Mein Auto. Golf GTD
Re: Mein Auto. Golf GTD
у швабско е цена за два стопа-комплект, (паднала е с 15 евро), въпреки че са дали само единия номер, те и с други работи така правят, например гумените стелки за голф 4.
ползвай транслейта на гугъл, работи доста добре.
ползвай транслейта на гугъл, работи доста добре.
- zarka.zlobarka
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AGU
- Контакти:

Какво ти предложиха като марка и цена, ако не е тайна?
Питам, че сме я подхванали темата, поне да я разнищим до край.

US реплика няма, и е производство на Хела. Белия мигач е производство на Магнет Марели, жълтия мигач също. Тайвански реплики има само на EU Хелата по известна като "тъмната хела" къде са на всеки 2-ри голф.
morfei1 написа: Белия мигач е производство на Магнет Марели, жълтия мигач също.
Има и Bosch

- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Линкът, който съм дал е с цена за комплект за двата стопа (ляв и десен) и в тази цена има и крушки.
- microelement
- Автомобил: Audi B5
- Двигател: AFN
- Контакти:
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Ми лайк
Има ли разлика в температурата в колата вече със затъмнените прозорци? Какво фолио използва колега? 

- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
Перфектна е с фолио.. само спойлера някак си не естествено ми седи ама всеки с вкуса си 

- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
nokiangage написа:Ми лайкИма ли разлика в температурата в колата вече със затъмнените прозорци? Какво фолио използва колега?
Извинявам, се че аз отговарям преди колегата. И аз като ми казваха, че климатика при големи жеги наема с фолио по бързо си мислех, че не е истина, но е точно така и разбира се, че температурата се променя вътре.
Васе много тъмно отпред? Колко процента е затъмнеността? Аз предните с 35% съм ги затъмнил и полицаите са ме оглеждали. Но този, който ми поставя фолиото ми издаде сертификат с какви проценти е затъмнена цялата кола, от къде е закупено фолиото, ISO стандарти и т.н. и като ме спрат с документите давам и това и смея да кажа, че не съм имал проблеми.

- microelement
- Автомобил: Audi B5
- Двигател: AFN
- Контакти:
35 % е и моето.
Доста тъмно стана ...ако ме парнат някъде ще е с 50%
Доста тъмно стана ...ако ме парнат някъде ще е с 50%

- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Apokalipto ,няма документи ,закона е един - отпред няма право да се кара със затъмнение прозорци. Имал си късмет ,че си попадал на печени полицаи :) И аз карах известно време с фолио на всички без предния прозорец ,но предпочетох да го сваля, за да не си правя сам проблеми с полицаите 

- Apokaliptiko
Gigabyte написа:Apokalipto ,няма документи ,закона е един - отпред няма право да се кара със затъмнение прозорци. Имал си късмет ,че си попадал на печени полицаи :) И аз карах известно време с фолио на всички без предния прозорец ,но предпочетох да го сваля, за да не си правя сам проблеми с полицаите
Мислиш ли, че не съм се интересувал, преди да го поставя? На връщане от Разград при Релакса на Работника ме спряха, оглеждаха се, оглеждаха се. Прочетоха документа, сравняваха. Пожелаха ми приятно пътуване, и даже с кеф ми казаха, че се е получило много естетично. А когато имаш документ, и е завършен с печат на утвърдена фирма, и печат на дадената марка фолио, с удоволствие бих желал да ми го премахнат, за да добавя някой друг лев към бюджета си.
P.S. Няма да крия, че май и предния ще си направя......
Ся да ви обадя една малка тайна, след близо 5 години каране из цяла България, и навъртени над 160000км. и десетки спирания от полицай, дори и в колата са се возили и пак не са се усещали
Говорим за хубавото фолио, дали ще сложиш най-тъмното или най-светлото, UV фактора е един и същ, тоест, ако целта ти е да не ти пече в колата и да не ти гарее салона, ще постигнеш същото и с най-светлото, а с него няма да те спират полицай, няма да ти трябват документи. Пък и леко времето на "Super Dark Black" поодмина, поне според мен, но тва е въпрос на вкус.
Говорим за хубавото фолио, дали ще сложиш най-тъмното или най-светлото, UV фактора е един и същ, тоест, ако целта ти е да не ти пече в колата и да не ти гарее салона, ще постигнеш същото и с най-светлото, а с него няма да те спират полицай, няма да ти трябват документи. Пък и леко времето на "Super Dark Black" поодмина, поне според мен, но тва е въпрос на вкус.
Последна промяна от morfei1 на Нед 04 авг 2013 15:26, променено общо 3 пъти.
- Apokaliptiko

- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Apokalipto ,пак ти казвам че си попаднал на читави полицаи ,които не им се е занимавало с теб. Ако щеш и хиляда документа и печата изкарай ,ако ще и TUV у Германия си изкарай ,в БГ има едно нещо наречено ЗЗДП ,което е добре всеки да е запознат с него ,за да няма хън-мън.
Това е ,другото са свободни съчинения
Така ,че трудно ще добавиш пари към бюджета си, най-много да дадеш от него
Пак казвам ,номерът минава..... докато не те хванат 
Чл. 105. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г.) (1) Забранява се ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им.
(2) Ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на леките автомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.
Това е ,другото са свободни съчинения