VW Golf mk2 / 1.6D GL Rollin' On Steelies
- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Re: VW Golf mk2 / 1.6D GL
Ко'й то туй?

- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
След като продадох старите си джанти, доста съжалявах, реших да поправя тази грешка, само че този път с нов "облик" - тасове от Ауди А3, както и 4 оригинални вежди, тъй като моите ги поизгубих половината, а другата половина бяха посчупени
От старите джанти ми останаха 2 броя 175/50/16 и сега ще диря още два броя 195/40 и ги слагам.

- Weezy
- Контакти:
Тaка, днес имаше леко раздвижване, сдобих се с гуми 2 бр. 195/40/16 Dunlop и ги сложих отпред. Адски съм доволен как стоят, просто има огромна разлика от 195/45 и 195/40 на 6.5J джанта, отзад съм все още със 175/50 и на фона на другите са адските салами, така че скоро и отзад ще станат 195/40. Живот и здраве другата седмица ще поръчам койлове и за отзад, а на предните се реших да им премахна малките пружини, за да падне още малко. Другия месец пък мисля да се помъча да я дотътря до Крушуна :debil:

- Zyeka
- Автомобил: Vw Golf Mk7 GTI
- Двигател: 2 0 GTI
Бих ти препоръчал всяка вечер да сваляш Тазовете че на сутринта не се знае дали ще са си на мястото 

- Weezy
- Контакти:
Ето го и задното окачване, нов двойнорегулируем ТА-Техникс. Дано през уикенда времето е хубаво, за да мога да го монтирам.

- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Не знам какви филтри им слагаш на тия снимки, но ефекта все едно тия койловъри си ги слагал 85-та година.
Къде са ти тасовете? Някакви фланци, а-у, много прибрани стоят тия 16"-ки.
Какво им харесвате на тия стикери, като повече от нещата ги намяте по колите си, половината форум преместил менютата от калниците на задното стъкло.
Поздрави, доволно ниска е
ПП: Не си мисли, че се заяждам
Къде са ти тасовете? Някакви фланци, а-у, много прибрани стоят тия 16"-ки.
Какво им харесвате на тия стикери, като повече от нещата ги намяте по колите си, половината форум преместил менютата от калниците на задното стъкло.
Поздрави, доволно ниска е

ПП: Не си мисли, че се заяждам

- Weezy
- Контакти:
Здрасти,
фланци имам отзад, 15 мм., но е явно, че си иска поне 20-ки, скоро мисля да сложа такива, а 15-ките да пробвам да ги наложа отпред, да видя дали ще се получи. А честно да си призная не съм голям фен на много изнесени джанти, особено на моите, тъй като са теснички и на тази височина, за да ги изнеса трябва да е с доста стречната гума, а това може да се случи само със 165/40/16, но за момента избягвам този разход.
Тасовете са ми само от страната на дискотеката в момента, имам и другите два, но не съм ги сложил, разнообразие да има, а от другата страна джантите днес ги пръснах бордо, но нещо не мога да им свикна.
Стикерите ми харесват засега, като ми омръзнат ще ги махна.
Обещавам следващото ми включване да е с хубави снимки, тези са гадни наистина, но с телефона толкова.
Поздрави.

фланци имам отзад, 15 мм., но е явно, че си иска поне 20-ки, скоро мисля да сложа такива, а 15-ките да пробвам да ги наложа отпред, да видя дали ще се получи. А честно да си призная не съм голям фен на много изнесени джанти, особено на моите, тъй като са теснички и на тази височина, за да ги изнеса трябва да е с доста стречната гума, а това може да се случи само със 165/40/16, но за момента избягвам този разход.
Тасовете са ми само от страната на дискотеката в момента, имам и другите два, но не съм ги сложил, разнообразие да има, а от другата страна джантите днес ги пръснах бордо, но нещо не мога да им свикна.
Стикерите ми харесват засега, като ми омръзнат ще ги махна.
Обещавам следващото ми включване да е с хубави снимки, тези са гадни наистина, но с телефона толкова.
Поздрави.

- jocha
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1.3NZ 1990
Да си дойдем на думата, широкия лип си е друго нещо, колкото и да ми харесва тесния