Занималня с Passat B3 1990, GT Look, Hella Lippstadt, Borbet
- Namesata
- Автомобил: VW PASSAT USA
- Двигател: KR 16V 9A
Re: Занималня с Б3 1990, GT Look, ATS Black On Black, ABT фа
3 -комплекта джанти смени!Всички 15" защо?
С 15" и 1 пръст от земята кола за всеки ден не е невъзможно но бронята е консуматив.
Замисли се в друга насока нещо различно RH turbo 17" примерно.
Джантата е 90% от визията.
20 човека се чудят как да изглежда колата готино с 15" ем трудна работа.
С 15" и 1 пръст от земята кола за всеки ден не е невъзможно но бронята е консуматив.
Замисли се в друга насока нещо различно RH turbo 17" примерно.
Джантата е 90% от визията.
20 човека се чудят как да изглежда колата готино с 15" ем трудна работа.
- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
Тези RH turbo докато ги сложи няма ли да му излезе колкото пасата
To и аз съм си замислил да си направя пасата с 16-ки от Ауди А6 ама ще ми излезе толкова кинти че сърцето ме заболява.

- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
то не може голям х.й да те е.е и да не те боли и въпреки всичко няма да излезне повече от 200лв според мен.Ако има желание има и начини.
16-ка или 17-ка ще заспи добре дори и да не е РХ турбо има и други красиви джанти които могат да се сложат без излишни разходи
16-ка или 17-ка ще заспи добре дори и да не е РХ турбо има и други красиви джанти които могат да се сложат без излишни разходи
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Трябва си по-голяма джанта наистина за това купе за по-приятна гледка, това лято смятам да направя нещо по въпроса и дано успея (като замисъл са Borbet H или T моделите, Seat-ския Ronal 16" ми допада доста, много харесвам OZ Volcano, но са доста редички, на няколко модела на BBS съм хвърлил око - като цяло има поле за избор), че вярно съм забил нещо на размер 15-ка за летни... Имам няколко неща за правене първо, но ще дойде и техния ред, само да излезна от форсмажорната дупка в която съм изпаднал... 

- nokiangage
- Контакти:
Докопах се до летните ми гуми и джанти и днес ги сложих, взех масло като това, което ползвах миналата година Cepsa 10W40 4л. и платих данъка за тази година - уползотворен ден като цяло
... Гумите са си едни и същи на снимките от двете години 195/50 предни и 205/50 задни, но ще трябва да сменя задните 205-ци със 195 заради разликата от 10 мм. в полза на предните за да съм по-спокоен при пътуване, защото сега ги чух няколко пъти да пристъргват по милите трапища в разкопана Варна при натоварени зимни джанти и гуми на задната седалка.

ABT-тата ще се почват скоро, че искам да си видя "чернилката" с тях

Последна промяна от nokiangage на Пет 29 мар 2013 19:06, променено общо 1 път.
- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
nokiangage написа:Докопах се до летните ми гуми и джанти и днес ги сложих, взех масло като това, което ползвах миналата година Cepsa 10W40 4л. и платих данъка за тази година - уползотворен ден като цяло... Гумите са си едни и същи на снимките от двете години 195/50 предни и 205/50 задни, но ще трябва да сменя задните 205-ци със 195 заради разликата от 10 мм. в полза на предните за да съм по-спокоен при пътуване, защото сега ги чух няколко пъти да пристъргват по милите трапища в разкопана Варна при натоварени зимни джанти и гуми на задната седалка.
![]()
Последната снимка направо кърти

- tsonkov2805
- Автомобил: Vw Golf GTI
- Двигател: PB 1990
Мисля , че имах 2бр. 195/50/15 с ДОТ 06 ( стават със сигурност за един сезон) , и ако ги намеря ти ги подарявам !
- Vantage
- Автомобил: Golf R 2017
- Двигател: Variant 4motion
Друго си е като старецът е по-близо до земята.
Добре излежда, само АТS-a малко се губи - може да помислиш върху друг вариант за джантите(както вече някои колеги са предложили), ти си знаеш най-добре. Ще чакам снимки с новите фарове. Продължавай все така да се грижиш за колицата. 

