Exell написа:Браво !!! Асене , направи ги тези барабани черни или си намери дискове отзад :)
Благодаря, иначе си ми харесва червената "13-ка" на задния мост, или дискове ще се слагат или няма да бутам там май.
toshara написа:Наживо са екстра джантите,ама май една идея по-тъмни ще са по-добре,нещо по-графитено

Ше видим, колегата
lowrider ми вкара пак в главата пак идеята за PlastiDip и може да цъфна с нещо интересно като решение.
Малко раздвижване откъм гуми и стойка... Днес при моя гумаджия на какво попаднах, а аз си мислех, че 17-ките са голям размер

Тези май са за Touareg/Q7 и Cayenne - 305/40/22

Вече новите гуми 205/40/17 за преден мост монтирани и бившите 205/45/17 предни минаха на заден мост, като махнах изначално монтираните там 215/40/17 защото не бяха изобщо в добро състояние:

Малко шумни са на първо четене и естествено по-дървено стана вътре, предполагам първото произхожда от шарката и производителя де

, но в сравнение със старите 205/45/17 пак на същия мост, бидейки по-високи с 20 мм сега волана ми олекна бая и стана по-приятно за маневриране, а пък колко се радвам, че вече няма търкане в подкалниците не е истина

. Определено така предницата се смъкна на нормалното ниво, но вече задните ми изглеждат високи...

Дано фаровете да бъдат боядисани и монтирани преди мероприятието до Разград, че моят майстор е бая зает тези дни а и няколко други интервенции ще са нужни.