Тази дето си дал линка е когато се ригистрирах в този форум тва ми беше представянето,а сега се завърнах изцяло тук защото от година насам не бях влизал в Автофоруми тъй като смазах Жигата в един Голф 4

и това беше краят на Жигулата,не че е много смачкана,но не ми се набиваха пари за нея защото вече е на 36 години и реших да мина на нещо по-ново е взех Сузукито слифта на майка ми обаче тази кола се оказа абсолютна барака и повече не искам да чуя за японски коли

Карах я до последно и накрая се строши заден амортесьор задния носач се сцепи отпред шарнир се разби и за капак издуха гарнитурата на главата и всичкия ремон щеше да ми струва около 500лв,но аз взех и я продадох така за 500 лева изтеглих си от книжката и си взех сегашния Голф решх,че новта кола ще е Голф и Голф взех

Сега съм доволен от него макар,че има някой дребни дефекти,но са нали трябва да се ровичкам в нещо

Радвам се,че мога да бъда част от този форум и да си кореспондирам с вас приятели и както виждам не съм ви неприятен,а Лада клуба админите и модовете както и част от потребителите са пълни п***ли и напрекъсното се заядат с мене ама и аз не им оставам длъжен на тея не*****ци