VW Golf mk2 / 1.6D GL Rollin' On Steelies
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Volkswagen Golf mk2 /lowbudget/ сМинки с нови джанти
Имам такива капачки и за да не ти се убива мерака от колата и темата ще ти ги подаря.Всеки е минал през тези моменти на нетърпение ,прибързаност ,радости и т.н.Важното е да си доставяме удоволствие с автомобилите си и да споделяме идеи и опит в темите.Да има интересна и ценна информация в тях а не агресия и избиване на комплекси.Всеки си променя мнението и идеите с натрупания опит през годините.Оставете Дамян а не само него да си мине по пътя и да се радва на това което прави.Аз през годините също съм залитал но един ден идва осъзнаването 

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Re: Volkswagen Golf mk2 /lowbudget/ сМинки с нови джанти
sashobas написа:Имам такива капачки и за да не ти се убива мерака от колата и темата ще ти ги подаря.Всеки е минал през тези моменти на нетърпение ,прибързаност ,радости и т.н.Важното е да си доставяме удоволствие с автомобилите си и да споделяме идеи и опит в темите.Да има интересна и ценна информация в тях а не агресия и избиване на комплекси.Всеки си променя мнението и идеите с натрупания опит през годините.Оставете Дамян а не само него да си мине по пътя и да се радва на това което прави.Аз през годините също съм залитал но един ден идва осъзнаването

- jamie1
- Автомобил: Chevrolet Aveo LT
- Двигател: DOHC
Re: VW Golf mk2 / 1.6D GL
Днес видях Голфчето на живо и много ми хареса как изглежда 

- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Благодаря

- silvers
- Автомобил: MK3 2.0 16v
- Двигател: ABF
Здравейте колеги. :)
Аз също карам МК2 доволен съм но имам свое виждане как да ми изглежда колицата. Радвам се на колегата че си има свои поглед и прави това което на него му харесва. То е ясно че всеки си има свое мнение по визията, така че колега направи си го както ти искаш. Аз лично предпочетох да си заазя завотската линия и оригиналното окачване просто малко го пообнових с нови части и толкова но на мен така ми харесва. А щом на теб така ти харесва дерзай....... на мен лично ми харесва визията която си направил.
Поздрави!!!
Аз също карам МК2 доволен съм но имам свое виждане как да ми изглежда колицата. Радвам се на колегата че си има свои поглед и прави това което на него му харесва. То е ясно че всеки си има свое мнение по визията, така че колега направи си го както ти искаш. Аз лично предпочетох да си заазя завотската линия и оригиналното окачване просто малко го пообнових с нови части и толкова но на мен така ми харесва. А щом на теб така ти харесва дерзай....... на мен лично ми харесва визията която си направил.
Поздрави!!!
- Castrol
- Автомобил: Golf 3 Vento Look
- Двигател: AAM
- Контакти:
Колега има потенциал в Голфчето, гледам имаш желание да го барнеш, успех! 

- Weezy
- Контакти:
Благодаря за положителните коментари.
Напоследък само карам, без да барам нищо по колата, не ми остават време и финанси за нея, за съжаление.
От много време се каня да я смъкна отзад, защото задницата беше много вирната и днес най-после се наканих, но като цяло никаква не я свърших, защото много малко слезе. Скоро ще я свлека още.

Напоследък само карам, без да барам нищо по колата, не ми остават време и финанси за нея, за съжаление.
От много време се каня да я смъкна отзад, защото задницата беше много вирната и днес най-после се наканих, но като цяло никаква не я свърших, защото много малко слезе. Скоро ще я свлека още.

- georgivw
- Автомобил: vw golf 4
- Двигател: tdi
готина количка колега джантите и стоят добре но отзад някак много празни и стоят калниците мислил ли си за фланци
- Weezy
- Контакти:
Да, фланци съм намерил 15 мм. за отзад, скоро и те ще са на колата, благодарение на Dido_Petrov!

П.П. Било модерно с жълти номера.

П.П. Било модерно с жълти номера.
- Weezy
- Контакти:
'Айде още една порция снимки.

- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
Много готина значиии.Следя я в един друг форум но сега виждам темата и тук. Ако беше моя бих я смъкнал още,фланци отзад или за предпочитане обърнати само задните джанти и щях да им сложа такива капачки също може би и червен кант по края на самите джанти:
http://www.ebay.com/itm/VW-MK2-Golf-Genuine-OEM-G60-Steel-Wheel-Centre-Caps-Pack-Of-4-Brand-New-/280956682823
иначе всичко друго ме кефи
успех
http://www.ebay.com/itm/VW-MK2-Golf-Genuine-OEM-G60-Steel-Wheel-Centre-Caps-Pack-Of-4-Brand-New-/280956682823
иначе всичко друго ме кефи
успех
- Weezy
- Контакти:
Благодаря за мнението, колега.
Капачки имам, тези дни ще ги сложа. Тук е момента да отправя огромните си благодарности към Сашо - sashobass, които ми подари въпросните капачки. Голям си Саше
Ще я сваля още отзад, като взема койлове. Отпред това и е максимума в момента, с тия гуми. Ако я сваля още, ще трябва да карам в права линия
Ако остана с тези джанти за в бъдеще имам планове да ги обуя със 165/40/16 и тогава ще има мегдан за сваляне още.
За обръщане и аз си го мисля, но не съм решил твърдо.
Капачки имам, тези дни ще ги сложа. Тук е момента да отправя огромните си благодарности към Сашо - sashobass, които ми подари въпросните капачки. Голям си Саше

Ще я сваля още отзад, като взема койлове. Отпред това и е максимума в момента, с тия гуми. Ако я сваля още, ще трябва да карам в права линия

Ако остана с тези джанти за в бъдеще имам планове да ги обуя със 165/40/16 и тогава ще има мегдан за сваляне още.
За обръщане и аз си го мисля, но не съм решил твърдо.
- jocha
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1.3NZ 1990
Съвет от мен не ги обръщай(обърнеш ли ги и тая височина ще ти дойде прекалена и няма да може да ги караш защото гумата няма стреч и ръба бие върху нея), разшири ги като са по-широки няма да ти се налага да търсиш такъв размер гуми и като има стреч гумата ляга още по-надолу към джантата има и наклон съответно се получава разминаване и няма да имаш проблем с ръбовете, които не знам защо не си ги подгънал или изрязал още, ако решиш да ме послушаш направи ги 8J + едни 185/50/16 и можеш да си я сваляш колкото искаш и фланци няма да ти трябват, но ти си решаваш 

- Weezy
- Контакти:
Ръбовете съм ги подгънал още като сложих тия джанти.
Днес сложих и капачките, още веднъж благодаря на sashobass за тях, и на Dido_Petrov, който ги транспортира от Узана до Ст. Загора.
Остана да си купя пластмасовите капачета на болтовете.

Днес сложих и капачките, още веднъж благодаря на sashobass за тях, и на Dido_Petrov, който ги транспортира от Узана до Ст. Загора.
Остана да си купя пластмасовите капачета на болтовете.