Днес видях на живо едно Опелче Мока на 32 км,много тъмнокафяв(почти черен) металик с червена перла на шарена сянка,уникален ефект,уникален ,ако имам нова кола с такъв цвят и ефект,жена не ми трябва определено
Днес като, отидох останах очарован. Броните, калниците, фарове, стопове.. Всичко беше свалено. Забележките по купето бяха китнати и праговете изрязани. Направих няколко снимки, но след малко ще ги кача.
Скоро ще си я взема и ще има пресни снимки. Ноо няма пълно щастие.. В неделя през нощта градушката не ми прости и 4х4-то влиза веднага след като излезе тази от бояджията. Последиците са само преден капак защото него нямаше как да скрия под дървото под което бях. Донякъде се радвам, че не бях с тази, но от друга страна е кофти, защото капака беше без забележка
След малко отивам да я взема вече събрана и готова. Най-много да се наложи да понапасна още някоя фуга, че много ламарина се смени по нея. Да Цаняк, чист оригинал е. Ще видим до къде ще я докарам, защото има едни неща подготвени за смяна по нея и докато не ги оправя, няма да я подкарам пак всекидневно.