Mein Auto. Golf GTD
- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
Re: Mein Auto. Golf GTD
Аз съм виждал алуминиев интериор в голф 2003 година, 1.6 105 коня... В смисъл не беше нито Jubi нито R32. Може би е имало опция да се доплати за такъв интериор. Просто на споменатите, най - вероятно се е монтирал фабрично.
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Тунинг разбирачите и R32 маняците, които са виждали R-ка само на снимки...алуминиев декор има на много постни 1,6 голфчета 2003г. В квартала ми знам 4 такива. Ама като се замисля, може да са били R-ки, ама предните им брони да са заминали към Ст. Загора
Евала Супервайзоре - 3 снимки на R интериор и успя да ни убедиш
Евала и на теб, Иване, скоро не се беше изказвал неподготвен
!

Евала и на теб, Иване, скоро не се беше изказвал неподготвен

Golf4V6 написа:колегата има впредвид че алуминия не се среща само в р32ките и е все едно на фаровете с фабричния ксенон да им викат Р32 фарове и т н .
Те им викат въпреки, че е правилно фарове с ксенон или фарове с лупа. Много казват табло от Бора, а всъщност таблото е Спорт Тахо. Много хората казват трябва ми ксерокс, а всъщност ксерокс е търговска марка, на тях им трябва копирна машина и т.н.т, ма да не изпадаме в излишна полемика.
Алу декора се слага оригинално и в юбилейния голф, както и в много стоковици, основно след 2003. Въпрос на избор при първоначалното закупуване, а и тактика на производителя, към края на производството на всяко поколение (повечето немски коли) се тварят с всевъзможни екстри за да се продават.
VW MK4 Jubi

тва не е най-добрия пример за стоково jubi щот собственика е решил да си сложи Бора вентс

rabotnika написа:Другаря Morfei1 отдавна не се е карал с никой и си търси повод-нека му отдадем заслуженото внимание всепак
рошав, теб кой те натисна, че звъниш?
По-добре е да мълчиш и всички да мислят, че можеби си глупав, отколкото да проговориш и да разсеяш всякакви съмнения
Luciano написа:Евала и на теб, Иване, скоро не се беше изказвал неподготвен!
за известно време смятах, че е в някакъв едногодишен модул, но уви

- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
Morfei1 ще си замълча че да излезеш ти по умния
- Supawiza
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен всички които са си поръчали този интериор като екстра са взаимствали идеята на Р32 а е възможно и да са направили последващ ъпгрейт,по тая логика утре някой като види твоя(Luciano) ще твърди,че има 1,9 TDI с алу декор.
Всъщност аз не виждам какво искате да докажете като се мъчете да изкарате,че алу интериора не е Р32!?!
п.п
Ако ви се спори нещо пишете ми на лични да не разваляме на момчето темата!
Всъщност аз не виждам какво искате да докажете като се мъчете да изкарате,че алу интериора не е Р32!?!
п.п
Ако ви се спори нещо пишете ми на лични да не разваляме на момчето темата!
- silven-VW FOREVER
- Автомобил: Audi A6 Audi A1
- Двигател: FSI TFSI
Има 1.9 tdi с алу декор
Мой приятел си взе голф 2003-та 116-ка с алу декор и пасифик стоп

Вземайки предвид, че R32 и Юбилейната серия на Голф 4 са представени през 2002 е доста трудно да се определи, на кого принадлежи алу декора. Факт е, че юбилейките тук не са кът, а направо липсват и остават в сянката на R32 дори за заклети гоУфаджии, но определено са по-уникални и индивидуални от него, най-малкото с номера при бушониерата си който е единствен по рода си в цял свят

Ваньо, и да мълчиш и да дрънкаш.... всички си те знаем, жив и здрав да си!

Ваньо, и да мълчиш и да дрънкаш.... всички си те знаем, жив и здрав да си!
Много красива количка...Евалата!
Чичко полицай какво казва за фолиото на предните прозорци или още не те е спирал?!
Интересно ми е по простата причина,че и аз искам да си сложа,защото това слънце ме подлудява,но не знам как ще реагират властимащите калъфи...иначе ми е мерак и на предния и на страничните да сложа.
Поздрави!
Чичко полицай какво казва за фолиото на предните прозорци или още не те е спирал?!

Поздрави!
- feniksgod
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AGU 1999
Извинете, че ви се меся, НО "r32 интериор", няма НИКОЙ с тема в нашият форум, да не кажа България. Поне аз не съм виждал кола с:
салон, табло, лайстни, дръжки, педали, километраж, лост за скорости, огледало с датчик.....
Мисля ако не бъркам това е "R32 интериор", така че не съдете Морфей. Може да е гледал нещата от перфекционистка гледна точка.
Не казвам, че и неговият коментар така написан, не е леко заядлив. Прави ми впечатление, обаче след случая с Brezel, че само търсите причина да се карате.
Не можете ли да загърбите станало ???? Смисъл зрели хора сме, ФЕНОВЕ сме поне на една марка, че имаме различни вкусове имаме. Ако всички имахме еднакъв вкус, то нямаше да съществува тунинга като цяло.
Извинете, че се намесих. Гарантирано няма да се намеся втори път. Просто исках да отбележа мнението си от няколко месеца поглед.
Ъъъъ ??? Поне за GALIANO знам, че кара истинска R32-ка. Както казах, просто не съм виждал добри реплики. За истински R32-ки не говоря, те са коренно различна тема.
салон, табло, лайстни, дръжки, педали, километраж, лост за скорости, огледало с датчик.....
Мисля ако не бъркам това е "R32 интериор", така че не съдете Морфей. Може да е гледал нещата от перфекционистка гледна точка.
Не казвам, че и неговият коментар така написан, не е леко заядлив. Прави ми впечатление, обаче след случая с Brezel, че само търсите причина да се карате.
Не можете ли да загърбите станало ???? Смисъл зрели хора сме, ФЕНОВЕ сме поне на една марка, че имаме различни вкусове имаме. Ако всички имахме еднакъв вкус, то нямаше да съществува тунинга като цяло.
Извинете, че се намесих. Гарантирано няма да се намеся втори път. Просто исках да отбележа мнението си от няколко месеца поглед.

iliankocov написа:feniksgod написа:НИКОЙ
Tака се изказа, все едно наистина никой в България няма подобно нещо... Къде забрави колегите GALIANO и cherymanus
Ъъъъ ??? Поне за GALIANO знам, че кара истинска R32-ка. Както казах, просто не съм виждал добри реплики. За истински R32-ки не говоря, те са коренно различна тема.
Последна промяна от feniksgod на Чет 15 авг 2013 8:51, променено общо 1 път.
- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
feniksgod написа:НИКОЙ
Tака се изказа, все едно наистина никой в България няма подобно нещо... Къде забрави колегите GALIANO и cherymanus

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Става въпрос за централната конзола и дръжките, а не за педали, огледала и R32-ки.
- microelement
- Автомобил: Audi B5
- Двигател: AFN
- Контакти:
fatikat написа:Много красива количка...Евалата!
Спираха ме,огледаха стъклата,но засега нищо

аз казах,каквото стане...кефи ме много да е така
- microelement
- Автомобил: Audi B5
- Двигател: AFN
- Контакти:
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Еййй лъскач :)
- silven-VW FOREVER