bad quality steering wheel back, because the value of it is more as shipping cost, so it worth for us. We will refund you the extra shipping cost (12 Euro).
And we will send you on own cost next steering wheel in good quality with gift from us. Is it ok for you?

Мен лично ме устройва :)

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Пет 04 ное 2011 13:03

Значи няма да ти оставят лошия волан...няма да видиме какво има вътре :Mr Green Fun

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пет 04 ное 2011 21:13

Да, така изглежда. Абе нека да пратят перфектен нов, пък стария не ме интересува....

Едно сравнение...

Преди:

Изображение

След:

Изображение

Потребителски аватар
theraven
Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
Двигател: SDI
Контакти:

Мнениеот theraven » Пет 04 ное 2011 21:52

Друго си е оригиналното стопче, Митаче. Даже имам чувството, че може да се затъмни с едно фолио 30%

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Мнениеот RoadRunner » Съб 05 ное 2011 6:38

Митак няма смисъл брат... Оригиналното си е оригинално :beer

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Съб 05 ное 2011 10:09

Аз пък съм твърдно за черни фарове и за черни стопове на Magic Colour :) и мисля фаровете да ги купувам много скоро, но като знам каква играчка с те лампи вътре ...

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Съб 05 ное 2011 18:49

Новите дръжки, които евентуално ще успея да завърша другата седмица. За да се впише новия волан, а и таблото и копчето за фаровете (който се надявам да няма проблеми този път), по-добре в обстановката :) .

Дръжките ще бъдат R32 style. Основата ще бъде пръната с черна база и лак + мат 1 към 5, по начина по който ги бях боядисвал миналата есен. Махагона ще бъде боядисан в сребристо и ще бъде пръснат в изцяло матов лак, за да се постигне ефекта на алуминия. Имам познат с такъв интериор, тъй че ще се търси максимално най-близкият сив цвят като на оригинала. Дръжката на шофьора ще бъде черна, махагона и ще бъде сив, както и вътрешната част на дръжката, за разлика от оригинала, който е изцяло сив. Средната конзола за сега ще си остане черна, като ще боядисам вторият пепелник в сиво + мат лак, за да видя как ще стои по добре, дали с черен или със сив. Може и конзолата да стане сива, но трябва да реша дали ще се слага скоростен лост R-line :roll: .

Видях на живо интериори на по нови коли като Хонда Акорд, БМВ Х5 и Форд К, та там беше използвана тази техника, сиво с матов лак и стоеше доста красиво и ефектно.

Доста добро компромисно решение според мен, спрямо оригиналния R32 интериор, който е уникален, но и е уникално скъп.

Дръжките са търкани за сега със суха шкурка 80, 120 и 240. След шприцоването ще бъдат минати с водна 1000. Махагона е търкан само с водна 1000. Болят ме пръстите :Mr Green Fun

Изображение

Потребителски аватар
ilianmilenin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ilianmilenin » Съб 05 ное 2011 19:29

колега мерси за дебитомера колата е самолет :drunk

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Съб 05 ное 2011 19:31

Няма проблем, ама нямам спомен да съм продавал дебитомер на който и да е в този форум :)

Потребителски аватар
golf777
Автомобил: mk2 gl 1990
Двигател:
Контакти:

Мнениеот golf777 » Съб 05 ное 2011 20:31

Митак ти всяка год ли ги освежаваш тези дръжки?Аз мойте като я взех им свалих гуменото покритие,забърсах ги с мокри кърпички и вече 3 год нямам грижа с тях. :screwy

Потребителски аватар
delian1978
Автомобил: GOLF MK4 1.9 TDI R Line
Двигател: ALH 1999

Мнениеот delian1978 » Съб 05 ное 2011 20:37

Колега,защо не облепиш махагона с фолио на 3М имитация на алуминий?Става много по-добре от боята,казвам го от личен опит-пробвал съм и двете.Оригиналните продукти на 3М са ненадминати като визия и качество,не им правя реклама,не работя за тях!

Върни се в “Моят Volkswagen”