мк4 GTI 1.8T Exclusive
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
Re: мк4 GTI 1.8T Exclusive
V@lDo написа:Любовницата с един чип ще и настръхват зърната
Има време да я настръхна и това ще стане. Ясно е ,че ме човърка от вътре ама първо малко хардуер ще понасъбера и тогава софт да я настръхна малко повечко, да му мяза.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2kp5gl Колега, какво става? Много бързо си се наситил на красавицата. 

- driver
- Двигател:
stills написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=2kp5gl Колега, какво става? Много бързо си се наситил на красавицата.
Майтап да става

- nuri_3556
- Автомобил: Golf 3+golf 4
- Двигател: AEK 1995+AGU 250+
- Контакти:
последно продава ли се или не?
- driver
- Двигател:
nuri_3556 написа:последно продава ли се или не?
Няма нещо на тоя свят което да не се продава.
- JoroKN
- Автомобил: Vw Golf MK6
- Двигател: CBAB - 2010
Браво и от мен за колицата,ако ти омръзнат 18-те драсни едно л.с

- driver
- Двигател:
Днес разкарах оригиналния въздушен филтър и сложих на негово място конус. Далеч съм от мисълта, че ще тръгне да върви повече, просто целта е да се чува оригиналния разтоварващ клапан. И....О, чудо!... все да съска като рейс.
Благодарности на колегата МК4 за съветите!

- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Ъпгрейда е много приятен, без да се слагат неподходящи атмосферни клапани. Каква марка конус сложи, забравих да ти кажа че е хубаво да е сух тип, да не се омаслява с препарати.
- driver
- Двигател:
MK4 написа:Ъпгрейда е много приятен, без да се слагат неподходящи атмосферни клапани. Каква марка конус сложи, забравих да ти кажа че е хубаво да е сух тип, да не се омаслява с препарати.
Марката на конуса е никаква, пазарски е ама с такъв на АБФ-а преди карах и проблеми съм нямал и JR съм имал все тая. Изчетох темите и разбрах, че не трябва да се смазва и го сложих сух.
- VR6vwVR6
- Автомобил: 1.6T
- Двигател:
искам да те попитам като поддръжка скъпи ли са частите по предницата(алуминиева ли е)??точно за този двигател
- driver
- Двигател:
Огледалото ми за обратно виждане както по-напред казах се е прецакало автоматичното му затъмняване и онзи ден реших да го отворя и да видя за какво иде реч.
Оказа се, че не подлежи на никакъв ремонт , аз си мислех по някакъв начин да махна разтеклите се кристали и да си остане обикновенно огледало, но няма как да стане това. Просто го махнах и отидох на стъклар който ми изряза по формата обикновенно огледало, направих го нужната дебелина /оригиналното е доста дебело и 2 пласта/ и го монтирах. Сега си имам чудесно огледало но уви без потъмняване, но няма начин защото оригинално такова огледало до колкото разбрах ецифра голяма.
Ето какво представлява самото огледало разглобено:

Оказа се, че не подлежи на никакъв ремонт , аз си мислех по някакъв начин да махна разтеклите се кристали и да си остане обикновенно огледало, но няма как да стане това. Просто го махнах и отидох на стъклар който ми изряза по формата обикновенно огледало, направих го нужната дебелина /оригиналното е доста дебело и 2 пласта/ и го монтирах. Сега си имам чудесно огледало но уви без потъмняване, но няма начин защото оригинално такова огледало до колкото разбрах ецифра голяма.
Ето какво представлява самото огледало разглобено:

- driver
- Двигател:
Малко интериор...

Последна промяна от driver на Чет 11 апр 2013 14:20, променено общо 1 път.
- driver
- Двигател:
И една от днес...

driver написа:Днес разкарах оригиналния въздушен филтър и сложих на негово място конус. Далеч съм от мисълта, че ще тръгне да върви повече, просто целта е да се чува оригиналния разтоварващ клапан. И....О, чудо!... все да съска като рейс.![]()
Удължава ли тръбата към филтъра, за да я изведеш на място, от което да дърпа студен въздух? Ако не си, има ли промяна във вървежа въпреки че смуче топъл въздух? И ако имаш възможност може да качиш едно клипче да и чуем съскането