zografski написа:Ако искаш мога да ти направя 1 кръгче на газ и на бензин и да кажеш дали има разликаС хубав ГИ разлика във вървежа няма, а разлика в цената не е като да няма
подкрепям. и из съм със газ

zografski написа:Ако искаш мога да ти направя 1 кръгче на газ и на бензин и да кажеш дали има разликаС хубав ГИ разлика във вървежа няма, а разлика в цената не е като да няма
Soze13 написа:Да беразлика нямало
Айде да не си разтягаме локуми и други сме карали преди и след ГИ. Хубав или лош ГИ, да караш на пръдня е евтино и това е, а че застрелваш динамиката на колата от упор е ясно и на децата. И на мен не ми е ясно защо си купувате мощни коли и после ги скопявате, но пък са ми искрено забавни напъните после да уверите себе си най-вече, че разлика във вървежа няма.
Дайте малко по сериозно.
zografski написа:Повече няма да споря, казах ако искаш ти правя тест кръгчета на бенз и на газ и после ми се обяснявай как убива динамиката и т.н.
Soze13 написа:Да беразлика нямало
Айде да не си разтягаме локуми и други сме карали преди и след ГИ. Хубав или лош ГИ, да караш на пръдня е евтино и това е, а че застрелваш динамиката на колата от упор е ясно и на децата. И на мен не ми е ясно защо си купувате мощни коли и после ги скопявате, но пък са ми искрено забавни напъните после да уверите себе си най-вече, че разлика във вървежа няма.
Дайте малко по сериозно.
niikoo_1 написа:Soze13 написа:Да беразлика нямало
Дайте малко по сериозно.
Колите в темата са 15-16секундни коли за возене, нищо мощно и вървежно няма в тяхте вече модерните 2.0-2.2 дизели са по 177-200коня и +300 до 500Нм
, мощна кола е 300-400-500коня, не газ ами метан да и сложи все тая негова си е да си прави каквото му е на сърцето, не е Порше/Ферари/ГТР/РС4 РС6 или някаква рядка екзотична кола, че да я съсипе а обикновен +10годишен Голф, като почнете така да се превъзнасяте
wmalevski написа:Съжалявам за офф-топика, ама от къде вземате масло за халдекса, защото мисля че беше нещо от порядака на 100 грама, а на всякаде се намира по литър? Или къде го обслужвате?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта