Синия.. Passat B3 1.8 RP Hella Lippstadt, 16"BBS RS GT
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Синия.. Passat B3 1.8 RP 15"Estoril
Преди 2-3 години пак валя същото, поне в Берковица де, няма се плашиш 

- Johnsword
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.8 RP1991
Не, няма страшно, но интересното е, че ръчната не е замръзнала при положение, че колата е цял ден навън (-4 градуса) не знам какво се случва....
Страшни маняци сте! ! ! Мислих,че никой не се занимава с такива коли... Еваларка... И аз имам едно пасатче b3 и чат пат се занимавам с него...Ще се радвам да обменяме информация. Страшни сте!!! Поздрави!!!
- Johnsword
Добре си дошъл колега.
Мания не точно, но хоби може да се нарече..
Каквото те интересува можеш да питаш на Л.С. 

- Johnsword
Тоя сняг не се спря ей..
От общината така си свършили работата, че блокираха синия в гаража и няма излизане. Вечерта късно разринали улицата и вместо да се събира на купчина някъде и да е чисто и пред гаражите, всичко се хвърля пред тях. Та огромни буци лед и няма чистене.. и не се размина без произшествие разбира се.
Пукната решетка в бронята, не личи много, но ме дразни.. Ножа май ми е доста ниско спрямо миналата година и качи честичко. Започвам да се замислям за оригиналните амортисьори.

От общината така си свършили работата, че блокираха синия в гаража и няма излизане. Вечерта късно разринали улицата и вместо да се събира на купчина някъде и да е чисто и пред гаражите, всичко се хвърля пред тях. Та огромни буци лед и няма чистене.. и не се размина без произшествие разбира се.

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Махни ножа за зимата и няма да ти се чупи толкова често решетката. Аз пък отдавна оставих само ножа, другото до бронята всичко е изрязано и разкарано, няма решетка, няма основа на бронята, нищо, за 15 минути с клещи секачки реших проблема, просто ми беше писнало да купувам решетки
- Johnsword
Все още и държа на външния вид да е от до.. макар и ножа да ми е с планка с 4 болта. 

- logrus
- Двигател: 06.1989
Ако ти трябва, имам ножа от старата ми броня - трябва да го огледам, но мисля че си е здрав.
- Johnsword
Той ножа нали се прикрепя с едни държачи които са отгоре на бронята, те моите са изпокъртени и с тази цел е с планка да го държи нагоре да не виси.
- logrus
Утре ще изкопая моя от снега и ще го огледам, ако е здрав, със здрави щипки, ще ти го подаря.
- Johnsword
С огромни благодарности на колегата LOGRUS съживих на синия предната броня с поне 5 години.
Евала на такива колеги.. много имам да черпя.
Та сега малко снимков матрЯл .. да се види пъзела..
Така беше преди операцията. Изглежда всичко е наред, но тези болтове и леко провисналия нож ме вбесяваха .. малко перфекционист си падам и искам всичко да е изпипано от до.. макар,че сега отдолу пак има тук там някой болт, но нищо не е видимо отвън.

Скромната планчица която държеше всичко що годе на място.. (и леко прогнилия радиатор който беше заменен преди 5 месеца)

Свалих аз ножа.. барабар с държачите..
Не си представям колата по улиците такава..

И след мноого мъки и напасване всичко си беше на мястото (до следващата заледена преспа)

И на входа в гаража ще е малко страшничко.

Най-накрая да си видя предната броня както трябва.
Разбира се, ако се пази от удари (сериозни) ще издържи доооста време, при леко рушене на сняг няма да има проблем, нооо при малко вживяване в ролята на снегорин си е отишъл. Поздрави ! 

Така беше преди операцията. Изглежда всичко е наред, но тези болтове и леко провисналия нож ме вбесяваха .. малко перфекционист си падам и искам всичко да е изпипано от до.. макар,че сега отдолу пак има тук там някой болт, но нищо не е видимо отвън.

Скромната планчица която държеше всичко що годе на място.. (и леко прогнилия радиатор който беше заменен преди 5 месеца)

Свалих аз ножа.. барабар с държачите..

И след мноого мъки и напасване всичко си беше на мястото (до следващата заледена преспа)

И на входа в гаража ще е малко страшничко.

Най-накрая да си видя предната броня както трябва.

- logrus
Браво бре - кога успя
Наистина ти се кефя на мерака

Наистина ти се кефя на мерака

- Johnsword
Ооо не .. Имам ли части се ляга да се работи... Не мога ама хич да чакам 

- Johnsword
Здравейте. За пореден път ръчната блокира, но в плюсови градуси.. аз изпаднах в истерия ..
Айде на канала.. свалих джантата, върнах ръчната на ръка, което беше доста странно в случая. Загледах маншона хоп, леееко закъсан отгоре, ама минимално на минималното. Първоначално си помислих, добре от тук е влизала вода и е замръзвало въжето, но защо сега при +6,7 градуса пак запича? Почнах аз да си
апарата, свалих жилото. Ръчната на апарата мърда на ръка.. все 1 е ревизиран.
Айде олекна ми, не е апарат ! Взех жилото да го мърдам на ръка.. няма никой. Жилото едвам мърда, тук идва другия въпрос, по какъв начин е спекло и как може да влезе пепел, кал, гняс и други изчадия в бронята през тази малка дупчица на маншона, хаха да ама под нея отвор
Простотия до шия .. 1 месец се чудя от къде, как и защо, а то проблема елементарен. Поради финансови причини трябваше да се раздвижи жилото за да отидем до София, а без ръчна не обичам (не, че не може) раздвижих го до каквато степен можах и се върна обратно на апарата, да ама пак не връща, апарата няма сила да върне. Така и така на стипендия ще се вземат 2 нови (тези изкараха няма и година) докъсах маншона и си направих една хоум мейд пружинка

Е те така те връща, няма къде да иде.
Та дилемата с ръчната приключи..
Стигнахме ние до The Mall, малиии много смес по тия пътища.. ужас 2л. течност Монтана - София през Ботевград.. за Петрохан няма да коментирам.
4 пъти се мият фаровете, в този ден усетих най-много липсата на пръскалките и почвам да се замислям.

Докарахме и цвета на колата, че беше изчезнал до половината.

Айде със здраве.

Е те така те връща, няма къде да иде.

Стигнахме ние до The Mall, малиии много смес по тия пътища.. ужас 2л. течност Монтана - София през Ботевград.. за Петрохан няма да коментирам.

Докарахме и цвета на колата, че беше изчезнал до половината.

Айде със здраве.

- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
Сложи си по-сериозни пружини и забравяш за проблеми с ръчната. Бях сложил пружини от клапаните от Лада. "Стъпват точно около маншончето