Отдавна не съм идвал в БГ форума та здравейте колеги. Напоследък много съм зает и няма време за нищо интересно. Та тази вечер след като излязах от работа реших да по карам до близката планинка да избягам малко от големите жеги които ни налегнаха тук във Вегас 43+ градъса през деня. Та беше само 41С в 11 вечерта когато се запътих нагоре... Всичко точно до върха с външна температура 18С. По мотах се там по гледах звезди и тръгнах надолу движещ се с към 100-тина КМ. Не се чудете тук пътища има добри дори и в планетните та тез километри са нищо за тях. Та както си карам и скок.... Зайко изкочи на путя...малко е трудно да реагираш с такава скорост и зайко ве отнесен като... Там домат ли беше като пиле куцо ли беше лафа но сериозно го отнесе зайо и с него моята броня. Та от снимките може да кажете че може да се прави но моето питане е друко към вас.
Опитвам се да намеря Европейска R32 предна броня тук из щатско но научих че са ги спрели да ги внасят тук поради незнам си каква причина. Може ли някой колега колежка няма значение да бъди така любезен и да звънне едно телефонче до някой VW авто къща и да попита да ли могат да намерят от БГ и колко ще ме одерът ако имат. Ако някой има, познава други хора из Европата които могат да помогнат нека се обърнат към мен.
Благодаря предварително.