Ikov_VR написа:Оригиналните джанти си бяха в пъти по хубави сиви,а и повече и тичкаха. За мен е грозно на тъмна кола да сложиш черни джани.
С оригиналната боя имаха много забележки и ми бяха някак си омръзнали , а и това не е крайния вид на джантите
Ikov_VR написа:Оригиналните джанти си бяха в пъти по хубави сиви,а и повече и тичкаха. За мен е грозно на тъмна кола да сложиш черни джани.
Мисля ,че се получи доста добре. Сложих и диодни крушки на плафоните на сенниците и сложих приятно синьо осветление в тон с таблото над CD-то просто за ориентир
(тя ако майка ми забележи
). За сега действаме бавно , но славно
Няма как обичам си го ЦЯЛОТО голямо семейство на Vw

До няколко дни очаквам да продам шлема си (вече съм бивш моторист) и с парите от него веднага взимам едни пружини 30/30 и съм в играта
Чакам вече 2-ра седмица ново фолио на Lumar за да подменя това на задните прозорци , че се учих на него (макар и да стана много добре има забележки) и искам да го направя перфектно като сваля прозорците . Ще направя и задния тъмен и ще махна щората , поръчах и за предните отново , но този път 20% абе търся си белята , но кеф цена няма мисля , че го знаете
ПоздравиPirogov написа:Имам един въпрос, като е all in black защо стоповете са червени?!
П.п . аз си сложих черен таван и седи много добреСалона имам предвид.

Изтъркана до блясък и прибрана на топло и чака 20 юли когато ще се сдобия със свидетелство за управление на МПС
Сложихме му и газ и стана любимата ежедневка 

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 315 госта