Пасата е супер ! 
Пасата е супер ! 

Johnsword написа:Дано да доживея и аз такива джантиПасата е супер !
, не е нещо невероятно и невъзможно в крайна сметка да набиеш едни 17-ки, но предвид ежедневието като ангажименти и разходи е малко по-трудно като излизат непредвидени ремонти и други разходи, като все пак приемем, че има и по-важни неша от колата в живота. Аз от 8 години вече съм с тази кола и нямам желание да я сменям и винаги се обръщам след като я паркирам и все още до ден днешен ме радва и се надявам още бая време да съжителстваме заедно, тъй като малко или много колкото и да се опитвам да я направя по-непрактична си ходя почти всеки ден на работа с нея
. Следващата стъпка при мен нататък е да купим втора малка семейна кола (Лупо естествено, тъй като имаме вече едно такова в семейството и много ми харесват 
Аз от 8 години вече съм с тази кола и нямам желание да я сменям и винаги се обръщам след като я паркирам и все още до ден днешен ме радва и се надявам още бая време да съжителстваме заедно, тъй като малко или много колкото и да се опитвам да я направя по-непрактична си ходя почти всеки ден на работа с нея

, ще видя какво ще измисля за зимен вариант.

. Сега трябва да махна задните 205/50 и да сложа 195/50 като предните за да намаля търкането в калниците а и в същото време задницата според калкулатора би трябвало да слезе с 0,5 см надолу...
:
, който да застане да продължи линията на тавана и да бъде успореден със GT спойлера 

. ATS-а ще го глася за зимен май, обаче май ще трябва да се дополират качествено и да се пръснат с лак за да се запази ефекта за през зимния сезон... Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 64 госта