VW Golf mk2 / 1.6D GL Rollin' On Steelies
- jocha
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1.3NZ 1990
Re: Volkswagen Golf mk2 /lowbudget/ сМинки с нови джанти
Всичко хубаво обаче търси фланци за отзад, едни 15-ки, а може и 20-ки и става бруталия нищо общо от преди 

- moskovw
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 1.3 NZ
- Контакти:
еи малка пума недодялана питай тоз дет та е правил дали тъп или не ще си пиша каквото си искам и където си искам някъде обиждал ли съм та ... някой пише нещо аз коментирам каквото ми е на душа....така че се запри с коментарите по мой адрес ,......колата ми я коментирай колкото искаш ...пиши че е грозна ....висока ...това не ме е..е ...но се съобразявай и не пиши нищо за мен 

- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Хаха, ама не ви отива на годините бе хора. Такива неща са по-пристойни за някой 5-токласник.
Така коментирате колата ми, все едно вие карате музейни експонати.
Така коментирате колата ми, все едно вие карате музейни експонати.
- Wrofeel_VR6
- Автомобил: Passat 3B2 1.8T 20V
- Двигател: AEB
Според мен си е супер така
.

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Не барай повече. Така е ОК. 

- lingerov
- Low rider
- Автомобил: VW Golf Mk 2
- Двигател: Г60 1991
- Контакти:
Дамянчо преди няколко месеца си купи кола,зави 16 болта на джантите два пъти, сряза едни пружини,копира пет идеи и голям разбирач стана,а до вчера задаваше елементарни въпроси!!!Имай малко повече уважение към хора които имат доста повече "стаж в бранша" и разбират и могат в пъти повече от теб!!!
Та по темата да напиша малко: Джанти 16-ки "добре" (не виждам нищо ценно в 16-ки железарки от опел)(ти ги описваш като Rotiform!!!),ама 6,5-прекалено тесни стой смешно,поне като ги беше боядисвал да беше изчистил ъгъла между средата и борда,а не да го боядисаш върху боклука.На тези гуми ако им викаш почти нови,значи си за очила(грайфера нещо липсва и са се пойзпекли).Каква е логиката ти на еднакви по широчина джанти да слагаш различни размери гуми? на 6.5 195 гума меко казано изглежда зле,а за ЕТ да не говорим! нали уж ги разбираш там "фитмен,стреч".Вместо да си сменяш джантите можеше да си позакърпиш колата,че както е тръгнала да гние само до вторични може да стигне!!(на снимките много добре не се виждат ръждите).От отдавна чета как пишеш,все едно караш летяща чиния и правиш извънземни работи по нея(а всъщност е изгнил голф с опелски джанти).Аз не карам нещо по различно...но не се дръж така и се съобразявай малко какво пишеш
Та по темата да напиша малко: Джанти 16-ки "добре" (не виждам нищо ценно в 16-ки железарки от опел)(ти ги описваш като Rotiform!!!),ама 6,5-прекалено тесни стой смешно,поне като ги беше боядисвал да беше изчистил ъгъла между средата и борда,а не да го боядисаш върху боклука.На тези гуми ако им викаш почти нови,значи си за очила(грайфера нещо липсва и са се пойзпекли).Каква е логиката ти на еднакви по широчина джанти да слагаш различни размери гуми? на 6.5 195 гума меко казано изглежда зле,а за ЕТ да не говорим! нали уж ги разбираш там "фитмен,стреч".Вместо да си сменяш джантите можеше да си позакърпиш колата,че както е тръгнала да гние само до вторични може да стигне!!(на снимките много добре не се виждат ръждите).От отдавна чета как пишеш,все едно караш летяща чиния и правиш извънземни работи по нея(а всъщност е изгнил голф с опелски джанти).Аз не карам нещо по различно...но не се дръж така и се съобразявай малко какво пишеш

