Абсолютна аптека.Браво Жорка.Много време,ресурс,нерви,но резултата е впечатляващ.
 Абсолютна аптека.Браво Жорка.Много време,ресурс,нерви,но резултата е впечатляващ.
hose написа::applause: Абсолютна аптека.Браво Жорка.Много време,ресурс,нерви,но резултата е впечатляващ.
Здраве и живот догодина ще я промотираме в Австрийско
Темата трябва да е вдъхновяваща за много хора

ANDREYO написа:Една идея за разширителният съд ако може да дам,вземи си нов на топран е доста евтин и е бяла пластмаса-за разлика от стария който е пожълтял
 .Но аз едва ли бих се справил да я поддържам в този вид,хубавото е,че продължаваш да развиваш кола,която за нас останалите потребители е перфектна и не бихме я пипали повече ти намираш с нещо да се занимаваш и да подобряваш.Продължавай да ни радваш с колите си.
.Но аз едва ли бих се справил да я поддържам в този вид,хубавото е,че продължаваш да развиваш кола,която за нас останалите потребители е перфектна и не бихме я пипали повече ти намираш с нещо да се занимаваш и да подобряваш.Продължавай да ни радваш с колите си.Жоро Делчев написа:
С бял ще изглежда по-добре,но нещо им куца качеството,не пасват добре на стойката и не знам дали имат място за датчик...в размисли съм още.
 Моето изглежда наред на стойката,а е бяло.
 Моето изглежда наред на стойката,а е бяло.
Потребители, разглеждащи този форум: G&G и 53 госта