Vw Golf MK2 1.6 D-1.6 GTD
- GOLF_SB_1991
- Автомобил: VW JETTA MK2
- Двигател: JP
Re: Vw Golf MK2 1.6 D-1.6 GTD
Голфчето е супер точно това че е с тесните брони и стария мотор ТД ме радват най-много
Какво стана с салончето има ли го вече ?

- JoroKN
- Автомобил: Vw Golf MK6
- Двигател: CBAB - 2010
Много добър 

Малко да раздвижа темата...по колата се случват разни неща хаха.....инсталиран е окастрен бууст пин...налягането на турбото вече е на 1.2 бара. И едно детско кулерче да експериментирам на фона на счупената ми броня. 

Дядо Коледа закъсня малко,но пак съм доволен
Търся си това дислплейчето където е часовника че ми се прецака нещо...

Търся си това дислплейчето където е часовника че ми се прецака нещо...
Поставих седалки от алфа...задната седалка е дадена на тапицер,както и волана,и маншона на скоростния лост като идеята ми е да станат с черна кожа със сини конци.Търся си кожени кори за вратите...в краен случай ще тапицирам моите кори.
А да и си купих цял голф 3-ка за донор с мотор 1,9тди "афн" или 110 коня с променлива геометрия на турбото
А да и си купих цял голф 3-ка за донор с мотор 1,9тди "афн" или 110 коня с променлива геометрия на турбото

Който е монтирал такъв мотор в голф 2 да помага с съвети и опит,че тепърва се сблъсквам с такъв филм 

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Качвай го направо с магарето и кутията както е в тройката барабар с рейката.Просто си намери вътрешни накрайници от двойка с хидравлика 

аз сега съм с хидравлика от 3ка гти,и преправян кормилен прът...мотора ще го монтирам,даже по груби сметки като гледам си става на моите тампони...само петите ще се сменят май...инсталацията и таблото от 3ката ме притесняват повече,педалите ще се сменят зареди електроното подаване на газта
Последна промяна от Golf_GTD на Чет 20 фев 2014 23:04, променено общо 1 път.
- habibis
- Автомобил: Golf 1988
- Двигател: AFN

Конзолата е г60, но също става и от пасат б3, помпите за хидравличния съединител се закачат на нея от там идва разликата.
Над педала за газта има много малко място. а отстрани също минава доста трудно тъй като парното идва адски близко, но все пак не е проблем разминават се.

Ето нагледно разликите.

Успех !! Едни и същи щуротий правиме.

Чудно
от 3ката донор дали няма да стане да се прехвърля конзолзата с педалите...още не съм я огледал даже днес мисля да я поразхвърлям...и да огледам...с полуоските кво правим? мисля и пръта кормилния че е 4упещ да го инстална и него..километража ме дразни че трябва да го слагам и таблото..

Толкова мръсен донорски мотор не бях виждал на 226 000 километра
и най-накрая си почнах другата броня...почти са готови мигачетата...още грубо напаснати.

Re: Vw Golf MK2 1.6 D-1.6 GTD----1.9 TDI-AFN
Докато си чакам нещата от тапицера реших малко да експериментирам...дано застанат добре в колата...поне докато си намеря кожени кори,че нещо не ме кефят тия са много светли...и едно временно решение за алфа прикритието 
Остана син кант и по таблото (зайчето трябваше да е синичко,а емблемата "VW" черна...но ще видим като накачуля всичко по интериора как ще е)

Остана син кант и по таблото (зайчето трябваше да е синичко,а емблемата "VW" черна...но ще видим като накачуля всичко по интериора как ще е)