Синия.. Passat B3 1.8 RP Hella Lippstadt, 16"BBS RS GT
- Johnsword
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.8 RP1991
Re: Синия.. Passat B3 1.8 RP 15"Estoril
Като време ми остават 2 седмици, мога да се поразровя, но много трудно ще намеря близко някъде..
- Johnsword
Здравейте. Върнах се аз от Англия.. видях се със Слави.. и доразбрах,че тоя пасат мръсен бил докато ме нямало, та взех и коригирах тоя недостатък.

След като си смених гърнето, то беше с доооста гаден тунинг накрайник, но нямаше друго с оем накрайника, та игра флекса и електрожена та си сложих моя от старото гърне. Получи се доста добре, почти като заводско

На село вече ни е малко трудно да се качваме..

Но за сега успяваме..

Сега ще се заема с добавянето на още 2 говоритела в задните врати и претапицирване на тавана. По натам вече ще се позаиграя с окачването наново.

След като си смених гърнето, то беше с доооста гаден тунинг накрайник, но нямаше друго с оем накрайника, та игра флекса и електрожена та си сложих моя от старото гърне. Получи се доста добре, почти като заводско

На село вече ни е малко трудно да се качваме..

Но за сега успяваме..

Сега ще се заема с добавянето на още 2 говоритела в задните врати и претапицирване на тавана. По натам вече ще се позаиграя с окачването наново.

- Johnsword
Колеги търся ляв механизъм с машинката за шофьорската врата. Ел.стъкла ще прайм.. да попълним GL пакета. 

- Johnsword
Намерих ляв механизъм, намерих копчета, само инсталацията ми липпсва, но не ми пречи да си изградя такава, както направих на колоните в задна линия.
Като за проба, монтирах говорителите външно, изолирах ги с 5см. дунапрен и вата и ефекта е много добър. Приятна среда се получи, все пак Pioneer-a си е доказана марка.

За сега ще караме с техните си капаци и след това ще ги монтирам вътрешно с капак от Б4 за да си стане баш ОЕМ.
По междудругото открих и инсталация във вратата, която ме съмнява да не е за ЕЛ. стъкло.. и дано да е,че ще ме улесни доста,

но има вариант да е за централното, понеже то е оригинално, но нали е на вакуум, уж само предните трябва да имат, но може и задните един господ знае. Както и да е, с говорителя наруших изолацията на вратата с точно 1см. да прекарам кабела за говорителя. Като цяло са с плитък монтаж и изобщо не нарушавам изолацията на вратата. За сега доволен.. чакам си лявата машинка само и почвам там пък да си играя..

Като за проба, монтирах говорителите външно, изолирах ги с 5см. дунапрен и вата и ефекта е много добър. Приятна среда се получи, все пак Pioneer-a си е доказана марка.

За сега ще караме с техните си капаци и след това ще ги монтирам вътрешно с капак от Б4 за да си стане баш ОЕМ.

По междудругото открих и инсталация във вратата, която ме съмнява да не е за ЕЛ. стъкло.. и дано да е,че ще ме улесни доста,

но има вариант да е за централното, понеже то е оригинално, но нали е на вакуум, уж само предните трябва да имат, но може и задните един господ знае. Както и да е, с говорителя наруших изолацията на вратата с точно 1см. да прекарам кабела за говорителя. Като цяло са с плитък монтаж и изобщо не нарушавам изолацията на вратата. За сега доволен.. чакам си лявата машинка само и почвам там пък да си играя..

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Нямаш инсталация за стъкла.Това е за централното.Ако си свалял предна дръжка на вратата ще си обясниш някой работи.
- Johnsword
Свалял съм, вече се сетих, но ми стана интересно понеже е задната врата, за това.
- logrus
- Двигател: 06.1989
Дам, това е инсталацията за централното - като видиш тая за ел.стъклата сегашната ще ти се стори като косъмче. Ел.стъкла, централно и говорители и изведнъж става много тясно
Като теглиш окабеляването за ел.стъклата, гледай да го захванеш здраво, заедно с инсталацията за централното, за да не ти го повлече после джама.
Успех

Като теглиш окабеляването за ел.стъклата, гледай да го захванеш здраво, заедно с инсталацията за централното, за да не ти го повлече после джама.
Успех

- Johnsword
Наясно съм с това, понеже един друг пасат, който му правих единия преден ел.джам.. кабелите си танцуваха на всякъде и при спускане на стъклото качеше единия и го късаше.. Вече имам 1 наум. Все пак благодаря !
- slaveiko67
- Автомобил: Golf 3 GT TDI
- Двигател: AFN 96g
Тръгнаха ли ел.стъклата?
- mitko_belata
- Автомобил: JETTA MK2
- Двигател: GX
Колега пасата супер
замисял ли си да направиж броните на два цвята както при голфвовете според мен ще стане по готин аз просто израявам мение и идея важното е на теб как ти харесва 

- Johnsword
Благодаря колега!
Мислил съм варианта, да минем на изцяло GL пакет, но сумата я нямам за боя. Ел.стъклото тръгна ! Чакам си левия механизъм. Дясното е работещо, евала на колегата slaveiko67 ! 

- Johnsword
А здравейте.
Колата вече, има дясно отлично работещо ел. стъкло, но имам лека спънка с връзването на лявото копче, което е на шофьорската врата да командва десния механизъм. Вързах го на отделен + - ,но като го комбинирам с другото за сваляне и пускане на стъклото ми дава късо,през другото копче. Та в момента го мислиме с колегата Слави, през реле ли да мине, което да изключва единия бутон, при работа на другия, ако някой има някакви идеи може да ги сподели тук, да бъдем полезни на други колеги сблъскали се с този или подобен проблем. Няма такъв кеф, от механично да минеш на ел... макар,че много пасати са ел. мен пак си ми е кеф.
Ето 1 снимка случайна..

Никога не съм очаквал да ползвам дъски да се качвам в гаража, имайки впредвид, че колата е висока.

Никога не съм очаквал да ползвам дъски да се качвам в гаража, имайки впредвид, че колата е висока.

- Daniel Kuntov
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: GTI 2.0 8V AGG
Страхотен е 

- Jijooshu
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: RP 1989
Johnsword написа:Никога не съм очаквал да ползвам дъски да се качвам в гаража, имайки впредвид, че колата е висока.![]()
Не е от колата проблема, от гаража е!