След месец затишие не се сдържах и почнах да стягам колата за едно местно фестче. Малко, но от сърце ще бъде..
Като за начало исках да се направим отпред на хАмериканци с габарит в мигача.. доста добре се получи, нощес не свети силно, денем почти не личи. Снабдих мигача с 2 габаритни крушки по 4W и 2 фасунги за габарит от старите ми фарове малко инсталацийка и стана магията.

Не знам защо, но снимките много бледнеят и правят крушката все едно е 100w.

Тук се срещат лице в лице дядо и внук.. доста носталгична гледка беше.

Та.. има и лоши новини, няма как без тях. Понеже след 2 седмици сме на преглед и аз съм малко перфекционист човек и залегнах отдолу да видя как стоят работите (шарнири, накрайници,лагери,амортисьори,тампони) еее.. оказа се, че амортисьорите, които бяха закупени преди около година време не издържаха, т.е. един от тях се опусна и нацапа обстановката.

Проверих пружините от голфа които сложих, да не би те да са се събирали бързо и да са се събирали на макс, не.. те са си ток, явно цикъла си им е дошъл. Не се забавих много с търсенето на добра оферта и с колегата
slaveiko67 направихме бизнеса и се сдобих с 2 маслени еднодействащи конита с щампа vw. В перфектно състояние са, нямат забележка.

Искрени благодарности към славейко, че ми подари и гумичка за педала на спирачката, махнах стария грозен ладов и си сложих ОЕМ.
Та.. долу горе колата ще придобие стойка за фестчето. Ще бъде изцяло полирана след месец време, както се казва излизана от-до и ще клекнем вече отпред прилично. Амортисьора ще бъде окомплектован с жълт H&R -30мм. за пасат, пак благодарение на колега от форума. Направих си също така и осветлението на врътките на парното. Пуст проблем правят тези светлоотразителни пластмаси и не светят 2 врътки, а само средната. Сдобих се с 2 стойки за крушки (като средната) захраних ги и ги боднах на местото на другите. Ефекта е задоволителен ! Та така, продължаваме бавничко да направим някаква стойка на синия кокал. Замислил съм 10мм. фланец отзад, да избутам тесния ещорил навън, но това ще е по-натам. Поздрави !