- PeshoVW
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: EZ
- Контакти:
Честно не разбирам какво се случва в този форум... Само дразнене из между колегите, обиждане, лицемерие и т.н. Всеки оплюва другия, ос*ра му темата, караници и... Все по малко хора започнаха да пишат, като гледам форума замира и мисля причината я написах по-напред, а на какво се дължи тя не ми е ясно.
Като си спомня какво беше преди, особено когато се регнах тук ех... песен, приятно да ти е да разглеждаш теми и теми, а сега...
п.п. А тия обиди из между вас не са ми много ясни, не искам и да се замесвам, но разберете, че не е приятно за четящите теми, да гледат караници между колеги, по добре на ЛС си се "обиждайте" ако щете. Поздрави
И да не съм много офф и да не излезе, че аз също с*ра по-темата на Дамян ще кажа, че аз лично му следя темата интересно ми е. Момчето се старае, прави това което иска, което го кефи, бързо си променя мнението и това си личи по големия брой промени до сега, може би леки, но не спира! Вярно не всичко ми допада, но... важното е на него да му харесва. А относно джантите с другите ми харесваше повече, може би щото аз не съм много фен на белите джанти, но... Интересно ми е само с какво направи тези шарените точки, все едно с четка от боучки?
И какво става с тасовете, на какви си се спрял и имали някакво развитие?
Поздрави

Като си спомня какво беше преди, особено когато се регнах тук ех... песен, приятно да ти е да разглеждаш теми и теми, а сега...

п.п. А тия обиди из между вас не са ми много ясни, не искам и да се замесвам, но разберете, че не е приятно за четящите теми, да гледат караници между колеги, по добре на ЛС си се "обиждайте" ако щете. Поздрави

И да не съм много офф и да не излезе, че аз също с*ра по-темата на Дамян ще кажа, че аз лично му следя темата интересно ми е. Момчето се старае, прави това което иска, което го кефи, бързо си променя мнението и това си личи по големия брой промени до сега, може би леки, но не спира! Вярно не всичко ми допада, но... важното е на него да му харесва. А относно джантите с другите ми харесваше повече, може би щото аз не съм много фен на белите джанти, но... Интересно ми е само с какво направи тези шарените точки, все едно с четка от боучки?

И какво става с тасовете, на какви си се спрял и имали някакво развитие?
Поздрави

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
99% от колите на снимките не изглеждат така както на съборите.Тва съм го констатирал отдавна....ама като цяло са все "проекти".Не ги разбирам хората.
Иначе относно тука спора...всеки е прекалил донякъде :)
Иначе относно тука спора...всеки е прекалил донякъде :)
- Weezy
- Контакти:
.
Последна промяна от Weezy на Съб 20 юли 2013 16:43, променено общо 1 път.
- RusH_DeMoN
- Автомобил: Vw Golf IV
- Двигател: AHF
Продължавай смело и да не ти пука ! 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Голямо хейтване, голямо нещо
Все едно сме в детската градина. Вярно, че е форум и всеки има право да изкаже мнение в публична тема... Обичайте се голфЕри, не се мразете. 
Оставате все по-малко

Оставате все по-малко

Последна промяна от stefan4o на Пет 19 юли 2013 20:35, променено общо 1 път.
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Къде, къде има толкова по добри варианти за боядисване? Защо така? Хайде бяло на бяла кола, ОК ама тия заигравки по бордовете....... малко не трябва да ги има. Малко става като едно време баба ми като прави торта, ръсеше едни такива как да ги нарека като шоколадови трохи, само че разноцветни.
P.s. Разбира се, взимам това в предвид, че стилът е малко крещящ.

P.s. Разбира се, взимам това в предвид, че стилът е малко крещящ.

- Weezy
- Контакти:
Много постно ми седяха чисто бели и този вариант ми допадна.
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Weezy написа:Много постно ми седяха чисто бели и този вариант ми допадна.
Ти да си доволен тогава......Успех