Vw Bora "Blacky"

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Re: Vw Bora "Blacky"

Мнениеот vucata » Чет 11 юни 2015 18:49

Той всичките си ги обичаШЕ....Не се знае утре като стане дали няма да я пусне в мобилето :screwy :Mr Green Fun

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Чет 11 юни 2015 19:18

:mhihi ...и да купи BMW!

Потребителски аватар
silven-VW FOREVER
Автомобил: Audi A6 Audi A1
Двигател: FSI TFSI

Мнениеот silven-VW FOREVER » Чет 11 юни 2015 19:29

ааа! Престанете :mhihi Тази смятам да се задържи поне още 5 години. Все още обмислям варианта за зимата какво да карам. 100% ясно е, че тази ще стои в гаража докато не стане поне Април месец.

Потребителски аватар
FELIPE

Мнениеот FELIPE » Чет 11 юни 2015 19:55

На мен не ми харесва идеята хубавата кола да стои в гараж,а да караш примерно Голф тройка с лепенка "Другата кола ми е Bora" :icon_lol

Потребителски аватар
Traytor
Автомобил: Passat B8
Двигател: DSRB

Мнениеот Traytor » Чет 11 юни 2015 20:46

Абе и аз бях на това мнение, ама след като ми замина хубавата боя на предния капак и бронята почнах и аз да мисля за друг автомобил за зимата. И без това миналата зима гледах обява "корса 1.2 с 4 зимни гуми 760лв" за сравнение зимните ми гуми на Goodyear бяха 740лв. То отвсякъде ти е по-добре да купиш една въшка от тоя калибър. Още ме бъзикат колегите от университета с терзанията ми "Да си купя зимни гуми или корса със зимни?" :mhihi

Потребителски аватар
silven-VW FOREVER

Мнениеот silven-VW FOREVER » Чет 11 юни 2015 20:49

Фил, не съм чак толкова богат всяка пролет да пребоядисвам. Ще си стои зимата в гаража, пък нека е тъпо да си спестя едни 500-600лв. за детайлно пребоядисване. Силно вероятно е да си карам 4х4-то зимата. И без това откакто взех тази от боя, онази не е виждала бял ден, а предния й капак е за смяна.

Последна промяна от silven-VW FOREVER на Чет 11 юни 2015 20:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Traytor
Автомобил: Passat B8
Двигател: DSRB

Мнениеот Traytor » Чет 11 юни 2015 20:50

То не че вече имаме зими изискващи 4х4 ама абсолютно се съгласявам за боята.

Потребителски аватар
silven-VW FOREVER

Мнениеот silven-VW FOREVER » Чет 11 юни 2015 20:53

Изображение

Потребителски аватар
FELIPE

Мнениеот FELIPE » Чет 11 юни 2015 21:10

Хм...аз пък от зимата нямам никакви поражения,НО пък вече имам на три-четири места точки от камъчета по капака и бронята(направих си боя и с клечка за зъби ги боядисвам,луда работа,горе-долу от самолет не се виждат),на Бората пък боядисвах бронята именно заради такива точки,бяха точка до точка,по тази логика и лятото не трябва да се кара колата,да не говорим ,че по задните врати имам вече вдлъбнатини от врати на коли,по тази логика и на големи паркинги не трябва да се спира и зиме и лете :) :)
П.П.Само да споделя ,че и аз съм луд маниак на тема външен вид на колата и я пазя изключително много,но де да знам,губи се смисъла хубавата кола да стои в гаража,а да караш трошка,в този ред на мисли,хората като купуват нови коли за по една торба пари трябва да не ги вадят от гаража и да се возят на колела или трабантчета с надпис "Имам и чисто нова кола,с всички екстри,ама я пазя" :biggrin

Последна промяна от FELIPE на Чет 11 юни 2015 21:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
silven-VW FOREVER

Мнениеот silven-VW FOREVER » Чет 11 юни 2015 21:12

Пазя я от всичко възможно. Ясно ми е, че е напълно неизпълнимо да я запазя във вида, в който е сега, но съм длъжен да опитам :th_up

krisaliks
Автомобил: Range Rover
Двигател: m51

Мнениеот krisaliks » Пет 12 юни 2015 16:02

Защитното фолио май решава до някаква степен въпроса с камъчетата.

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Пет 12 юни 2015 16:58

Няма как да я опазиш във вида в който си я взел, след 2 години пак ще е мармалад, много е важно какъв ти е начина на каране, има хора които карат близо до другите коли, има хора си спазват дистанцията и няма такива поражения по-капака и бронята ! Пък ако не искаш да и няма нищо, взимаш си няква барака да си я караш, тая я изкарваш 5 пъти в годината да и се порадваш малко и това е !

Потребителски аватар
Ivo_Dinkov
Автомобил: Audi Quattro Turbo
Двигател: BGB
Контакти:

Мнениеот Ivo_Dinkov » Пет 12 юни 2015 21:15

Ее, не всичко е черно и бяло. Обичам си колите, но се случва някой невнимателен шофьор да ми остави я драскотина, я натисната броня. Не е болка за умиране.
Преди години първото ми ауди го бях докарал до заводски вид и...един дрогиран ми го унищожи за 2 секунди, удряйки ме челно. Ами, гадно ми беше, но взех пари от каското, осъдих го и си купих следващата кола мечта и така- живота продължава. Карай си колата и я прави с кеф, пък да става каквото ще става :beer

Потребителски аватар
silven-VW FOREVER

Мнениеот silven-VW FOREVER » Нед 14 юни 2015 20:50

Вече с работещ климатик и сложени раздвижени биелетки.

Изображение

Потребителски аватар
betaserk
Автомобил: Renault Zoe
Двигател: electric 2014
Контакти:

Мнениеот betaserk » Нед 14 юни 2015 21:05

И аз съм на това мнение, дал съм 7 бона да се кефя на пасата и ще карам някоя барака а пасата ми щя събира прах в гаража, амба аз съм на принципа, че кола не се ли кара се разваля! Вече сгреших един път със старата ми кола, купих я 2001 10 годишна за 3600 лв. и пази пази пази пази та пази, тя тая кола път не видя и най накрая от седене в гаража и пазене изгни, развали се и я продадох за 1000 лв. 2013 г. пазене на найци, карам си като пич и като се надере или започне да се разваля нямам намерение да давам пари за 3 коли за да направя една, продавам я и си взимам следваща и така, иначе колега бора-та ти ме кефи, много добре си я докарал, но какъв е смисъла да си дал един куп пари за един куп неща и да изглежда така и да седи в гаража, аз не виждам смисъла, но ти си знаеш, както си решиш. Хайде със здраве да си я караш пък ма..ата му на другото.

Върни се в “Моят Volkswagen”