такааааа ще започна с една благословия
много поздрави за цялата рода на колегата с ПАСАТ B5 сив номер В7223** с диодния стоп, да предаде много целувки на майка си от мен както и на ония до него!
Та... откачи ми се полуоската на главен булевард до пощата тук във Варна и спрях веднага... стоях докато чакам да ме издърпат, но не можех да я избурам до бус лентата (бях в крайна лява) защото стържеше (още не бях установил проблема мислих, че скоростите са начупени) и стоях... мина въпросния индивид и се спря изсмя се и крещи ' ко стана ееееееееееее' ............. 5 мин по-късно таман почват да ме дърпат и го чувам от насрещното пак крещи ' ко ти има ееееееееееее'
нямаше лепенки, може и да не посещава форума, но ми се върти в главата нещо с колата му тук да е обсъждано...
като не иска да помага някой поне да не създава допълнително напрежение защото бях много изнервен и типично като по руските клипове щяха да станат големи скандали ако не беше изчезнал...
късмет, че е до нас, паркирах и светя с един фенер гледам полуоската излязла ?!?!?!??! как по дяволите е станало нямам идея... закачих я, стегнах я доколкото мога с шестограм, за да проверя поне дали има други проблеми и мисля, че няма... утре ще я стегна и ще пиша резултата...
п.п. много се замислям дали да не си махна стикерите, поне ще знам защо никой съфорумец не спира, за 2-ри път закъсвам... предния път за 30 мин до Варна мол минаха около 10 колеги които аз видях, загледаха ме и заминаха...... идеята на стикерите не беше ли да се познаваме и да си помагаме ?!?!?!
дърпал съм колега от форума в 3 сутринта от варна до камчия, а ме беше помолил да го издърпам до някакъв паркинг просто... винаги съм бил готов да помогна на някого, но за съжаление не всеки би оказал помощ...