- nokiangage
- Контакти:
dinkonikolaev написа:АТS-a не е чак толкова широка джанта,че да имаш огромни главоболия.Ако опират започваш да подвиваш калници и проблема ти е решен

Иначе скоро не бях писал в темата и сега ми падна да кача малко снимки

След като зимния комплект джанти и гуми слезе от колата трябваше да се изчисти и подготви за следващия сезон:

Снимки на колата на пристанището, един странен жълт дъжд и автомивката след него:

Това се случва след като заспя и лудата ми половинка се заиграе с маркера и видя снимките на другия ден в телефона ми

Последна промяна от nokiangage на Съб 20 апр 2013 23:31, променено общо 2 пъти.
- nokiangage
- Контакти:
Няколко снимки от срещите във Варна направени с по-хубав апарат на колега:

Нови чистачки, че старите едва изкараха 2 години

И следва частта за Крушуна 2013, подготовката и пътуването. В 4:30 сутринта мием колите с колегите:

Личния ми навигатор, който толкова ми помага при пътуванията

С колегата toshara в Търговище - много точен колега и си изкарахме супер на поляната вечерта заедно с другите колеги от Варна

ЕТ20 си покзава разликата къде хвърля мръсотията по купето спрямо ЕТ35

Нови чистачки, че старите едва изкараха 2 години

И следва частта за Крушуна 2013, подготовката и пътуването. В 4:30 сутринта мием колите с колегите:

Личния ми навигатор, който толкова ми помага при пътуванията

С колегата toshara в Търговище - много точен колега и си изкарахме супер на поляната вечерта заедно с другите колеги от Варна

ЕТ20 си покзава разликата къде хвърля мръсотията по купето спрямо ЕТ35

- nokiangage
- Контакти:
Дори родителите ми и кучето ни Чара се присъединиха с Lupo-то и останаха очаровани от организацията и атмосферата на поляната, живот и здраве и за другата година имат желание, само, че Lupo-то ще е с промени определено

Почти същата стойка имаме...

Домоуправителите

На Бяла нямаше как да не дадем храна + останалите наденици на милото кученце на бензиностацията

Една хубава идея за снимки на колегите с които пътувахме обратно до Варна:

ПС. Благодая на всички колеги спомогнали това мероприятие да бъде факт, радвам се, че се запознах с много нови колеги и такива, на които колите ми са познати, но ми трябваше да вържа и физиономия към колата, като цяло въпреки дъждовното време си прекарахме почти идеално и нека следващата година пак сме там

Почти същата стойка имаме...

Домоуправителите

На Бяла нямаше как да не дадем храна + останалите наденици на милото кученце на бензиностацията

Една хубава идея за снимки на колегите с които пътувахме обратно до Варна:

ПС. Благодая на всички колеги спомогнали това мероприятие да бъде факт, радвам се, че се запознах с много нови колеги и такива, на които колите ми са познати, но ми трябваше да вържа и физиономия към колата, като цяло въпреки дъждовното време си прекарахме почти идеално и нека следващата година пак сме там

Последна промяна от nokiangage на Нед 21 апр 2013 9:13, променено общо 5 пъти.
- nokiangage
- Контакти:
Получих един много значим за мен подарък на поляната от колегата iliankocov, за което съм му балгодарен безкрайно...
Скоро количката ще влиза за боя заедно със ABT фаровете, че вече няма за кога да се бавя.

И естествено трябва да има нещо неприятно, някой при маневриране или нещо подобно ми е одрал колата. Подминах го без да се заглеждам много за да не си развалям настроението, кофти ми стана определено:

Хубавото е, че след една мокра кърпичка щетите са минимални и ще ги оправя скоро...
Боята на Hans rulezzzz!

ПС. Тези дни да се нядявам да стартираме с червен кант и други нови неща.

И естествено трябва да има нещо неприятно, някой при маневриране или нещо подобно ми е одрал колата. Подминах го без да се заглеждам много за да не си развалям настроението, кофти ми стана определено:

Хубавото е, че след една мокра кърпичка щетите са минимални и ще ги оправя скоро...

ПС. Тези дни да се нядявам да стартираме с червен кант и други нови неща.
Последна промяна от nokiangage на Нед 21 апр 2013 8:58, променено общо 2 пъти.
- iliankocov
за себринга мойто вълшебство ли си ползвал? :)
- nokiangage
- Контакти:
Ей как забравих да го спомена по-горе...наистина е много хубав препарат и ти благодаря за което.

- iliankocov
nokiangage написа:Ей как забравих да го спомена по-горе...наистина е много хубав препарат и ти благодаря за което.![]()
![]()
екстра, радвам се че е помогнал... само после ако не си привикнал ръцете се белят малко и нямаш усет, но пък става даже без търкане... само с изплакване.Жалко, че с новите капли трябва да забравя за него