Jett-li Историята завърши. ПРОДАДЕНА
- Div Selqnin
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Jett-li Историята продължава
Ммм в момента си продавам скромната музичка очакайте скоро една доста хубава изненада само да не ни мине котка път 

- Div Selqnin
- Автомобил:
- Двигател:
Ако някой се вълнува от колата да знае голямата изненада се отлага за неопределено време...
Почвам работа за през лятото та скоро мисля да я карам на тенекеджия да кърпим да слагаме дръжките да разглобя пак интериора да запечатам отдолу и да слагам битумната лента
Днес закупих предни спирачни системи на 256мм вентилирани
Почвам работа за през лятото та скоро мисля да я карам на тенекеджия да кърпим да слагаме дръжките да разглобя пак интериора да запечатам отдолу и да слагам битумната лента
Днес закупих предни спирачни системи на 256мм вентилирани

- pavkomk2
- Автомобил: Jetta mk2
- Двигател: 112 PB -- 139 KR
Евала колега взел си точната кола.. и то 2/3 врати, поне вече няма да съм сам
. Иначе колата се получава добре както казват хората и аз "Бавно но славно" .. така че си я прави на теб да ти харесва това е най-важното. Успех с колата и ако има нещо ще помагаме нали сме Двувратки 

- Div Selqnin
- Автомобил:
- Двигател:
Такааам по колата пак нищо не се прави обаче събираме части с пълна пара засега спирачните ъпдейти няма да ги правя докъто не купя джанти (256мм не влиза в 13") но тъкмо ще използвам времето и днес ще разглобя всичко на части ще ги поизлъскам и ще останат да чакат джантетата.
Утре свалям гти пакета да проверя ръждите как са и ще ида да говоря с тенекеджия за пари каквото има да се изкърпи да се сложат дръжките от 80-тката капачката на резервоара и тя да се сложи други малки дреболийки и да чакаме боя някой слънчев ден надявам се тази година.
И две нови изненади във вторник пристигат едни дреболийки като ел джамове и ДИГИФИЗЗЗЗ

Утре свалям гти пакета да проверя ръждите как са и ще ида да говоря с тенекеджия за пари каквото има да се изкърпи да се сложат дръжките от 80-тката капачката на резервоара и тя да се сложи други малки дреболийки и да чакаме боя някой слънчев ден надявам се тази година.
И две нови изненади във вторник пристигат едни дреболийки като ел джамове и ДИГИФИЗЗЗЗ

- m-dobrev
- Автомобил: Passat b5
- Двигател: 99 AFN
И не обаждаш нищо ти.....a? 

- Div Selqnin
- Автомобил:
- Двигател:
"тайна" вече всичко е в багажника на пасата по късно ше си го кача горе при мен да го почистя разгледам и когат имам време ще монтирам снимки по късничко може би
- Div Selqnin
- Автомобил:
- Двигател:

Една торба с кабеляци брат ще бъде лудница докъто го подкарам тва табло ама няма да се октажа докъто и последната лампичка цифричка и квото и да е там не заработи както трябва
даже и плафончето за мигачите и верявнето на часа ми даде колегата Евала мн е печен всички видове датчици боклуци всичко ми е пратил GuFi1278

- pavkomk2
- Автомобил: Jetta mk2
- Двигател: 112 PB -- 139 KR
Бравоо много ценно нещо.. пази го като очите си, и внимавай с инсталацията 

- m-dobrev
- Автомобил: Passat b5
- Двигател: 99 AFN
Мииии начи шъ` черпиш няма на къде 

- Div Selqnin
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Jett-li Историята продължава ATS CUP
Такаммм ново ново новоо...
Ел джамовете се проточиха доста повече отколкото очаквах ... сега в момента работят но шофиорския има проблем кат го пусна до долу и после няма вдигане "буксува" та ще видим да съберем повечко информация да го сваля и да му направим ддз профилактика някаква. Копчетата не паснаха оргигиналните жичкаджията ми вкара някви обяснения че трябвало да има някъв модул и някви е такива. та сега съм с едни универсални копчета те и те са си ръбати та не се забелязва мн че не са от тая кола
да продължим с по хубавите новини утре присигат едни копия на атс къп купени тук от форума 15-ка на 7-ца абе знаете какво е атс къп надявам се утре до довечера ако всичко е наред вече да търкалям 15-катааааа а другиден правя една бърза профилактика на спирачната система и насаждам спирачките новите (256мм гирлинг 54).
И спирам засега с харчовете трябва да дам 30лв за гражданска и всички други пари заминават в касата та да посетя узанааа
Ел джамовете се проточиха доста повече отколкото очаквах ... сега в момента работят но шофиорския има проблем кат го пусна до долу и после няма вдигане "буксува" та ще видим да съберем повечко информация да го сваля и да му направим ддз профилактика някаква. Копчетата не паснаха оргигиналните жичкаджията ми вкара някви обяснения че трябвало да има някъв модул и някви е такива. та сега съм с едни универсални копчета те и те са си ръбати та не се забелязва мн че не са от тая кола

да продължим с по хубавите новини утре присигат едни копия на атс къп купени тук от форума 15-ка на 7-ца абе знаете какво е атс къп надявам се утре до довечера ако всичко е наред вече да търкалям 15-катааааа а другиден правя една бърза профилактика на спирачната система и насаждам спирачките новите (256мм гирлинг 54).
И спирам засега с харчовете трябва да дам 30лв за гражданска и всички други пари заминават в касата та да посетя узанааа
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Очертава се нещо страшно 

- Div Selqnin
- Автомобил:
- Двигател:
ooops какво направих

мисля че отзад ми трябват едни лееееки фланци към 5-10мм

мисля че отзад ми трябват едни лееееки фланци към 5-10мм
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
С 10мм ще запалиш гумите
Я кажи каква ти е идеята за развитие на тази двувратка...рат стайл, ауди дръжки , измазване на халогени, ATS cup .... Мазалото ще се получи ако продължиш да ги смесваш нещата

- Div Selqnin
- Автомобил:
- Двигател:
трябва да има идея ли ? Правя каквото ми харесва. Радтс стайл ще бъде само капачката на резервоара и то не се знае дали за дълго ще я има... 
Ats-a е временна джанта да се движи колата с тях докъто оправим всички видове пласмаси бои интериори и т.н. иначе джантата която съм вече 100% сигурен че искам да има на тая кола е борбет А 16" 7,5-9J

Ats-a е временна джанта да се движи колата с тях докъто оправим всички видове пласмаси бои интериори и т.н. иначе джантата която съм вече 100% сигурен че искам да има на тая кола е борбет А 16" 7,5-9J
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Разбира се, че трябва да има идея иначе се получава "къде да стрелям за Лепа Брена" работата
Ето ти я имаш относно джантата примерно. Идеята на предния ми пост е да се придържаш в един стил... Ако колата е с BORBET A - страхотен избор, особено ако е в размер 4x9j
Ако няма рат стайл Ауди дръжките ще се връзват също толкова добре колкото оригиналните като няма да е зле ако са черен мат за да се връзват с останалите черни детайли по колата.
Един G60 пакет ако си намериш ще стане много добре
Успех

Един G60 пакет ако си намериш ще стане много добре