Mein Auto. Golf GTD

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
iliankocov
Автомобил: Golf 2 Edition One
Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007

Re: Mein Auto. Golf GTD

Мнениеот iliankocov » Съб 10 авг 2013 0:26

Аз съм виждал алуминиев интериор в голф 2003 година, 1.6 105 коня... В смисъл не беше нито Jubi нито R32. Може би е имало опция да се доплати за такъв интериор. Просто на споменатите, най - вероятно се е монтирал фабрично.

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Съб 10 авг 2013 3:56

Тунинг разбирачите и R32 маняците, които са виждали R-ка само на снимки...алуминиев декор има на много постни 1,6 голфчета 2003г. В квартала ми знам 4 такива. Ама като се замисля, може да са били R-ки, ама предните им брони да са заминали към Ст. Загора :bowdown Евала Супервайзоре - 3 снимки на R интериор и успя да ни убедиш :bowdown
Евала и на теб, Иване, скоро не се беше изказвал неподготвен :bowdown !

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Съб 10 авг 2013 19:54

Golf4V6 написа:колегата има впредвид че алуминия не се среща само в р32ките и е все едно на фаровете с фабричния ксенон да им викат Р32 фарове и т н .

Те им викат въпреки, че е правилно фарове с ксенон или фарове с лупа. Много казват табло от Бора, а всъщност таблото е Спорт Тахо. Много хората казват трябва ми ксерокс, а всъщност ксерокс е търговска марка, на тях им трябва копирна машина и т.н.т, ма да не изпадаме в излишна полемика.

Алу декора се слага оригинално и в юбилейния голф, както и в много стоковици, основно след 2003. Въпрос на избор при първоначалното закупуване, а и тактика на производителя, към края на производството на всяко поколение (повечето немски коли) се тварят с всевъзможни екстри за да се продават.

VW MK4 Jubi
Изображение

тва не е най-добрия пример за стоково jubi щот собственика е решил да си сложи Бора вентс :Mr Green Fun

rabotnika написа:Другаря Morfei1 отдавна не се е карал с никой и си търси повод-нека му отдадем заслуженото внимание всепак

рошав, теб кой те натисна, че звъниш?

По-добре е да мълчиш и всички да мислят, че можеби си глупав, отколкото да проговориш и да разсеяш всякакви съмнения

Luciano написа:Евала и на теб, Иване, скоро не се беше изказвал неподготвен :bowdown !

за известно време смятах, че е в някакъв едногодишен модул, но уви :banghead

Потребителски аватар
rabotnika
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: VW Golf MK3
Двигател: AJM++

Мнениеот rabotnika » Съб 10 авг 2013 21:03

Morfei1 ще си замълча че да излезеш ти по умния

Потребителски аватар
Supawiza
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Supawiza » Съб 10 авг 2013 21:21

Според мен всички които са си поръчали този интериор като екстра са взаимствали идеята на Р32 а е възможно и да са направили последващ ъпгрейт,по тая логика утре някой като види твоя(Luciano) ще твърди,че има 1,9 TDI с алу декор.
Всъщност аз не виждам какво искате да докажете като се мъчете да изкарате,че алу интериора не е Р32!?!

п.п
Ако ви се спори нещо пишете ми на лични да не разваляме на момчето темата!

Потребителски аватар
silven-VW FOREVER
Автомобил: Audi A6 Audi A1
Двигател: FSI TFSI

Мнениеот silven-VW FOREVER » Съб 10 авг 2013 21:22

Има 1.9 tdi с алу декор :deal Мой приятел си взе голф 2003-та 116-ка с алу декор и пасифик стоп

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Съб 10 авг 2013 21:59

Вземайки предвид, че R32 и Юбилейната серия на Голф 4 са представени през 2002 е доста трудно да се определи, на кого принадлежи алу декора. Факт е, че юбилейките тук не са кът, а направо липсват и остават в сянката на R32 дори за заклети гоУфаджии, но определено са по-уникални и индивидуални от него, най-малкото с номера при бушониерата си който е единствен по рода си в цял свят :Mr Green Fun

Изображение

Ваньо, и да мълчиш и да дрънкаш.... всички си те знаем, жив и здрав да си!

Потребителски аватар
fatikat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fatikat » Сря 14 авг 2013 22:00

Много красива количка...Евалата!
Чичко полицай какво казва за фолиото на предните прозорци или още не те е спирал?! :rolleyes :mhihi Интересно ми е по простата причина,че и аз искам да си сложа,защото това слънце ме подлудява,но не знам как ще реагират властимащите калъфи...иначе ми е мерак и на предния и на страничните да сложа. :icon_lol :Mr Green Fun
Поздрави!

Потребителски аватар
feniksgod
Автомобил: VW Golf 4
Двигател: AGU 1999

Мнениеот feniksgod » Сря 14 авг 2013 23:50

Извинете, че ви се меся, НО "r32 интериор", няма НИКОЙ с тема в нашият форум, да не кажа България. Поне аз не съм виждал кола с:
салон, табло, лайстни, дръжки, педали, километраж, лост за скорости, огледало с датчик.....
Мисля ако не бъркам това е "R32 интериор", така че не съдете Морфей. Може да е гледал нещата от перфекционистка гледна точка.
Не казвам, че и неговият коментар така написан, не е леко заядлив. Прави ми впечатление, обаче след случая с Brezel, че само търсите причина да се карате.
Не можете ли да загърбите станало ???? Смисъл зрели хора сме, ФЕНОВЕ сме поне на една марка, че имаме различни вкусове имаме. Ако всички имахме еднакъв вкус, то нямаше да съществува тунинга като цяло.
Извинете, че се намесих. Гарантирано няма да се намеся втори път. Просто исках да отбележа мнението си от няколко месеца поглед. :th_up

iliankocov написа:
feniksgod написа:НИКОЙ

Tака се изказа, все едно наистина никой в България няма подобно нещо... Къде забрави колегите GALIANO и cherymanus :mhihi

Ъъъъ ??? Поне за GALIANO знам, че кара истинска R32-ка. Както казах, просто не съм виждал добри реплики. За истински R32-ки не говоря, те са коренно различна тема.

Последна промяна от feniksgod на Чет 15 авг 2013 8:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
iliankocov
Автомобил: Golf 2 Edition One
Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007

Мнениеот iliankocov » Сря 14 авг 2013 23:56

feniksgod написа:НИКОЙ

Tака се изказа, все едно наистина никой в България няма подобно нещо... Къде забрави колегите GALIANO и cherymanus :mhihi

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Чет 15 авг 2013 6:40

Става въпрос за централната конзола и дръжките, а не за педали, огледала и R32-ки.

Потребителски аватар
microelement
Автомобил: Audi B5
Двигател: AFN
Контакти:

Мнениеот microelement » Чет 15 авг 2013 12:06

fatikat написа:Много красива количка...Евалата!
Чичко полицай какво казва за фолиото на предните прозорци или още не те е спирал?!

Спираха ме,огледаха стъклата,но засега нищо :smile хем не ги познавах :gruebel
аз казах,каквото стане...кефи ме много да е така

Потребителски аватар
microelement
Автомобил: Audi B5
Двигател: AFN
Контакти:

Мнениеот microelement » Пет 16 авг 2013 21:30

IMG_0010.JPG

Потребителски аватар
RoadRunner