VW Vento ABS > [почвам с филма]

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
b1z0na
Автомобил:
Двигател:

Re: VW Vento ABS > [почвам с филма]

Мнениеот b1z0na » Сря 30 окт 2013 11:15

Е такъв отговор чаках :bowdown Благодаря за изчерпателния и "леко" стресиращ отговор. Начи ясно, от сега до март/април само събиране на чарколяци и тетака :screwy
Човека от който си взех седалките ми каза, че разликата в мостовете на Голф 3 и Пасат 3/4 е само в широчината ( около 30 мм от страна) следователно все едно имам 30мм фланци отзад и ще правя само 2 фланеца за отпред.
Днес реших да сменя ляв вътрешен накрайник и като отидох в магазина ми предложиха 3 вариянта, като ги взех в рацете си и трите клабчеха :screwy . Отидох при стругар и за 5 лв ми го направи 10 пъти по здраво от купешките :bowdown и си взех един маншин за рейката, че се скъсал малко.

Потребителски аватар
zzzzzzz
Автомобил: Golf Mk3
Двигател: ADD

Мнениеот zzzzzzz » Сря 30 окт 2013 11:29

Аз частите ги събирах постепенно в продължение на месеци. Парите не съм ги давал на куп. Ако ги имах на куп щях наистина да си взема направо един донор ГТИ. Джантите ги взех миналата есен. Моста го купих началото на миналата зима. Дисковете по Коледа си ги направих подарък. Главините пролетта май беше. Стресиращото беше, че по незнание не бях събрал останалите неща и в един момент всичко ми се изсипа наведнъж в разстояние от два три дни, а колата ми трябваше.
А филма, който си почнал, всъщност е един почти безкраен сериал ;) Ама няма се даваме на едни Вагени ся :Mr Green Fun
За мостовете не знам. Ако тампоните и кантара съвпадат значи не би трябвало да се инати много работата

Потребителски аватар
b1z0na
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот b1z0na » Сря 30 окт 2013 13:11

ше я видиме работата :th_up ама да знаеш че ше ми бъдеш бюро информация, понеже си минал през това вече :beer

Потребителски аватар
zzzzzzz
Автомобил: Golf Mk3
Двигател: ADD

Мнениеот zzzzzzz » Сря 30 окт 2013 13:33

Няма проблем. А и още един съвет, който ми дадоха - сложи си на носачите тампони от ГТИ (от Г4 също стават). Те са цели, не като другите 3-кови.

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Вто 28 яну 2014 21:54

Колата е продадена. :lock

Върни се в “Моят Volkswagen”