Тебе не те разбирам Мити
Първо волана супер филми с него
после дъхалки от бора няя сложа никога сега ще ги сложа ама няя светят
ходи ми се на море ама не ми се съблича да се мокря или отиваш на море и се къпеш или си стоиш във вас и си мечтаеш за морето
Вързвай ги да светят тия дъхалки като правиш нещо го прави веднъж жабката и корите падат за по малко от 5мин. къде е проблема че не схващам
Golf 4 - Чебурашка стайл [®-line]
- vwpd
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf 4 - Чебурашка стайл [®-line]
То само са пътническата духалка иначер другите много бързо стават моите за 15 минути бяха готови и се радвах аи мен лично много ми харесва как светят,дори ако си намеря копчета за подгев на седалките ще ги сложа и тях много добре се вързва всичко вътре 

- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
vwpd написа:То само са пътническата духалка иначер другите много бързо стават моите за 15 минути бяха готови и се радвах аи мен лично много ми харесва как светят,дори ако си намеря копчета за подгев на седалките ще ги сложа и тях много добре се вързва всичко вътре
Васе, при теб не е като оригиналното. За шофьорската съм хванал от ключа за фаровете, за средната заедно с дясната съм го направил от ключа за аварийните. morfei ако включва подсветката иска 3те да са на 1 буксичка, затова найстина трябва да се разглоби полувината табло

- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
6669 написа:vwpd написа:То само са пътническата духалка иначер другите много бързо стават моите за 15 минути бяха готови и се радвах аи мен лично много ми харесва как светят,дори ако си намеря копчета за подгев на седалките ще ги сложа и тях много добре се вързва всичко вътре
Васе, при теб не е като оригиналното. За шофьорската съм хванал от ключа за фаровете, за средната заедно с дясната съм го направил от ключа за аварийните. morfei ако включва подсветката иска 3те да са на 1 буксичка, затова найстина трябва да се разглоби полувината табло
Това не е вярно - моите са на една букса и съм свалял само жабката, страничните две пластмаси и под волана една. Място има колкото искаш

Така като гледам как вървят нещата, средната няма да е по-рано от 14-ти април при мен, надявах се до 7-ми да пристигне ма не ме огря
. Има време ще се помисли отново.... ма нещо не ме кефят лампичките. Мен димера ми е в крайно положение винаги, тоест да светят възможно най-малко
Ако е трябвало да светят що на R32-ката са ги направили не светещи, пък примерно на Бора са светищи
?

Ако е трябвало да светят що на R32-ката са ги направили не светещи, пък примерно на Бора са светищи

morfei1 написа: че Bora Vents, които оригинално се монтират на Golf 4 само във вариант R32 са без подсветка. Винаги съм се придържал към оригинала, доколкото мога и доколкото ми позволяват възможностите
Само за протокола от 2005 година средата започват да се монтират серийно в Голф 4
в някой модели комплект с цяло арматурно табло и уредите спорт едишън ,а от 2006 на почти всички произведени независимо мотор модификация и т.н.
Според мен трябва да светят допълват се с нещата и придават уюут и повече комфорт все на ауди не ти харесват как светят
П.П. Така и не разбрах защо не ми прати данните онзи ден ,но ти си знаеш
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
MAYKI написа:morfei1 написа: че Bora Vents, които оригинално се монтират на Golf 4 само във вариант R32 са без подсветка. Винаги съм се придържал към оригинала, доколкото мога и доколкото ми позволяват възможностите
Само за протокола от 2005 година средата започват да се монтират серийно в Голф 4
в някой модели комплект с цяло арматурно табло и уредите спорт едишън ,а от 2006 на почти всички произведени независимо мотор модификация и т.н.
Според мен трябва да светят допълват се с нещата и придават уюут и повече комфорт все на ауди не ти харесват как светят
П.П. Така и не разбрах защо не ми прати данните онзи ден ,но ти си знаеш
2005г голф 4

Аз до колкото знам се среща Голф 4 2004... ама само комби вариант. Това е до есента, когато излиза Голф 5 и се получава застъпване с произведените вече бройки Голф 4, които са закупени по-късно след като Голф 5 е официално представен и пуснат в продажба. Тъй като комби варианта се пуща по късно в производство, съответно се и спира по-късно. Поне така е при VAG доколкото съм в течение.
Въпроса не е как свети на Ауди и дали това ми харесва, дали създава комфорт или не. Въпроса е защо когато ги монтират на Голф R32, който започва да се произвежда по-късно от примерно Бора, неговите не светят, дизайна е същият?
Единственото логично обяснение за мен е че дизайнерите са преценили, че светещите духалки не се вързват с интериора на R32 (който е алуминиев).... или пък инженерна грешка, забравили да пуснат кабел или производство на духалки без подсветка..... което го казвам на шега, разбира се
Въпроса не е как свети на Ауди и дали това ми харесва, дали създава комфорт или не. Въпроса е защо когато ги монтират на Голф R32, който започва да се произвежда по-късно от примерно Бора, неговите не светят, дизайна е същият?
Единственото логично обяснение за мен е че дизайнерите са преценили, че светещите духалки не се вързват с интериора на R32 (който е алуминиев).... или пък инженерна грешка, забравили да пуснат кабел или производство на духалки без подсветка..... което го казвам на шега, разбира се

Последна промяна от morfei1 на Съб 07 апр 2012 0:30, променено общо 1 път.
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
morfei1 написа:
Единственото лочино обяснение за мен е че дизайнерите са преценили, че светещите духалки не се вързват с интериора на R32 (който е алуминиев).... или пък инженерна грешка, забравили да пуснат кабел или производство на духалки без подсветка..... което го казвам на шега, разбира се
Мите чукнала ги кризата уе и пестят от жици и букси

rabotnika написа:MAYKI написа:morfei1 написа:
2005г голф 42006 голф 4
![]()
Това ми дойде под ръка,а защо не светят на Р32 това само производителя може да каже да и става дума за Variant и както казах,че го споменавам само за протокола

А това с харесването е въпрос на вкус виждане и т.н.
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/vw ... res=EXPORT
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/vw ... res=EXPORT
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
morfei1 написа:Аз до колкото знам се среща Голф 4 2004... ама само комби вариант. Това е до есента, когато излиза Голф 5 и се получава застъпване с произведените вече бройки Голф 4, които са закупени по-късно след като Голф 5 е официално представен и пуснат в продажба. Тъй като комби варианта се пуща по късно в производство, съответно се и спира по-късно. Поне така е при VAG доколкото съм в течение.
Единственото лочино обяснение за мен е че дизайнерите са преценили, че светещите духалки не се вързват с интериора на R32 (който е алуминиев).... или пък инженерна грешка, забравили да пуснат кабел или производство на духалки без подсветка..... което го казвам на шега, разбира се
Голф 4 вариант се произвежда до септември 2006-та има такива регистрирани 2007-ма и съм го виждал с очите си

Както и не е вярно че р32 са без подсветка, в италианския форум имаме един колега който ракости р32 и прехвърли почти всичко от него в ТДИ-то и духалките са си с подсветка

този жълтия който е даден горе първо е американски и второ изобщо не е р32

Митаче, тва е примерна снимка и не е Р32, а също така е от USA, да се види как е без подсветка:).
Това на клипчето, а и други които успях да изнамеря в youtube са без подсветка. Талянеца не е ясно дали не е направил допълнителен мод за да светнат
Ето един пример - http://uk-mkivs.net/forums/p/251777/3188774.aspx
Колега с R32 на който стандартно не му светят духалките и иска да си пусне кабел
Това на клипчето, а и други които успях да изнамеря в youtube са без подсветка. Талянеца не е ясно дали не е направил допълнителен мод за да светнат

Ето един пример - http://uk-mkivs.net/forums/p/251777/3188774.aspx
Колега с R32 на който стандартно не му светят духалките и иска да си пусне кабел

Част от следващия ъпгрейд пристигна, надявам се до другата събота и средната да е налице
. Така или иначе утре двето крайни ще бъдат инсталирани.

-
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
последно без подсветка ли ще си ги монтираш?
Да. Кабелите няма да бъдат рязани, а просто ще си останат. Ако в един момент се прецени, че с подсветка е по удачно, просто ще бъдат навързани. Оставям си вратичка в случай, че не съм преценил правилно
.