И дет се вика е тва е друга бира вече. Много е добър, ама айде вземи сега та сподели каква е цената на удоволствието да въртиш новия геврек Golf 4 - Чебурашка стайл [®-line]
- mircho82
- Автомобил: Golf IV TDI GTI
- Двигател: ARL 2001
Re: Golf 4 - Чебурашка стайл :P
Ее тва е друго нещо сА.
И дет се вика е тва е друга бира вече. Много е добър, ама айде вземи сега та сподели каква е цената на удоволствието да въртиш новия геврек
.
И дет се вика е тва е друга бира вече. Много е добър, ама айде вземи сега та сподели каква е цената на удоволствието да въртиш новия геврек - passat_b5
- Автомобил: Vw Passat b5 - Audi a4 b7
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
Честито колега вече найстина това друго си казва със много кеф да си го въртиш
, тези предните два волана просто бяха
. Но както са казали хората всяко зло за добро 
. Но както са казали хората всяко зло за добро 
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
1-вия наистина е ацки отвратителен !
- GALIANO
- Автомобил: Cupra 300
- Двигател:
morfei1 написа:Сега вече наистина разбрах, защо оригиналните неща наистина струват толкова скъпоМоже би това беше урока, който трябваше да науча

- skary9
- Автомобил: Vw MK3
- Двигател:
Много се радвам, че си намерим оригиналния волан
Ако не е тайна за какви пари го купи ?
Ако не е тайна за какви пари го купи ?
Някой от вас търсил ли е такива стелки? За сега удрям на камък и с оригиналния номер който е даден на снимката, нищо не излиза
. Май са предназначени само за USA и Канада....
Ако сте търсили, или знаете под какъв номер могат да се поръчат в Европа, моля споделете, ще ви бъда благодарен

Ако сте търсили, или знаете под какъв номер могат да се поръчат в Европа, моля споделете, ще ви бъда благодарен

- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Как пък баш точно за тея стелки си се сетил, *б*х ги в стелките прави нещо друго 
- RO$$KO
- Автомобил: VW MK6 GTI
- Двигател: TSI EA888 2009
колега има ги стелките за по 85 долара напиши номера в гоогле и виж резултатите
MAYKI написа:http://www.ebay.com/itm/VW-GOLF-MK4-1999-5-2005-MONSTER-FLOOR-MATS-OVAL-SET-4-/290612659317?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item43a9dd4475#ht_2800wt_905
Подобни дъгата е на обратно и R само го няма
Тези вече съм ги гледал, същият модел са но без лого. Водят се Monster Rubber Mats всички модели, има и с GLI, GTI, TDI, Beatle и т.н.т.
Специално тези нямат доставка до България, ако ги пуснеш през немския ебей имат, но само доставката е около 80 долара..... + 72 долара за стелки
Аз държа да са с R логото, иначе просто ще ида и ще си купя стандартните оригинални гумени стелки
Благодаря все пак, оценямвам го

morfei1 написа:MAYKI написа:http://www.ebay.com/itm/VW-GOLF-MK4-1999-5-2005-MONSTER-FLOOR-MATS-OVAL-SET-4-/290612659317?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item43a9dd4475#ht_2800wt_905
Подобни дъгата е на обратно и R само го няма
Тези вече съм ги гледал, същият модел са но без лого. Водят се Monster Rubber Mats всички модели, има и с GLI, GTI, TDI, Beatle и т.н.т.
Специално тези нямат доставка до България, ако ги пуснеш през немския ебей имат, но само доставката е около 80 долара..... + 72 долара за стелки![]()
Аз държа да са с R логото, иначе просто ще ида и ще си купя стандартните оригинални гумени стелки. Ако не намеря накрая и това ще стане, просто искам да знам че съм пробвал всички възможности да ги намеря
Благодаря все пак, оценямвам го
Предположих но...
Както се казва няма да начин да няма начин
успех
П.П.
Понеже ти се дават пари за редки детайли за МК
Ето нещо много рядко поне за мен ако ти влиза в употреба май ще си единствен
Дебеличко е ,ноо
http://www.ebay.de/itm/400253798263?ssP ... 674wt_1139
дам, отново американски сайт
нека да видим какво ще стане с търсенето тук и ако не, ще търся накой да ги купи от америка, и да ги изпрати
нека да видим какво ще стане с търсенето тук и ако не, ще търся накой да ги купи от америка, и да ги изпрати