Един обикнновен Пасат
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Re: Синия звер - blue beast
Проодават ги в OLX после. Тук във Варна е модерно сега. Наскоро ми свиха едната капачка на джантата, на другия ден един таз на служебната Дачия. Пускат ги по 7-8лв.
- Xaxy
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: AFN 1.9 TDI 110
vanesto написа:Антената заедно с основата ли са я взели или само пръчката. Ако е само пръчката, има ги по магазините за аксесоари - 4лв струваше моята, ама ако е цялата - търси втора упортреба. Радиото сигурно заради антената не свири.
Пробвали са се, да извадят само пръчката, но са я счупи ли явно. Без това, исках да сложа от другите "акул-а - антена". Незнам защо не свири, дори когато сложа някой диск с песни, след като порабоди 1/2 минути песните почват да свирят дрезгаво?
- Xaxy
DaDiablo написа:Защо биха ти откраднали тасовете и антената?
От няколко дни паркирам колата, точно под терасата ни , а преди това я паркирах другаде мисля, че всичко е зареди парко мястото. ТаСовете мисля, че са ги откраднали затова, че съм им заел мястото.
П.п. Това е въпросната ръждичка която е налична от днеска;

- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
Като гледам къде е паркирана на снимките, там зад блоковете до детската градина, като знам каква тъмница е там през нощта очаквай и други кражби...там в тоя район постоянно се тарашат коли. За ръждата отиди горе в сба при Доньо- той ги лекува тия без да личи. А ваг антени при гюнер в моргата бол( тая под пътното веселчане).
- Xaxy
polovera_9n3 написа:Като гледам къде е паркирана на снимките, там зад блоковете до детската градина, като знам каква тъмница е там през нощта очаквай и други кражби...там в тоя район постоянно се тарашат коли. За ръждата отиди горе в сба при Доньо- той ги лекува тия без да личи. А ваг антени при гюнер в моргата бол( тая под пътното веселчане).
Аз там не живея колега, просто бях на гости и заснех тези снимки.
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Силно ти препоръчвам да не сипваш от тоя боклук на ТОТАЛ, 1-во е за френски автомобили и 2-ро по-спецификации не го дават това масло, единствено кастрол или мотул!
- Xaxy
Както на седмица правя по 900+ км, до три месеца ще сменя маслото с по хубаво.
Днеска пристигнаха и джантите, спортни пружини и кожения салон, утре започва поставянето им.
Имам един отделен въпрос, таблото ми е малко изцапано, малко надраскано има как да го оправя малко, че така не ми харесва изобщо.
Днеска пристигнаха и джантите, спортни пружини и кожения салон, утре започва поставянето им.
Имам един отделен въпрос, таблото ми е малко изцапано, малко надраскано има как да го оправя малко, че така не ми харесва изобщо.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Sashko_Trg написа:Силно ти препоръчвам да не сипваш от тоя боклук на ТОТАЛ, 1-во е за френски автомобили и 2-ро по-спецификации не го дават това масло, единствено кастрол или мотул!
Би ли разяснил на невежите каква е разликата при маслата за френски и немски коли? Ами Тексако само за американски ли става?
- Xaxy
Привет колеги!
Искам да ви информирам, че за скоро време мисля, че няма да пиша в темата си. Снощи се случиха невероятни неща, сега съм с -1200 лв. На целия блок ни разбира мазетата, а вчера ми донесаха джантите,кожения салон и другите неща. Днеска слизам в мазето всичко е изнесено, до преди малко се разправях в РПУ-то, но мисля, че няма да има резултат. На всичкото отгоре, някой снощи е ритрал бронята и днеска сутринта беше така. Някой може ли да ми каже, как мога да я оправя, че ми е много кофти така.

Искам да ви информирам, че за скоро време мисля, че няма да пиша в темата си. Снощи се случиха невероятни неща, сега съм с -1200 лв. На целия блок ни разбира мазетата, а вчера ми донесаха джантите,кожения салон и другите неща. Днеска слизам в мазето всичко е изнесено, до преди малко се разправях в РПУ-то, но мисля, че няма да има резултат. На всичкото отгоре, някой снощи е ритрал бронята и днеска сутринта беше така. Някой може ли да ми каже, как мога да я оправя, че ми е много кофти така.

- Xaxy
Щипката е счупена
- Xaxy
Малко да освежа;
Колата се снабди с чисто нови, надкладки + нов ляв стоп + джанти + кожен салон. Остава единствено, да ми остане малко време да се заема сам да ги сменя.
Днес направих набързо снимките, салона го чакам да дойде утре сутринта + джЪнтата
Колата се снабди с чисто нови, надкладки + нов ляв стоп + джанти + кожен салон. Остава единствено, да ми остане малко време да се заема сам да ги сменя.
Днес направих набързо снимките, салона го чакам да дойде утре сутринта + джЪнтата
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Тоя пасатски салон няма да ти пасне, други са релсите !
- Xaxy
Малко да освежа темата, по колата се смениха много неща, но повечето се кара й се радвам на живота.
Сменени са следните неща;
вътрешно каре, надкладки, предни дискове, тампоните на двигателя и един преден носач.
Миналия понеделник, се снабдих с 2 Мишелинки за по 20 лв. гума "195/65/15" , след това се уговорих с един колега, да отида същия ден до Първомай да взема едни 16-ки лети джънти, но точно преди Първомай ми се обадиха, че баба е починала R.I.P
, веднага тръгнах за кж и уговорката с колегата отпадна. След това, нямах желание за нищо, но живота продължава и гледам само напред. След това дойде, момента в който акумулатора ме предаде, беше заменен с Варта. Иначе по-колата няма никакви други глезотии, тъй като скоро време ще се сменя и няма се наливат пари в нея.
Сменени са следните неща;
вътрешно каре, надкладки, предни дискове, тампоните на двигателя и един преден носач.
Миналия понеделник, се снабдих с 2 Мишелинки за по 20 лв. гума "195/65/15" , след това се уговорих с един колега, да отида същия ден до Първомай да взема едни 16-ки лети джънти, но точно преди Първомай ми се обадиха, че баба е починала R.I.P

-
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Е ти тъкмо я обслужи и накупи неща и сега ще я сменяш? Дай някоя снимка с новия салон.