VW Golf mk2 / 1.6D GL Rollin' On Steelies
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Re: VW Golf mk2 / 1.6D GL
Наготви си 16 лв и ще ти ги доставя 

- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Сигурно другата седмица ще намина да ги взема, както и още някои неща.
- jocha
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1.3NZ 1990
Или намери един опел от новичките за предпочитане вектра те са си заводски с капачки на болтовете 

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Нямам налични.Трябва да ти ги поръчам ако искаш.
- Weezy
- Контакти:
Да бутна малко темата
От днес сме със 15 мм. по-широки отзад. Благодаря на колегата и приятел Dido_Petrov за фланците, който ми ги предостави да ги ползвам.
На живо разликата е осезаема и съм много изкефен, вече я няма тази хралупа в калника, на снимки не си личи кой знае колко.

Тая се получи много добре

А тук малка проба на едни тави

От днес сме със 15 мм. по-широки отзад. Благодаря на колегата и приятел Dido_Petrov за фланците, който ми ги предостави да ги ползвам.

На живо разликата е осезаема и съм много изкефен, вече я няма тази хралупа в калника, на снимки не си личи кой знае колко.

Тая се получи много добре

А тук малка проба на едни тави

- adr3nalinchy
- Автомобил: Volkswagen Golf MK4
- Двигател: AGU
Все едно гледам моята двойка изглеждаше точно така, ниска с железни 16'ки с подобни тасове. 

- vwladi
- Автомобил: VW Passat B3 35i
- Двигател: ABS 1992
Колега без тасовете май ще е по-добре. Иначе е супер Голфа 

- Weezy
- Контакти:
Re: Volkswagen Golf mk2 /lowbudget/ нови джанти
Weezy написа:Да попитам, тасове от мерцедес S-classe дали ще станат на моите джанти? По-точно, има ли разлика в тасовете на различните модели коли, или захващането на всички е едно и също? Че да не стане така да ги купя и да се окаже, че не стават![]()
Ето такива
Чуденката приключи, на опелските джанти си пасват без преправяния.

П.П. Спестете си коментарите за това, че копирам други коли. Вижда се кога съм питал за тия тасове

- GTI1.8
- Автомобил: Golf mk2 GTI
- Двигател: PB 1990
Дизелчето изглежда много свежо,успех за напред следя темата. 

- Weezy
- Контакти:
Днес претърпях първото си ПТП с Голфа, да се надяваме да е последното.
Случката е следната : Движа се с около 40 км/ч по изключително разбит извънградски път и стигам до огромна дупка, която трябва да заобиколя, погледнах в огледалото и видях бяла Опел Вектра с Хасковска регистрация, доста позасилена, която тръгна да ме изпреварва, затова и предпочетох направо да си спра пред дупката, и да я заобиколя, след като Вектрата приключи с изпреварването си. Да, ама пича незнайно защо реши да се прибере и ме изтряска отзад и направо прескочих дупката
Оказаха се 4-ма човека от ромски произход, още със слизането си шофьора ме посрещна с думите "Абе ти нямаш ли стопове?" ...Малко по-късно се оказа, че той дори книжка няма, но мен ме пита дали съм нямал стопове...стопове си имах, работещи перфектно. Веднага се обадихме на КАТ и зачаках да дойдат, макар че хората от Вектрата ме убеждаваха да не го рпавя. Огледах щетите по голфа и стигнах до извода, че могат да се оправят почти за без пари, макар че удара беше доста силен. Докато чакахме баща ми ги попита кой е шофьора, и те започнаха да се ослушват и да мънкат, след което си признаха, че никой от тях няма книжка и казаха, че нямало смисъл да звъним на КАТ и, че сме щели да се оправим. Платиха ми щетите и си тръгнахме по живо по здраво. Обадихме се на КАТ да не идват.
Те тръгнаха пред мен и заминаха, а аз си продължих накъдето бях тръгнал, след 3 километра ме спря патрулка, а там какво да видя - човека който ме беше ударил по-рано, го бяха спрели и него
Оказа се, че ме спират заради фаровете, в суматохата бях забравил да ги пусна, но ме пуснаха без глоба, а доколкото разбрах, цветнокожият щяха да го задържат под арест.
Колата вече е оправена, остана само престилката да се изправи, но се стъмни и нямаше как. Дали ще може да се изправи или ще трябва да я сменям цялата?
макар, че не е фрапиращо крива, не си личи много като е сложена бронята.

Снимки на оправената кола нямам, защото стана тъмно.
Случката е следната : Движа се с около 40 км/ч по изключително разбит извънградски път и стигам до огромна дупка, която трябва да заобиколя, погледнах в огледалото и видях бяла Опел Вектра с Хасковска регистрация, доста позасилена, която тръгна да ме изпреварва, затова и предпочетох направо да си спра пред дупката, и да я заобиколя, след като Вектрата приключи с изпреварването си. Да, ама пича незнайно защо реши да се прибере и ме изтряска отзад и направо прескочих дупката

Те тръгнаха пред мен и заминаха, а аз си продължих накъдето бях тръгнал, след 3 километра ме спря патрулка, а там какво да видя - човека който ме беше ударил по-рано, го бяха спрели и него

Колата вече е оправена, остана само престилката да се изправи, но се стъмни и нямаше как. Дали ще може да се изправи или ще трябва да я сменям цялата?

Снимки на оправената кола нямам, защото стана тъмно.
- jocha
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1.3NZ 1990
Късметлия си ти!!! Мен като ме отместиха така карах с около 60 градско и при удара ми изписа 90 на километража и като спрях на 80метра след мястото на удара намерих ето това отзад и най-куриозното е че всяка една лампичка в стопа работеше 

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Нищо и няма.Почти не си личи.Някой опитен тенекеджия предполагам може да го изпъне до неузнаваемост.
Карай и си свиркай,хубавото в тази кофти история е,че Бай-Мангал хем си е платил,хем са го пипнали.
Сигурно си е помислил,че сте го издали
Карай и си свиркай,хубавото в тази кофти история е,че Бай-Мангал хем си е платил,хем са го пипнали.
Сигурно си е помислил,че сте го издали

- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
На брат ми отзад беше много по-яко ударена на същото място и твърдях,че няма да се оправи и ще трябва нов панел,но след 3 дена ми я докара като нова отзад,изпъната перфектно
Ще стане,не се безпокой

Ще стане,не се безпокой
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Явно не само аз карам бавно, и не само мен удрат отзад! Много лоша случка колега
Колата се развива добре! Ще я изпънат няма да си личи! 

- Weezy
- Контакти:
Джантите се продават, ако има мераклии, на Л.С.